Перейти до змісту

Підсвітка подвір'я підкажіть

MACCEN

Рекомендовані повідомлення

Треба організувати світло в темну пору дня, щоб коли йдеш ввечері не треба було підсвічувати собі дорогу, або користуватись фонаріком.

Бачив є датчики руху + лампочка, але деякі мені кажуть якщо випустити собаку, то датчик буде спрацьовувати й буде "світломузика" всю ніч )))

Може хто вирішив таку задачу просто й дешево?

Підкажіть що купити, й що робити.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Бачив є датчики руху + лампочка, але деякі мені кажуть якщо випустити собаку, то датчик буде спрацьовувати й буде "світломузика" всю ніч )))

Може хто вирішив таку задачу просто й дешево?

В нас лампа з датчиком. Там висталяється чутливість. Так, реагує на рух собаки, але нам в хаті це якось зовсім не заважає.

Лампа була куплена рік тому в НЛ за приблизно 80грн.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Датчик на прожекторе имеет две степени свободы, так что регулировка на "чуть выше собаки" вам поможет.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я так снаачала и думал, впринципе надо попробовать, сначала купить а потом уже "крутить".

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

вирішив скористатись можливістю, не розумію якщо темно як той сенсор спрацьовує? реагує на тепло?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

там інфрачервоний промінь, який "ловить" рух, подається команда на мікроконтроллер, або на реле на замикання цепі... - точно не буду стверджувати але напевно так

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

або купи лампочки з сонячними батареями, в епіцентрі точно бачив, днем заряджаються, вночі гарно світять. втикнув де хочеш і ніяких дротів тянути не треба. світле легеньке, ненапряжне, до потрібної точки точно дійдеш.

solar_light_sy_b5252_200_auto.jpg

1612147big.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

або купи лампочки з сонячними батареями, днем заряджаються, вночі гарно світять. втикнув де хочеш і ніяких дротів тянути не треба. світле легеньке, ненапряжне, до потрібної точки точно дійдеш.

"Світять" - освітлюють самі себе))) З усім іншим згідна. Маю таке добро) І, як на мене, вони сезонні (на кінець весни - початок осені).
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Світлячки на 1 діоді та акумуляторі ААА - то декоративне світло -ну так, вийти вночі попісяти.

Та і ресурс в них малий, нонейм акуми рідко служать більше сезону.

Датчик на прожекторе имеет две степени свободы, так что регулировка на "чуть выше собаки" вам поможет.

Вірно, фотореле має 2 регулятори, час свічення і чутливіть.

Продається окремим модулем, наприклад НЛ (біля 100 грн).

Комутує, здається до 1.5 кВт.

Просто підключається, схема в комплекті.

Раціонально використовувати з економними лампами та кулями-плафонами для зовнішнього освітлення.

Варіантів монтажу - багато: на стовпчиках, стіні(ах), арках і тд

Приходилось робити схоже як на фото - працює прекрасно увесь рік.

934179_w640_h640_1276691630bollswimingpool.jpg

price.1276507750.1.b.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

був просто в селі, і напрягло йти в туалет в потьомках, чуть в буду до песика не завернув )) добре що вчасно відскочив.

Тому постало питання підсвітки, хочу людям допомогти, а то вони навіть і не чули що є така "чудо штука".

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

для підсвітки хватить декілька світильників на сонячних батареях

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 7 місяців потому...

в моєї сестри стоїть такий світильник надворі, на упаковці писало що присутня функція "антисобак". в дії не пробували…

а ще я бачив такі ситуації коли світильник в темну пору включався, а потім від свого світла виключався. а потім в темноті знов включався… оце реально світломузика, а коти-собаки це так собі, навпаки відлякуватиме злодіїв.

можливо хтось підскаже де в луцьку можна придбати фотореле або як в тирнеті пишуть "Сумеречные реле" на 220В ?

бажано під розетку, але можна і на DIN-рейку. Головне аби недорого.

Просто товар специфічний, і катати по всьому Луцьку неохота. можливо хто вже купував на зовнішнє освітлення собі…

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

загалом зайшов в нову лінію, так як найближче до мене

фотореле — 45 грн здається було

і програмований таймер — 90 грн під розетку.

запрограмував на включення о 18 год і вимкнення о 00:00. втикнув гірлянди і забув. вибір пав на таймер, тому що він економить світло вночі і завжди може пригодитися в хазяйстві.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...