Перейти до змісту

Продам однокімнатну квартиру в панельному будинку недодрого

AlexL8

Рекомендовані повідомлення

Продам 1-кімнатну квартиру в панельному будинку по вул. Кравчука. Середній поверх, велика лоджія, сонячна сторона, кімната з нішею, площа 36 кв.м, без ремонту. Ціна 29000 у.о. Моб. 050-156-33-60

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Слово "недорого" явно лишнє ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

знаю що хочеться продати дорожче, але за панельний будинок це перебор. Удачі вам в нелегкій справі...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

знаю що хочеться продати дорожче, але за панельний будинок це перебор. Удачі вам в нелегкій справі...

з великою лоджією, нішею. і т.д. чим не нормальна ціна? І дорожче продають...

P.S. торг умісний

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Слово "недорого" явно лишнє ;)

Та він продає її недодрого.

План квартири можна глянути.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Минулого року цікавився, що можна взяти квартиту в новобудові на Федорова 1кім/42м.кв. здається за 31уе. Звісно без ремонту. Але ж і тут його немає.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Минулого року цікавився, що можна взяти квартиту в новобудові на Федорова 1кім/42м.кв. здається за 31уе. Звісно без ремонту. Але ж і тут його немає.

в новобудові - стяжка щукатурка і т.д. там не поживеш) А в моїй нормальний житловий стан, люди проживають... У кожного свої поняття без ремонту, просто якщо напишу косметичний ремонт, почнуть розпитувати, а що зроблено і т.д. так як у кожного косметичний також буває по різному, в одних це євро, в інших зводиться до заміни сантехніки...

P.S. потрібно дивитись квартиру

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

для порівняння поруч продається майже за таку ж ціну 2-кімнатна, так що "недорого" в назві цієї теми явно недоречне.

яка буде кінцева ціна?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

в новобудові - стяжка щукатурка і т.д. там не поживеш) А в моїй нормальний житловий стан, люди проживають... У кожного свої поняття без ремонту, просто якщо напишу косметичний ремонт, почнуть розпитувати, а що зроблено і т.д. так як у кожного косметичний також буває по різному, в одних це євро, в інших зводиться до заміни сантехніки...

Знайомі придбали в новобудові, ну майже новобудові - будинку пару років, з євроремонтом, металопластикові вікна, броньовані двері, автономне опалення - 33 тисячі.

п.с. Завтикав написати - знайомі купили двокімнатну квартиру за 33 тисячі.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Знайомі придбали в новобудові, ну майже новобудові - будинку пару років, з євроремонтом, металопластикові вікна, броньовані двері, автономне опалення - 33 тисячі.

Я б собі таку купив)) якщо ще є одна пишить))

P.S. знижую ціну до 28 тисяч

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я б собі таку купив)) якщо ще є одна пишить))

P.S. знижую ціну до 28 тисяч

недорого?? :))) не смішіть...

нереальна ціна для панельки, на 33-ьому квар. панельку продають по 26 тис.!!!!!!!! макс. за 27!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

можна фото? або хоча б план ?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

можна фото? або хоча б план ?

Простіше подивитись квартиру

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ні, мені простіше подивитись фотографії сидячи на дівані. А от коли сподобається - їхати оцінювати вживу.

А витрачати час лотерейно - не хочу.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

продають по 26 тис.!!!!!!!! макс. за 27!!

це уже після того, як квартиру подивляться, поторгуються... :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...