Перейти до змісту

Проректор луцького вузу вимагав хабар у 17 тисяч

VojinSvitla

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Новина вже в принципі трохи застаріла, але цікаво чому на борді ніхто про це не написав?

Мені реально цікаво в якому це вузі такі наглі проректори?

Прокуратура Волинської області порушила кримінальну справу щодо проректора одного з Луцьких вузів за фактом вимагання та одержання неправомірної вигоди. Про це повідомили у прес-службі прокуратури.

Як повідомив заступник прокурора області Валерій Невірець, проректор цього інституту, член екзаменаційної комісії з прийняття державних іспитів, вимагав зі студентів по тисячі гривень за успішне складання такого іспиту.

Зранку 23 травня, перед початком державного іспиту староста групи передав екзаменатору 17 тисяч гривень. Проректор же, скориставшись кількахвилинною відсутністю голови екзаменаційної комісії, роздала студентам заздалегідь підготовлені відповіді на запитання білетів. І вся група успішно склала державний іспит.

Згідно з новим антикорупційним законодавством, службові особи юридичних осіб приватного права є суб’єктами відповідальності за корупційні злочини. Вчинений же проректором злочин належить саме до корупційних.

Факт вимагання та одержання неправомірної вигоди задокументовані спільними зусиллями працівників УДСБЕЗ УМВС України в області та обласної прокуратури.

Слідство у кримінальній справі провадитиме прокуратура області.

Джерело

Відомості-UA.com

Опубліковано

чого наглі? мало попросив??

Ну як на мене багато, я сам буквально щойно захистив магістерську, так мови про "дати на лапу" навіть не було!

Опубліковано · Приховав nickel, 5 Червня, 2012 в 15:08 - Без причини
Приховав nickel, 5 Червня, 2012 в 15:08 - Без причини

Ще одна новина, пропущена бордівцями, хоча рік тому аналогічна тема довго обговорювалася

http://vidomosti-ua.com/newspaper/44783

Опубліковано

а по моєму все просто. Немає розуму поступати чесно - плати гроші. Але тут нюанс, на те місце вже не попаде той, хто хто знає, і той, хто менше запропонує.

Тобто я пропоную. 2К у.о. за місце, і той, хто хоче також поступити, мусить перебити мою ставку. Бо той хто знає, не пройде.

Про успішні іспити після закінчення.. Ну.. тут також цікаво. Хоча звичайнісіньке нахабство. Ще якщо я зрозумію поступання. То випуск - не можу.

Це як в Єгипті із туристами. Покататися на верблюді - 10 баксів. Злізти з верблюда - 20 баксів. Верблюд слухає лише хазяїна.

Поступити заплати - випуститися заплати.

Опубліковано
І що дивного в новині, факт злочину чи заведення справи ?

Ну як же: вигода (розмір вигоди)) неправомірна (є правомірна, оказується))), а не ділиться. мрак. как страшно жить.

Опубліковано

І що дивного в новині, факт злочину чи заведення справи ?

дивно буде, якщо його посадять, або хоча б з посади знiмуть назавжди

Опубліковано

Новина вже в принципі трохи застаріла, але цікаво чому на борді ніхто про це не написав?

Прокуратура Волинської області порушила кримінальну справу щодо проректора одного з Луцьких вузів за фактом вимагання та одержання неправомірної вигоди. Про це повідомили у прес-службі прокуратури.

Як повідомив заступник прокурора області Валерій Невірець, проректор цього інституту, член екзаменаційної комісії з прийняття державних іспитів, вимагав зі студентів по тисячі гривень за успішне складання такого іспиту.

Зранку 23 травня, перед початком державного іспиту староста групи передав екзаменатору 17 тисяч гривень. Проректор же, скориставшись кількахвилинною відсутністю голови екзаменаційної комісії, роздала студентам заздалегідь підготовлені відповіді на запитання білетів. І вся група успішно склала державний іспит.

Згідно з новим антикорупційним законодавством, службові особи юридичних осіб приватного права є суб’єктами відповідальності за корупційні злочини. Вчинений же проректором злочин належить саме до корупційних.

Факт вимагання та одержання неправомірної вигоди задокументовані спільними зусиллями працівників УДСБЕЗ УМВС України в області та обласної прокуратури.

Джерело

Відомості-UA.com

гм... І ЩО?????

а! да! - "ГАНЬБАААААА!!!!"

:) так? ;)

Опубліковано
Поступити заплати - випуститися заплати.

Не знаю чому Ви дивуєтесь! У нас так кругом, навіть медецина працює по такі й же схемі :(

Опубліковано

Джерело

Відомості-UA.com

гм... І ЩО?????

а! да! - "ГАНЬБАААААА!!!!"

:) так? ;)

Ага, шото я забув в якій країні живем, на таке вже давно ніхто не звертає уваги :_02:

Опубліковано

Ага, шото я забув в якій країні живем, на таке вже давно ніхто не звертає уваги :_02:

справа не в тому, що нiхто не звертае уваги, просто зробити щось реально важко. Першим признаком того, що нiчого не буде те, що фамiлiю не вказано. А взагалi, волосся дибом стае вiд тотального беззаконя i як це змiнити без кровопролиття невiдомо

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...