Перейти до змісту

Вам в кайф спотворювати рідну мову?!

Валентин Л.

Рекомендовані повідомлення

Схвалюючи реєстрацію Ви погоджуєтеся з дотриманням правил поведінки. Їх незнання не звільняє Вас від відповідальності!

1. Мова

1.1. Прийнятими тут мовами ведення дискусій є українська та російська мови. Використання інших мов на цьому форумі є порушенням Правил. Назви темам слід давати виключно українською мовою.

1.2 Рекомендуємо перевіряти правопис повідомлень перед їх відсиланням. Вперте нехтування цієї рекомендації є порушенням цих Правил.

2. Спілкування

2.1. Ви спілкуєтесь у пристойному товаристві, Ваші повідомлення повинні бути тактовними.

2.1.1. Думайте перед тим, як писати. Пам"ятайте, ви згодом не зможете видалити написане.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 246
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Топ авторів теми

Пам"ятайте, ви згодом не зможете видалити написане.

цей пунктик нині, на жаль, неактуальний

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ну це як для кого...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Не дери носа - їх ще до тебе сказали.

Взагалі ТО(кома) річ йшла про фільм(кома) але(кома) якщо тобі так подобається (тире) будь ласка(крапка, крапка, крапка)

Річ не йшла)))

Речь шла

А тут - мова)

ну це як для кого...

Для всіх. Модери тепер завжди можуть повернути написаний (видалений) пост.

Але є й цікавинка.

З"явилась можливість регадувати пости будь-якої давності (лише, щоб тема не була закрита).

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

рібята, харош хєрньой страдать, работайтЄ ))), а то я поки перечитав цей мудрий трактат, годину робочого часу випало ))).

але було цікво :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

рібята, харош хєрньой страдать, работайтЄ ))), а то я поки перечитав цей мудрий трактат, годину робочого часу випало ))).

а сам годину читав.......

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ну це як для кого...

Для всіх. Модери тепер завжди можуть повернути написаний (видалений) пост...
так ВСІ, чи модери? ;) Певно все ж не для всіх ;)
...З"явилась можливість регадувати пости будь-якої давності (лише, щоб тема не була закрита)...
:) знову ж НЕ ДЛЯ ВСІХ :) Дивишся з висоти Олімпу ;) А ми тут внизу на грішній землі цього не можемо :)

та... головний шторм вже пройшов :) тепер тільки так, хвильки дехто робить, хто в воду заходить ;)
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

:) знову ж НЕ ДЛЯ ВСІХ :)

Раніше паверюзерс-и могли видаляти свої пости безповоротно.

Зараз вони просто робляться невидими для всіх, крім модераторів.

Редагувати пости можна було десь протягом 6ти годин, після написання.

Зараз чомусь обмежень немає. Якось так.

Це було до того, що якщо я напишу якусь каку і схочу видалити (типу я цього не писала) модери можуть вернути пост))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

але ти можеш виправити його на смайлик - і ніякий модер не верне назад вже

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ахванасій. От погуляли ми сьогодні! Особєнно я іржав, коли ви тьолок пизділи. От піздєц!

Савка (мєтко подитожує). В етой жизні так, Ваня: хто умнєє, тот і прав.

Ахванасій. Ги-и.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Збір жартівливих неуків, прикро.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

люды. давайте не будем превращать тему в УГ. Дождëмся очередного борца с мельницами, а там и опять движуху можно устраивать :) имхо.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дождëмся очередного борца

так есть уже кОньдидат.. :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Напишем диктант на спір, хто більший неук? ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Васіліса Єгоровна. А можєт давайте поговорім, рєбята. Ви ізвінітє, я сначала, було, подумала, шо ви жлоби, так вийшло случайно. Ви мнє даже понравілісь, я даже подумала, какіє інтєрєсниє пацанчікі в горах гуляют…
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

nd_,difoto то ви так хорохоритесь, бо майже впевненнi, що нiхто не згодится :) а насправдi, особливо , якщо брати до уваги всi нововведення, то бiльшiсть, як мiннiмум з десяток помилок зробить :) I що будете робити, якщо оппонент на одну меньше зробить ? Волосся на дупi та в носi рвати будете ?

ЗЫ Та й ссилка на правила дуже доречна, я хоч правила й читав, але якось деякi моменти мимо вух (очей) пропустив. Тепер завзятих олбанцiв можна *без зазрения совести* банити якщо що :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тут диктанту і не треба. Своє писемне мистецтво вже відображене в цій темі.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тепер завзятих олбанцiв можна *без зазрения совести* банити

но, но...сегодня как раз приняли в первом чтении закон, в защиту "мовы нац. меньшин"...:)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я за ДІХТАНТ!!! :101010::0043::0060::0070:

:0124:

-----------------------

блін, і нашо ж тут (на Борді) стільки смайлів... гублюся в виборі :_39: все хоцца!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

MANJAK11, у твоїй промові сім помилок, це ще якщо не брати до уваги русизми "хорохоритесь"(приндитесь), "ссилка"(посилання) і "без зазрєнія совєсті" (без докорів сумління, якщо буквально) :)

Неважливо, які там нововведення. Запам'ятай: правильно пише не той, хто багато правил знає, а той, хто багато читає. А ще краще - той, хто на протязі останніх десяти років перевіряв домашні завдання з української у дітей :D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а чë диктуваты то будуть? и кто? я ведь могу так надиктовать, что азаров слюной зависти закашляецца :D

уж лучче сочинение писать.

и ум и фантазия будут за версту видно.:)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

MANJAK11, у твоїй промові сім помилок, це ще якщо не брати до уваги русизми "хорохоритесь"(приндитесь), "ссилка"(посилання) і "без зазрєнія совєсті" (без докорів сумління, якщо буквально) :)

Неважливо, які там нововведення. Запам'ятай: правильно пише не той, хто багато правил знає, а той, хто багато читає. А ще краще - той, хто на протязі останніх десяти років перевіряв домашні завдання з української у дітей :D

Чомусь вважав, що слово *хорохоритись* украiнське, можливо й помилявся, копати в нетi лiнь, *ссилка* вiрно пiдмiтив, а русизми я завжди зiрочками видiляю, коли перевести швидкоруч неможу. Але *внимание вопрос* !!!! То нафiга тобi тi всi знання, якщо ти ними не користуешся ? То типу як в мене пузо, голоду нема, жировими запасами не користуюсь, а пузо ношу ?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

уж лучче сочинение писать

Ні, не краще. Бо свої помилки кожен почне видавати за авторський стиль))) (чи не ти про це, часом, писав?))) )
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

...Запам'ятай: правильно пише не той, хто багато правил знає, а той, хто багато читає. А ще краще - той, хто ...
Ні, краще перефразувати так: не робить помилок той, ХТО НІЧОГО НЕ ПИШЕ! :_39:

а всі, хто тут баталіровав (я в тому ж числі) - барани і неуки :_37: (іронія)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...