Перейти до змісту

Кобра в Луцьку?

vagus

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Киїські гадюки знову у гостях, біла Octavia A5 на кільці Набережної, гальмують водіїв від балди...

upd

ще дві машинки, заправка Лукойл(поворот на Липини) та кільце Рівненська-Струмівка

• Відповідей 172
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

в Луцьк їх приїхало - 8 машин. Зразу видно що авто на дорогах стало менше) Будьте обережні...не порушуйте ПДР

Опубліковано

в Луцьк їх приїхало - 8 машин. Зразу видно що авто на дорогах стало менше) Будьте обережні...не порушуйте ПДР

А коли їх нема, то Ви думаєте, що можна порушувати? )

Опубліковано

Одного мені не ясно - якщо вмієш рулити, виконуєш ПДР і машина в порядку, то хоч кобра, хоч гадюка, тобі то шо боятись? :)

Опубліковано

З того що я бачив, трясуть усіх немісцевих, регіони АА, ВС, ВК - пофік яка машинка, за 2 чи 30К зелених.

Опубліковано

Кобра любить зупиняти авто для перевірки на угон чи не перебитий номер. Навіть якщо ПДР не порушували.

Опубліковано

обра любить зупиняти авто для перевірки на угон чи не перебитий номер

Цікаво, а хто надавав їм повноваження лазити під капот і "на глазок" прикидати потенційні махінації з ВІНом

Опубліковано

Цікаво, яким чином впливає перебитий/переварений номер на безпеку при відвідуванні Луцька януковичем?

Опубліковано

Цікаво, яким чином впливає перебитий/переварений номер на безпеку при відвідуванні Луцька януковичем?

От і ніяк, але ж у відрядженні теж хочеться бикам копійку заробити.

Опубліковано

мусара як мусара, чого їх боятися. В мене з ними сценарій діалогу не міняється. Причина зупинки?.........покажіть спочатку свої........ні, я був пристегнутий......покажіть відео, як доказ.......пишіть протокол, напишу не згідний.......як не пишете, то поясніть причину затримки........всьо, звоню в міліцію.......і Вам щасливої дороги.

Опубліковано

Цікаво подивитися на такий план в дії

А ти спробуй сам, будеш учасником вистави.

Камінець не в твій город. Якось надто просто ти все описав. Різке вияснення обставин зупинки не найкращий варіант.

Опубліковано

Різке вияснення обставин зупинки не найкращий варіант.

Чому??? Як на мене, краща оборона це напад. Якщо ти впевнений, що ти нічого не порушував, то і боятися нема чого.

Опубліковано

З того що я бачив, трясуть усіх немісцевих, регіони АА, ВС, ВК - пофік яка машинка, за 2 чи 30К зелених.

Несколько раз вчера проезжал возле них на ровенском кругу, ни разу не остановили, номера у меня АХ :)

Опубліковано

Якщо тверезий і з доками все в порядку то немає чого хвилюватись.

Ну чому ж, а якщо авто не надто чисте. Але в основному трясуть жирні автомобілі.
Опубліковано

Меня в 10 утра на кольце возле проминя тормознули. Спросили или у меня всё хорошо, понюхали ответ, посмотрели через увеличительное стекло техпаспорт, пожелали счастливой дороги. Под капот не заглядывали. Авто у меня не жирное, но с неместными номерами

Опубліковано

Ну чому ж, а якщо авто не надто чисте. Але в основному трясуть жирні автомобілі.

враці бачив тормознули Берлінго та ГАЗель, не самі жирні :)

Опубліковано

Мене теж зупиняли, сьогодні в 1.30 на кільці біля Променя. Поцікавились як самопочуття, документи не перевіряли, попросили дихнути, та побажали щасливої дороги. Особливо приємно те що не шукають вони причину щоб домахатись.

враці бачив тормознули Берлінго та ГАЗель, не самі жирні :)

Мав на увазі не банальну зупинку авто, а перевірку номерів кузова та документів.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...