Перейти до змісту

Оптимальний телефон

Оптимлаьний телефон   

86 проголосували

Ви не маєте дозволу голосувати в цьому опитуванні або переглядати його результати. Будь ласка, войдите або зареєструйтесь для можливості голосування у цьому опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

307075.jpg

Asha 200 - телефон на две SIM карты, выполнен в форм-факторе моноблока с аппаратной QWERTY клавиатурой. Он получил 2 Мп камеру, стерео FM радио, слот для карт microSD, способен работать от одной подзарядки до 52 часов в режиме воспроизведения музыки. Размеры составляют 115,4х61,1х14 мм, а вес - 105 граммов. Время работы в режиме разговора достигает 7 часов, а в режиме ожидания - 36 дней.

http://www.ferra.ru/ru/mobile/news/2011/10/26/Nokia-Asha/

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

307075.jpg

Asha 200 - телефон на две SIM карты, выполнен в форм-факторе моноблока с аппаратной QWERTY клавиатурой. Он получил 2 Мп камеру, стерео FM радио, слот для карт microSD, способен работать от одной подзарядки до 52 часов в режиме воспроизведения музыки. Размеры составляют 115,4х61,1х14 мм, а вес - 105 граммов. Время работы в режиме разговора достигает 7 часов, а в режиме ожидания - 36 дней.

http://www.ferra.ru/.../26/Nokia-Asha/

nokia-asha-200.jpg
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а може ще й дизель-генератор купити? Мова про базовий продукт.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

nd_, не іронізуй. Людина шукає телефон по можливостям (фінансовим) і по технічним характеристикам.

Якщо хтось може дозволити купити собі телефон за 1К у.о., то це не значить, що це критерій оцінювання телефону. У співвідношенні ціна/понти. Є ж ще й співвідношення ціна/необхідність. Мені 200-баксового апарату на 2 сімки із андроїдом хватить із головою. Може навіть і забагато.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Зрозумій, можна було взяти апарат за 2500 із тим же андроїдом і т.д., Але з одною сім-картою. Для мене зараз оптимально саме 2. Бо 1 робоча, інша "домашня". І те, що смарт - теж оптимально. Але, якщо за 1600 той же андроїд (нехай менший екран) але 2 сімки.

Питання оптимальності, мабуть у потребах.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Зрозумій, можна було взяти апарат за 2500 із тим же андроїдом і т.д., Але з одною сім-картою. Для мене зараз оптимально саме 2.

Моя думка, якщо потрібно 2 сімки, луччє взяти один норм. за 2400 і другий корч за 100 грн., ніж один корч на 2 сім карти і пародією на Андроїд, який ледь ворушиться, екраном розміром з поштову марку і на якому на вулиці нічого не видно.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Зрозумій, можна було взяти апарат за 2500 із тим же андроїдом і т.д., Але з одною сім-картою. Для мене зараз оптимально саме 2.

Моя думка, якщо потрібно 2 сімки, луччє взяти один норм. за 2400 і другий корч за 100 грн., ніж один корч на 2 сім карти і пародією на Андроїд, який ледь ворушиться, екраном розміром з поштову марку і на якому на вулиці нічого не видно.

людина, що потримала в руках двохсімочний апарат - на дві лопати не повернеться. З власного досвіду. Краще корч (хоч з натяком на відроїд) і поштова марка ніж тягати два телефони.

П.С. у мене жсмарт 1310 :-(. коли задовбує - хожу з простеньким двохсімочним, за 400 грн. Але два апарати в руки не беру. І від однієї сімки не можу відмовитися. (домашній і робочий)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ну, і яку ти лопату тримав?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Можливо буде цікавою інформація, що Apple получает 73% прибыли мирового мобильного рынка, имея долю лишь 8,8%

По данным аналитической компании Asymco, за последние два года совокупная операционная прибыль индустрии резко возросла с $5,3 млрд на начало 2010 года до $14,4 млрд в последнем квартале. Основным выгодополучателем от этого бума стала преимущественно Apple, которой он в большинстве своём и обязан.

screen-shot-2012-05-03-at-5-3-10.33.31-am.png

Объёмы операционной прибыли 8 ведущих производителей

Кроме Apple с её долей в 73% прибыли мирового мобильного рынка, Samsung остаётся сейчас, фактически, единственным крупным производителем сотовых телефонов, получающим прибыль с долей в 26%. Ещё один процент мировой прибыли среди ведущих компаний получает HTC.

