Перейти до змісту

ремонт karcher в луцьку

b0rg

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

хто займається, допоможіть дістати запчастину 5.427-285

оплата, пиво, повага - все буде :)

Опубліковано

В мене батька там працював ще з рік-півтора назад... попробую попитати за цю запчастину, можливо щось підскаже. Як тільки - так зразу.

На скільки я знаю, це якийсь клапан?

Опубліковано

київ-берлін сервіс

e-mail: [email protected]

The mail system mailhub.itt.net.ua : unknown user: "[email protected]"

я в київ-берлін сервіс першим ділом написав, але походу мертва адреса

Опубліковано

На скільки я знаю, це якийсь клапан?

це трубка з клапаном високого тиску в пістолеті

Так а ви спробуйте подзвонити

звичайно я їм дзвонив (за кого ви мене приймаєте? :) ), вони ну чисто як "наші" сервісники - давайте міняти пістолет повністю (ціна >500грн). через малесеньку трубочку. на всіх запчастинах керхер ж не дарма повказував каталожні номери - щоб глянути що вийшло з ладу і замовити. нашим як завжди просто влом мучитись, весь ремонт через заміну всього вузла повністю :(

активніше народ, можливо хто має вихід на київ

Опубліковано

В центрі в "Чисто техніку" зайдіть.

Ще можете користувачу написати. Там працює! На ремонт знаю точно беруть вони кархер (здається у Львів відправляють)!

Опубліковано

http://forum.avtomoi....php/t3312.html

Пистолеты в бытовых аппаратах, как правило, не разборные.

:101010: Відповідь справжнього спеціаліста, який про karcher лише чув, я вже майже 10 років їх розбираю і жодного не поламав, треба краще старатись.

З.І. Можливо тому що я відкручую шурупчики якими вони скручені.

Oksana04

Отправлен Сьогодні, 09:30

Тут пишуть про Колю...

Коля це я :0034::0005::0021::0038::_08:

• 10 місяців потому...
Опубліковано

Після зимового стояння в гаражі прийшов гаплик моєму karcher-у. Напевне вода замерзла і десь,щось лопнуло.А я,валянок,не забрав в тепле місце на зиму. Коротше,травить воду не подєтскі. Куди і до кого можна звернутися на рахунок ремонту? Буду дзвонити на київ-берлін сервіс ,але хотілося б альтернативні варіанти.

Опубліковано

zigorko, в мене була схожа ситуація - тільки не Кархером, розмерзся силуміновий блок з клапанами. Замовив запчастину в Києві і сам поміняв. Цілий блок мені тоді вийшов в 140 грн.

Опубліковано

Та я трохи розібрав,подивився. Травить десь з під блока.Якраз в тому місці де вкл/викл. Далі розбирати страшно стало.Ще де наламаю,що потім не зберу.

Опубліковано

zigorko, я недавно був по справах на вул Кондзилевича, так там є контора Керхер якась, машини розмальовані з рекламою керхера - мож займаються таким.

На волі - навпроти зупинки Чехова (якщо їхати на київський) магазин керхер був.

Опубліковано

Дякую.На Кондзелевича дзвонив,сказали що можна привозити.влянуть.Почекаю,можливо хтось ще відгукнеться. Як ні,завтра повезу.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...