Перейти до змісту

Кобра в Луцьку?

vagus

Рекомендовані повідомлення

в готелі Кедем що на теремнівській вони зупинились. вчора бачив рядком 4 даїшних шкоди з київськими номерами на стоянці готелю. так що станом на вчорашній вечір ще були

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 172
  • Створено
  • Остання відповідь

не знаю як зараз вони беруть взяткі чи ні,а от попередня точно брала(тарифи більші) і місцеві ДАЙЦІ теж з ними рішали.а приїхали вони тому що вроді ВФЯ має в Луцьк припертися то вони тут на людей страх наводять(волкі позорниє)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Який страх? Чого їх боятися?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

чув,що нагнали їх біля 30-ти машин,будуть 2 тижня.

Що цікаво в суботу на авторинку не було місцевих гайців,принаймні я їх не бачив.

При Кучмі Кобра конфісковувала машини під замовлення.зараз не знаю,але вроді також цим промишляють,бачив на трубці як хотіли в хлопака забрати Тойоту тундру.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а приїхали вони тому що вроді ВФЯ має в Луцьк припертися то вони тут на людей страх наводять(волкі позорниє)

має припертися 17травня на відкриття міжнародного автомобільного пункту пропуску Ягодин. отож, будемо терпіти гостей у формі до 18,як писав уже fedot

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

вчора в 17 - 18 годинах бачив їх на Карпенка-Карого. 2 шкоди, і пару машин з відкритими капотами

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Сьогодні о 8-ій ранку стояла Шкода на кільці Набережна-Шевченка з увімкненим синім маячком. Зупинений Москвич 412 та ВАЗ 2109. Водій Москвича був запрошений в салон Шкоди і активно дискутував з працівником ДАІ.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

зараз стоять на кільці біля Глобуса. ну і два зупинених авто: беха і міцик, начебто. нерозгледів.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А хто небудь знає (чи чув) чому це наші (луцькі) дайці з "калашами" і в "броніках" службу несуть :smoke: ??? Бачив пів години назад на кільці -кінець Дубенської та біля Струмівки.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А хто небудь знає (чи чув) чому це наші (луцькі) дайці з "калашами" і в "броніках" службу несуть :smoke: ??? Бачив пів години назад на кільці -кінець Дубенської та біля Струмівки.

http://www.volynnews.com/news/extreme/pidstrelyly_valyutnyka/
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Читав цю статтєйку. Але не думав, що така подія могла викликати такий "ажіотаж".

ПС: розмітку поновлюють - думаю стрілянина тут точно "не при ділах"...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Біля 4-ої гімназії стояли дооовго, там якраз клондайк: один за одним під'їжають і стають на переході турботливі батьки.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В Ковелі також "гості" вже декілька днів.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мене сьогодні близько 21-ї години зупинили на об"їздній через с. Рованці (на перехресті біля АЗС укрнафта). Перевіряли номер кузова та двигуна...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

інколи думаю, що так би добре мати машину. особливо коли дощ чи сніг чи треба кудись добратись за місто.

а інколи розумію, що без машини теж непогано-не треба весь час заправляти, міняти масло, міняти резину, робити ремонт, якщо щось зламалось, платити штрафи, ну і точно не заберуть його в мене, зсилаючись на перебиті номера чи ще шось.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а інколи розумію, що без машини теж непогано-не треба весь час заправляти, міняти масло, міняти резину, робити ремонт, якщо щось зламалось, платити штрафи, ну і точно не заберуть його в мене, зсилаючись на перебиті номера чи ще шось.

любишь кататься - люби и саночки возить. ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

повністю згідний. але якшо купувати Б/В, то можна і без саночок остатись, якшо номера перебивались і кобра засіче :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

повністю згідний. але якшо купувати Б/В, то можна і без саночок остатись, якшо номера перебивались і кобра засіче :)

повір в кого ті номера перебиті ті сидять зараз як миші по норах.P.S і що кобра приїхали вони знають швидше і краще чим це ми на форумі обговорюємо.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

сьогодні спостерігав ситуацію: біла шкодоКобра зупиняється навпроти Карамелькафе, зупиняє чи-то Лехус, чи-то Кукурузника. інший праведний служака елітного загону, гониться на перехрестя зупиняти БМВ , там все нормально з документами (або грошей багато). гониться назад до кукурузника, інший зупиняє АУДІ (в моделях точно не розбираюсь). коротше, декабристи бігали-бігали... і напевне, нічого не вибігали... просто поїхали шукати іншого клондайку ...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

То коли вона вже поїдуть?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

як тико янык уедет, так и они следом умчатся на другие пастбища.Но вот зачем было сегодня устраивать перегоны скорых помощей? загадка...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Но вот зачем было сегодня устраивать перегоны скорых помощей? загадка...

так як мені розказували - спочатку їхали гаїшнікі, потім велосипедисти, потім знову дайці, а вже за ними швидкі і за ними ще "дофіга їхали"... Змагання були...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

сьогодні крім кобри бачив мерса 11 регіон з охрани янека

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Державна служба охорони приехали ещё позавчера.

.

Но вот зачем было сегодня устраивать перегоны скорых помощей? загадка...

На Волині – міжнародна велогонка http://www.volynpost.com/news/4137-na-volyni--mizhnarodna-velogonka

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

щось не видать Кобри - поїхали чи що?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...