Интересно, что когда Apple представила iPhone в 2007 году, лидером рынка была Nokia, но Samsung, Sony Ericsson, LG, RIM и HTC тоже оставались прибыльными. В последнем квартале Nokia отчиталась о больших убытках, а RIM и HTC продемонстрировали неутешительные показатели. Компаниям Sony Ericsson (Sony), Motorola и LG не удаётся получать существенной прибыли с 2009 года. Samsung, как явствует из графика, постепенно наращивает прибыль.

screen-shot-2012-05-03-at-5-3-10.57.12-am.png

Доли прибыли 8 ведущих производителей смартфонов

Вместе с изменениями в области мощных смартфонов происходит быстрый рост поставок телефонов неизвестных марок в нижнем ценовом сегменте. На новый рынок вслед за Apple последовали многие крупные игроки, перестав уделять внимание дешёвым аппаратам, ориентированным на привычные голосовые коммуникации, а не на приложения и сервисы. Однако это большой рынок — ежеквартально поставляется 250 млн обычных сотовых телефонов. Nokia пытается на этом рынке сохранить объёмы поставок и своё присутствие, но это становится всё тяжелее из-за наплыва сотен малоизвестных компаний. В настоящее время «прочие компании» занимают уже 44% этого рынка.

screen-shot-2012-05-03-at-5-3-11.10.13-am.png

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ну, і яку ти лопату тримав?

5530 & 6300 (or e50). НЕма різниці яку саме. Різниця в тому коли всі контакти в одному місці, заряджати треба один, носити треба один і дзвонить одночасно один телефон.............От де виявляєш зручність двохсімника. Особливо коли він ззачатками розуму андроїда (всякі там синхронізації, пошта інтернет).

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

SunSeth, Якби мені був потрібен повноцінний Лінукс, я б поставив би fedora на нетбук чи Ubuntu. І мав би спокій :)

Мені потрібен був телефон на 2 сімки. Така потреба. На JAVA не став обирати (За твоєю ж порадою), взяв на Андроїді.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Довгий час ходив з телефоном для дзвінків і смс.

З переходом на одну з топових моделей отримав

- дзвінки, смс, а також твіти, скайп, режим відеорозмови в скайпі

- синхронізацію контактів з гугльом

- повноцінний поштовий клієнт (для мене важливо)

- не кастрований жпс

- робота з документами, переважно адоб і ексель (стикаюсь кожний день)

- зручний і завжди під рукою фотоапарт з нормальною для буденності якістю фото і шд-відео

- веб

- читалка для книг (діагональ на 0,7 менша від стандартних читалок амазон)

- хіт сезону це те що телефон автоматично збирає все нове з моїх rss підписок, сам систематизує і конвертує в зручний для читання формат. Просто в любий момент відкрив і читаєш.

- клієнт інстаграм, люблю цю соцмережу

- переглядаю невеликі відеоролики (глибина кольорів така шо мій ноутбук курить в коридорі)

- вбивці часу типу темплран чи ангрі

Чи оптимальний мій телефон для мене? Так оптимальний.. до такого флакону "все в одному" звикаєш дуже швидко.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Довгий час ходив з телефоном для дзвінків і смс.

З переходом на одну з топових моделей отримав

- дзвінки, смс, а також твіти, скайп, режим відеорозмови в скайпі

- синхронізацію контактів з гугльом

- повноцінний поштовий клієнт (для мене важливо)

- не кастрований жпс

- робота з документами, переважно адоб і ексель (стикаюсь кожний день)

- зручний і завжди під рукою фотоапарт з нормальною для буденності якістю фото і шд-відео

- веб

- читалка для книг (діагональ на 0,7 менша від стандартних читалок амазон)

- хіт сезону це те що телефон автоматично збирає все нове з моїх rss підписок, сам систематизує і конвертує в зручний для читання формат. Просто в любий момент відкрив і читаєш.

- клієнт інстаграм, люблю цю соцмережу

- переглядаю невеликі відеоролики (глибина кольорів така шо мій ноутбук курить в коридорі)

- вбивці часу типу темплран чи ангрі

Чи оптимальний мій телефон для мене? Так оптимальний.. до такого флакону "все в одному" звикаєш дуже швидко.

