Jump to content

Підсвітка подвір'я підкажіть

MACCEN

Recommended Posts

Треба організувати світло в темну пору дня, щоб коли йдеш ввечері не треба було підсвічувати собі дорогу, або користуватись фонаріком.

Бачив є датчики руху + лампочка, але деякі мені кажуть якщо випустити собаку, то датчик буде спрацьовувати й буде "світломузика" всю ніч )))

Може хто вирішив таку задачу просто й дешево?

Підкажіть що купити, й що робити.

Бачив є датчики руху + лампочка, але деякі мені кажуть якщо випустити собаку, то датчик буде спрацьовувати й буде "світломузика" всю ніч )))

Може хто вирішив таку задачу просто й дешево?

В нас лампа з датчиком. Там висталяється чутливість. Так, реагує на рух собаки, але нам в хаті це якось зовсім не заважає.

Лампа була куплена рік тому в НЛ за приблизно 80грн.

там інфрачервоний промінь, який "ловить" рух, подається команда на мікроконтроллер, або на реле на замикання цепі... - точно не буду стверджувати але напевно так

або купи лампочки з сонячними батареями, в епіцентрі точно бачив, днем заряджаються, вночі гарно світять. втикнув де хочеш і ніяких дротів тянути не треба. світле легеньке, ненапряжне, до потрібної точки точно дійдеш.

solar_light_sy_b5252_200_auto.jpg

1612147big.jpg

або купи лампочки з сонячними батареями, днем заряджаються, вночі гарно світять. втикнув де хочеш і ніяких дротів тянути не треба. світле легеньке, ненапряжне, до потрібної точки точно дійдеш.

"Світять" - освітлюють самі себе))) З усім іншим згідна. Маю таке добро) І, як на мене, вони сезонні (на кінець весни - початок осені).

Світлячки на 1 діоді та акумуляторі ААА - то декоративне світло -ну так, вийти вночі попісяти.

Та і ресурс в них малий, нонейм акуми рідко служать більше сезону.

Датчик на прожекторе имеет две степени свободы, так что регулировка на "чуть выше собаки" вам поможет.

Вірно, фотореле має 2 регулятори, час свічення і чутливіть.

Продається окремим модулем, наприклад НЛ (біля 100 грн).

Комутує, здається до 1.5 кВт.

Просто підключається, схема в комплекті.

Раціонально використовувати з економними лампами та кулями-плафонами для зовнішнього освітлення.

Варіантів монтажу - багато: на стовпчиках, стіні(ах), арках і тд

Приходилось робити схоже як на фото - працює прекрасно увесь рік.

934179_w640_h640_1276691630bollswimingpool.jpg

price.1276507750.1.b.jpg

був просто в селі, і напрягло йти в туалет в потьомках, чуть в буду до песика не завернув )) добре що вчасно відскочив.

Тому постало питання підсвітки, хочу людям допомогти, а то вони навіть і не чули що є така "чудо штука".

• 7 months later...

в моєї сестри стоїть такий світильник надворі, на упаковці писало що присутня функція "антисобак". в дії не пробували…

а ще я бачив такі ситуації коли світильник в темну пору включався, а потім від свого світла виключався. а потім в темноті знов включався… оце реально світломузика, а коти-собаки це так собі, навпаки відлякуватиме злодіїв.

можливо хтось підскаже де в луцьку можна придбати фотореле або як в тирнеті пишуть "Сумеречные реле" на 220В ?

бажано під розетку, але можна і на DIN-рейку. Головне аби недорого.

Просто товар специфічний, і катати по всьому Луцьку неохота. можливо хто вже купував на зовнішнє освітлення собі…

загалом зайшов в нову лінію, так як найближче до мене

фотореле — 45 грн здається було

і програмований таймер — 90 грн під розетку.

запрограмував на включення о 18 год і вимкнення о 00:00. втикнув гірлянди і забув. вибір пав на таймер, тому що він економить світло вночі і завжди може пригодитися в хазяйстві.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...