Перейти до змісту

Одяг для спорту

Anton_Ch

Рекомендовані повідомлення

Друг придбав велосипед. Подивившись на нього теж закортіло "поганяти". Тепер розумію, що це досить непоганий вид спорту, який допомагає тримати форму) Почав кататися вранці/ввечері по можливості. І хочу поцікавитись, який одяг обирають для катання? Щось спеціальне або ж просто "домашнє"?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

погугли велоформу ;)

"цивільний" одяг буває не дуже зручним на байку і не довго живе (штани наприклад, хебешні)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Джинсы протираются нараз.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дякую за пораду. Вирішив пошукати щось саме для велоспорту. Знайшов обтягуючий одяг . Думаю, що він не буде так протиратися як звичайний. Скоро буду тестувати)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Наш выбор плавки, шлем и очки, если прогулка совершается в 2 ночи за соком, правда Лекс? :g05:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 3 тижня потому...

Наш выбор плавки, шлем и очки, если прогулка совершается в 2 ночи за соком, правда Лекс? :g05:

І як?! Зручно на сидінні? Чи це пішки?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В два часа ночі за соком?? Лекс і сок - сумісність несумісна. От вотка.. Це вже теє...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

І як?! Зручно на сидінні? Чи це пішки?

Це на Волинянці.)))))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Знайшов обтягуючий одяг . Думаю, що він не буде так протиратися як звичайний.

не будет точно. но велоодежда Craft – это maximum yoba style :smile3: за вдвое меньшую сумму можно приобрести велоодежду не хуже. если новичок, то потерпи до Велодня и посмотри в чем народ ездит – наверняка даст пищу для размышления. главное правило – велоформа не должна быть дороже велосипеда :smile3:

ps. вот тут еще смотри

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...