Перейти до змісту

Де ви купуєте гуму?

MrVes

Рекомендовані повідомлення

Всім привіт.

Зіткнувся з потребою заміни гуми на авто. Хочу придбати новий Барум. Але після серфінгу інету на предмет пошуку гуми не вдалося знайти адекватних пропозицій по ціновій політиці. Як не парадоксально але виявилось, що на Варшавці гума дешевша ніж по інтернет магазинах.

Прошу допомоги в шановного ALL з метою консультації місць адекватного придбання гуми по адекватним цінам. Цікавить тільки нова.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Також цікавить. На базар ще не ходив, а в неті сподобав - http://rezina.cc/

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Купувала в ЙОЖИКА і зимову і літню! Рекомендую! +знижка на шиномонтаж була!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

+1 ЙОЖИКу. Працює він на vianor'i.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Купував свою зимову Росаву :) в Моноліт-2000 - минулої осені там вона була найдешевша.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Буквально кілька днів назад купував на шиномонтажі біля автошколи на Конякіна. Ціна виявилась дешевшою ніж на базарі. Був приємно здивований таким розкладом.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Купував свою зимову Росаву :) в Моноліт-2000 - минулої осені там вона була найдешевша.

WQ-ху брали,чи Maggiore?Як виходила?

Хочу придбати новий Барум

Вкажіть розмір,гляну по пропозиціях,може щось адекватне ціна-якість підберем

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

WQ-101 - на такій вже 2 зими від'їздив (на Моноліті докуповував замість пробитої). Особливих зауважень немає - м'яка, через кучугури нормально проривається.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну на VIANORi трошки дорого :)

Я брав на http://www.garazh.com.ua/

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я брав Kumho Solus KH25 в ЙОЖИКА по 475 грн., на garazh.com.ua вона по 532 грн. !

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

WQ-101 - на такій вже 2 зими від'їздив (на Моноліті докуповував замість пробитої). Особливих зауважень немає - м'яка, через кучугури нормально проривається.

Якщо на Моноліті брали,то швидше за все, я Вас бачив.Можна було б для бордівця знижечку непогану організувати,але хто ж знав

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я Вас бачив
Тарас? :)
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тарас? :)

Ні,не Тарас,але бачу,знижечку Ви отримали :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

але бачу,знижечку Ви отримали :)
Тобто? На майбутнє чи тоді? Восени не так багато Росав WQ-101 було продано? :)
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Цікавить всесезонка 185/60R14. Вибрав в інтернет магазині DEBICA NAVIGATOR 185/60R14 82T - 450грн. Що можете запропонувати Ви?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Цікавить всесезонка 185/60R14. Вибрав в інтернет магазині DEBICA NAVIGATOR 185/60R14 82T - 450грн. Що можете запропонувати Ви?

Така шина буде коштувати в районі 430грн.Її в наявності немає,треба замовити і уточнити ціну.Залиште номер в пп,я передзвоню завтра з варіантами і цінами.

Тобто? На майбутнє чи тоді? Восени не так багато Росав WQ-101 було продано?

На майбутнє-це без питань :) Просто подумав,якщо знаєте Тараса,то і знижечку,напевно,отримали

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

155/70 R13

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Всім привіт.

Зіткнувся з потребою заміни гуми на авто. Хочу придбати новий Барум. Але після серфінгу інету на предмет пошуку гуми не вдалося знайти адекватних пропозицій по ціновій політиці. Як не парадоксально але виявилось, що на Варшавці гума дешевша ніж по інтернет магазинах.

Прошу допомоги в шановного ALL з метою консультації місць адекватного придбання гуми по адекватним цінам. Цікавить тільки нова.

Якщо цікавить щось крім Барума, можу дати телефон. Сусід працює, собі я взяв Debica Furio, по співвідношенню ціна/якість - дешевше не знайшов (інет юзав "неслабо").

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

155/70 R13

Написав в приват

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Але після серфінгу інету на предмет пошуку гуми не вдалося знайти адекватних пропозицій по ціновій політиці. Як не парадоксально але виявилось, що на Варшавці гума дешевша ніж по інтернет магазинах.

Кстати такая ситуация не только в Луцке, неделю назад покупал летнюю резину в Харьковской области, реально дешевле на базаре (а с инет магазина ещё и доставку добавить надо).

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

155/70 R13

Вкажіть марку, якщо визначились.

Я брав собі Нокіан, на 50грн. на колесі знижку дали. Так вони по 550. Можу запитати вашу марку "як для себе".

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

175/75r14 или 175/80r14

лето или всесезон?

Предложите

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вкажіть марку, якщо визначились.

Я брав собі Нокіан, на 50грн. на колесі знижку дали. Так вони по 550. Можу запитати вашу марку "як для себе".

Купував barum brillantis 2 R13 155/70 на базарі . Обійшлося по 340 за колесо. Передок перезув, а зад поки міняти не буду (там ніби нормальна БУшка стоїть). Хоча як показує практика - скупий платить двічі ... а самі обдаровані, як я, тричі. Тому в подальшому ніякої БУшки, так що можливо скористаюсь Вашою пропозицією незабаром.

Усім хто відгукнувся щиро дякую. Тему закривати не буду - буде наводка для підростаючих поколінь борівців ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Кстати такая ситуация не только в Луцке, неделю назад покупал летнюю резину в Харьковской области, реально дешевле на базаре (а с инет магазина ещё и доставку добавить надо).

На резина сс доставка бесплатно, Брал хенкук лето 175-70/14 по 390 грн. Где есть дешевле?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...