Перейти до змісту

Вільхівка

zepa

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Привіт всім!! розкажіть хто після зими їздив у Вільхівку на рибалку, як там обстановка, що ловиться???

Опубліковано

Моє село кілька років на зад там була не погана риба а зараз навіть не знаю .

може подзвониш до рибаків в село розпитаєш шо там зараз, а то казали раніше там непоганий кльов був!!

• 1 місяць потому...
Опубліковано

По дорозі в Печихвости,заїхали в Вільхівку.На ставі було декілька людей.Але дале-е-е-ко,не хотілося їхати до них..По дорозі назад розпитали місцевих.Казали рибалка 20 грн..Що ловиться,незнають.Думаю туди поїхати на наступні вихідні.

Опубліковано

По дорозі в Печихвости,заїхали в Вільхівку.На ставі було декілька людей.Але дале-е-е-ко,не хотілося їхати до них..По дорозі назад розпитали місцевих.Казали рибалка 20 грн..Що ловиться,незнають.Думаю туди поїхати на наступні вихідні.

Був 5.06.2012р.рибалка 30 грн, принаймі я заплатив 30 оскільки приїхав в 10 годині ранку, а так сторож озвучував 40 грн.

Опубліковано

на двох - 3.500кг. Карась - ладонь та меньше ладоні. Ловили з 11- до 19.30- жодної нормальної покльовки на фідер ( горох, кукурудза) Хоча місцеві говорять, що є карп, товстолоб, амур ( така риба що аби снасті витримали, став 4 роки не спускався) Рибаків було тьма...ледь місце знайшли, але нівкого не було більше ладоні- карася. Можливо риба ще боліє після нересту... На фідер лише в 19 годині взяв на пінопласт та кукурудзу 3 карася до ладоні. На поплавок - манка, глотушка - і отривайся...

Чи поїду ще туди? невпевнений.... А ти про Терешківці щось чув за рибалку?

• 2 року потому...
  • 2 тижня потому...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...