DrWeird Опубліковано 16 Травня, 2012 в 13:16 #1 Опубліковано 16 Травня, 2012 в 13:16 Звичайно все це на ваш розсуд. Моя позиція - прочитав, освідомив, більшою мірою згоден. Сперечатися з "фанатиками віри" я не бачу сенсу. Є віра (яку не можна осуджувати яка б не була), є церква і її методи впливу на психологію (профзацікавленість). Признаки экстремизма в Библии, а также Факты геноцида русского народа Психокод Библии, религия рабов
Андрій Віталійович Опубліковано 16 Травня, 2012 в 13:49 #2 Опубліковано 16 Травня, 2012 в 13:49 DrWeird, є багато достойної літератури, що вивчає/критикує біблію, але ти вибрав якісь популісько-рускошафиські варіанти))
Ko3bMa Опубліковано 16 Травня, 2012 в 14:17 #3 Опубліковано 16 Травня, 2012 в 14:17 Признаки экстремизма в Библии, а также Факты геноцида русского народаhttp://lurkmore.to/РЛОЗвичайно все це на ваш розсуд. Моя позиція - прочитав, освідомив, більшою мірою згоден. Сперечатися з "фанатиками віри" я не бачу сенсу. Є віра (яку не можна осуджувати яка б не була), є церква і її методи впливу на психологію (профзацікавленість).а саму біблію читали?
jack74 Опубліковано 16 Травня, 2012 в 14:30 #4 Опубліковано 16 Травня, 2012 в 14:30 "ГЄНАЦИД РУСКАВА НАРОДА!" Це ж треба до такого додуматись! Бідний-бідний беззахисний "РУССКІЙ НАРОД"! Жиди їх, бідних, замордували і геноцидять і геноцидять далі! Статейка - явний "заказ". По-перше, многа букафф, по-друге - почали з Бібліїї, потім плавно перейшли на РЦП... Ну хтіли розібрати Біблію, хтіли щось там висмикнути з контексту, а церкву то до чого тут було ліпити? - бо так замовили! Короче, моя думка - фігня повна, висмоктана з пальця.
VeryFate Опубліковано 16 Травня, 2012 в 15:38 #5 Опубліковано 16 Травня, 2012 в 15:38 Харош бояни с тирнета постіть, давай но сваї "труди-наработкі" по теме.
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.