Jump to content

Перед входом в 26-у школу поспіхом будують бензозаправку?

blox

Recommended Posts

За Софтлайном в оточенні житлових будинків стрімко ведеться підозріле будівництво на місці тимчасової автостоянки. Ніякого табло, що будується, будівельники відмовчуються... Нагадаю, що 8 років тому мешканці тут вже протестували проти будівництва автозаправки, палили будівельний вагончик. Додаю фото:

Будемо чекати, доки запахне бензиною? А в оточенні висотних будинків амбре буде супер! Хто хоче продати квартиру поряд, поспішіть, бо потім ціна буде в 2 рази нижче. Подякуємо меру і його команді за новий газенваген?

post-3230-0-68193800-1336235144_thumb.jp

post-3230-0-60685400-1336235179_thumb.jp

post-3230-0-26339800-1336235232_thumb.jp

Вибачте,але щось ознак заправки я не побачив.Я чомусь думав,що в першу чергу заривають в землю резервуари для пального.Принаймі котловани риють.

Коли поспіхом будують заправку, то приїджають великі екскаватори які закопують великі цистерни, які піднімають великими кранами їздять Крази, Камази, працюють грейдери, фронтальні погрузчики, на обєкті працює мінімум 10-15 людей. А той нещасний кран, на базі ЗіЛа, проацював там тиждень поки 3 людини ставили ці фундаментні блоки, (хоча могли і за 2 максимум 3 дні положити).

Перед входом в 26-у школу поспіхом будують бензозаправку

не перед входом

не поспіхом будують

не бензозаправку

Тому залишається "в 26-у школу"

Вибачте,але щось ознак заправки я не побачив.Я чомусь думав,що в першу чергу заривають в землю резервуари для пального.Принаймі котловани риють.

Буду радий помилитись, але котлован там був порядний, а цистерни можуть бути і менші, нові технології, одначе :_08:

+1

Та й на АЗС підвали не роблять, а на першому фото в фундаменті зліва видно майбутній дверний пройом, хіба ні?

цистерни можуть бути і менші, нові технології, одначе :_08:

а до чого тут нові технології? чи згідно нових технологій, бензовоз на заправці має бути щодня? роблю ставку що там буде або магазин, або якийсь кабак.

Та полюбому якийсь ресторан або бар побудують. Райончик якраз iдеальний. Мабуть буде щось типу ресторану "Вогнем i мечем" чи того, що за супермаркетом "Барвiнок"

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...