Перейти до змісту

порекомендуйте процесор

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Miro, тобі навіть 560Ті нагрузити буде тяжко при 2500К в розгоні. :) Хоча ні - нагружаю. Включаю Серіус Сем 3 - на всю :) і ЛІТАЮ! :)

• Відповідей 55
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Ти не зрозумів. Я про те, що маючи непоганий проц - для ігор треба ще й мати і гарну відеокарту). Для більшості ігор починаючи із 8200 - вистачає з головою.

Ну і пам"ять, мамка звісно ж повинні бути відповідними.

Опубліковано

може тому що він у тебе стоїть.чим він може бути кращий,впринципі два проци одинакові,в другого ядер більше.можуть стати в пригоді.

Знову ж таки, дивитись діаграми!

Переходять на краще, а не на гірше. Чи у тебе виняток із правил?

і що краще?зараз е8500 не дуже актуальний,кілька років назад,так,а зараз ціна на проци одинакова ,тому додаткових 2 ядра не помішають,враховуючи кривість ігр,які хочуть багато ядер

• 4 тижня потому...
Опубліковано

Ненаю!?

Порівнюючи свій колишній Е5300, то однозначно при розгоні до 4,45ГГц в іграх обнозначно взуває теперішній Q6600 @3.45.

Але перейшов я на Q6600 якраз коли вийшов "Криза2", ось тут і відчув всю повноту 4х ядер, середній FPS виріс до 50%.

Нажаль, як би не було обідно, але кілька нових ігор, які я грав після "Кризи 2" всеодно непідтримували багатоядерні CPU і певно в тих іграх саме 2х ядерні CPU і мають перевагу.

Зараз в ігри не граю, окрім рідких випадків в WoT.

Опубліковано

Ukrainec, Криза-2 заточена під мульті-ЦРУ. З решто., можна ж назначити тій же грі к-сть ядер, що вона має заюзати! Замість 4-х - лише 1 чи 2. І все.

Бо таки да, ігри та проги не розуміють мульті-цпу.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...