Яким телефоном користуєтесь.

В мене теж телефон на Андроїді, неподобається тільки те що швидко сідає акумолятор,15 16 годин і сідає. Як у вас тримає акумолятор в Андроїд смартфоні?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

У мене Note. Там велика батерейка.

Постійно включений вай-фай, жпс по необхідності. Твіт в фоні, рідше скайп. Багато дзвінків, веб, пошта, документи. Хватає на добу або дві (залежно як користуюсь)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Нема варіанту в голосувалці для мене.

Я рахую, що це потужний смартфон з тривалістю роботи явно більше доби.

Оптимальний смарфтон це Samsung Galaxy SII.

На стоковій прошивці тримав 2 дні.

Після встановлення Cyanogen дотягує 3-4 дні.

Вийшов 3тій, 2гий трохи подешевшає.

Єдиний мінус це відсутність NFC.

Краще купити вчорашній флагман ніж за ті ж гроші сьогоднішній шматок маркетингу, або

ще гірше гуано з кнопками з написом nokia sirocco.

Коли бачу людей, які з vertu, або з чимось таким демонтративно ними вимахують

то нічого окрім усмішки це не викликає.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

... nokia sirocco.

дякую, використовую цей телефон з 2006 року. Падав, топився, розлітався в хлам, тріскало скло.. але всерівно він зі мною :mellow:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

дякую, використовую цей телефон з 2006 року. Падав, топився, розлітався в хлам, тріскало скло.. але всерівно він зі мною :mellow:

Не треба казать про нього так ніби він невбиваємий.

За таку вартість він би мав за ніч сам себе скласти, замінити в собі скло і висушитись.

Користуюсь мобільним зв'язком 4 роки.

За цей час мав 3 смарфони: i900, i9000, i9100. Усі Samsung.

За ці 4 роки жоден з них не впав і навіть не отримав глибокої царапини.

А для умов роботи, у яких телефон постійно падає, або топиться існують броньовані та захищені моделі.

Потужний смарфон дозволяє мені не таскати з собою ноутбук у довготривалих поїздках.

Skype, TeamViewer, RDP, SSH, Dropbox, ICQ, torrent, gps та ще багато цікавого завжди в кишені.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Коли бачу людей, які з vertu, або з чимось таким демонтративно ними вимахують

то нічого окрім усмішки це не викликає.

пАнти в селі - весела штука :) це ж стосується (а може стосувалось) і мене.

Хоча ми відійшли від теми оптимальності.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Та яка там оптимальність.

Це як говорити про оптимальний розмір взуття.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В моїй моторолі Браво MB520 акум 1500ма. стокова прошивка 2,2 сідає за 15 а коли і за 7 годин пробував різні прошивки циан муі результат майже той самий.

Мабуть треба купувати акумулятор(((

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Zheny@, погодься, що не жалкуєш, що дослухався моєї поради? Краще який—неякий Android, ніж будь-яка java.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Як на мене актуально мати телефон все-таки для того щоб позвонити і залишатися на звязку максимально довго (сенсорний екран для швидкого набору і камера з спалахом-автофокусом не лишні), тому обрав старенький флагман LG - KC910, хоча його конкурент Samsung M8800 також дуже непоганий.

А для поїздок / нету / WiFi / Скайпу мене планшет повністю влаштовує :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

з башорга:

ххх: Читаю анонс смарта Galaxy3:

"фиксирует движения глаз

владельца и определяет, когда

пользователь использует смартфон

— например, читает электронную

книгу или просматривает веб- страницы."

ххх: А когда пользователь

ритмично выпучивает глаза,

система автоматически определяет,

что хозяин в туалете и предлагает

почитать Дарью Донцову)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Оптимальний телефон, це просто ТЕЛЕФОН.

Користуюсь стареньким нокія 6100 офігенний телефон.!!!!!!!!!!!!.

Коштів на сімкарті більше ніж він коштує :D .

Для батька сьогодні взяв нокію Х2-02 і не тому що це нокія , просто він до нокиї звик, а мені дизайн сподобався, розмовляє по роботі багато , використовує лише одну сімку , і (номерів внього десь під 600 штук залив з ноута без проблем), думаю батарейки на дня два три буде хватати, отакий вмене оптимальний підхід.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...