Перейти до змісту

Кобра в Луцьку?

vagus

Рекомендовані повідомлення

Киїські гадюки знову у гостях, біла Octavia A5 на кільці Набережної, гальмують водіїв від балди...

upd

ще дві машинки, заправка Лукойл(поворот на Липини) та кільце Рівненська-Струмівка

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 172
  • Створено
  • Остання відповідь

в Луцьк їх приїхало - 8 машин. Зразу видно що авто на дорогах стало менше) Будьте обережні...не порушуйте ПДР

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Бачив їх вчора по дорозі з Ягодина до Ковеля (штормили якогось пацана на старому корчі) та в самому Ковелі.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

К приезду Яныка зачистку устроили))))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

в Луцьк їх приїхало - 8 машин. Зразу видно що авто на дорогах стало менше) Будьте обережні...не порушуйте ПДР

А коли їх нема, то Ви думаєте, що можна порушувати? )

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Одного мені не ясно - якщо вмієш рулити, виконуєш ПДР і машина в порядку, то хоч кобра, хоч гадюка, тобі то шо боятись? :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

З того що я бачив, трясуть усіх немісцевих, регіони АА, ВС, ВК - пофік яка машинка, за 2 чи 30К зелених.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Кобра любить зупиняти авто для перевірки на угон чи не перебитий номер. Навіть якщо ПДР не порушували.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

обра любить зупиняти авто для перевірки на угон чи не перебитий номер

Цікаво, а хто надавав їм повноваження лазити під капот і "на глазок" прикидати потенційні махінації з ВІНом

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Цікаво, яким чином впливає перебитий/переварений номер на безпеку при відвідуванні Луцька януковичем?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Цікаво, яким чином впливає перебитий/переварений номер на безпеку при відвідуванні Луцька януковичем?

От і ніяк, але ж у відрядженні теж хочеться бикам копійку заробити.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

мусара як мусара, чого їх боятися. В мене з ними сценарій діалогу не міняється. Причина зупинки?.........покажіть спочатку свої........ні, я був пристегнутий......покажіть відео, як доказ.......пишіть протокол, напишу не згідний.......як не пишете, то поясніть причину затримки........всьо, звоню в міліцію.......і Вам щасливої дороги.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Цікаво подивитися на такий план в дії

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А ти спробуй сам, будеш учасником вистави.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А ти спробуй сам, будеш учасником вистави.

Камінець не в твій город. Якось надто просто ти все описав. Різке вияснення обставин зупинки не найкращий варіант.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Різке вияснення обставин зупинки не найкращий варіант.

Чому??? Як на мене, краща оборона це напад. Якщо ти впевнений, що ти нічого не порушував, то і боятися нема чого.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

З того що я бачив, трясуть усіх немісцевих, регіони АА, ВС, ВК - пофік яка машинка, за 2 чи 30К зелених.

Несколько раз вчера проезжал возле них на ровенском кругу, ни разу не остановили, номера у меня АХ :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якщо тверезий і з доками все в порядку то немає чого хвилюватись.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На кільці біля Нової Лінії 2 машини кобри стоять, і в центрі третя їхала.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якщо тверезий і з доками все в порядку то немає чого хвилюватись.

Ну чому ж, а якщо авто не надто чисте. Але в основному трясуть жирні автомобілі.
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Меня в 10 утра на кольце возле проминя тормознули. Спросили или у меня всё хорошо, понюхали ответ, посмотрели через увеличительное стекло техпаспорт, пожелали счастливой дороги. Под капот не заглядывали. Авто у меня не жирное, но с неместными номерами

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну чому ж, а якщо авто не надто чисте. Але в основному трясуть жирні автомобілі.

враці бачив тормознули Берлінго та ГАЗель, не самі жирні :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мене теж зупиняли, сьогодні в 1.30 на кільці біля Променя. Поцікавились як самопочуття, документи не перевіряли, попросили дихнути, та побажали щасливої дороги. Особливо приємно те що не шукають вони причину щоб домахатись.

враці бачив тормознули Берлінго та ГАЗель, не самі жирні :)

Мав на увазі не банальну зупинку авто, а перевірку номерів кузова та документів.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

попросили дихнути

Особливо приємно те що не шукають вони причину щоб домахатись

:0021:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ще довго київські будуть лучан нюхати?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...