Перейти до змісту

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Невеличке опитування.

Якому процесору надаєте перевагу, лучани-форумчани? І чому?

Буду вдячна кожній змістовній відповіді.

Та й, маю надію, не для мене одної ця тема є та буде актуальною. Одвічні тьорки як не як=)

Опубліковано

МЕГАТРОЛЬ!!! :)

А по суті.

Завжди юзав Інтел. На кожній комп'ютерній фірмі, коли приходив замовляти конфігурацію і озвучував частоту процесора, на мене поблажливо дивилися, і казали: "Ти шо - паролі будеш підбирати? Ну-ну... взяв би краще АМД".

А через півроку-рік появлялися то flash, то youtube, то full HD відео - і куплений "з запасом" процесор давав можливість легко споживати ці новинки, і бути на плаву ще 3-4 роки.

Оверклокінг майже не використовую.

Опубліковано

створи опитування з2ма варіантами. і не треба буде кучі коментарів.

у мене амдшка. тмоу що дешево і сердито)

Опубліковано

Intel :ok2:

Довгий період юзав АМД, але повернувся на Інтел і дуже задоволений.

АМД гарно підійде для недорогих систем тіпа кіно глянути, в неті посидіти і т.д. :)

Опубліковано

Чекаєм наступну тему: яким відеокартам надаєте перевагу, Nvidia or AMD Radeon? ;)

Про проци можна сперечатись з піною в роті до безкінечності, кожен буде по-своєму правий.

В кожному сімействі є свої фаворити і аутсайдери як по характеристиках, так і синтетичних тестах\практичній роботі, та й і у ціні, тощо

Мій шлях історично склався в такому порядку: Celeron>Sempron>Athlon64>Core2Duo>Corei3 - кожен з перерахованих - задовільняв по мірі моїх потреб, зростали вимоги - змінювалось залізо. Однозначно казати що Інтел - просто сказка, а АМД - фуфу, чи навпаки - то якось неальо :)

Опубліковано

як писав Yarchik - МЕГАТРОЛЬ!!!

це одна з не багатьох тем які нічого доброго не приносить ,

тільки пересваряться .

давайте ще тему ATI/AMD vs Nvidia,

Linux vs Windows

Я завжди виходив з принципу розумної достатності і мене жавжди душила жаба платити

більше 100-130 доларів за процесор ,(за відеокарту жаба починала душити після 230-240 $) хоча в мене були майже всі процесори починаючи з 286 ціх двох фірм ,і даже Cirix :) був.

що з інтела не було це пеньків четвертих ,на той час альтернатива від AMD була набагато дешевшою і більш продуктивною.

на даний час Intel® Core™ i3-2120 CPU 3.30GHz @3,465GHz ,не знаю чи на довго :)

Опубліковано

ок ок, зрозуміла. Вибачайте.

Закрийте тему, будь-ласка.

шоб закрити чи видалити тему не потрібно модератора

це може зробити топікстартер,тоесть ви , в низу під останім постом

є пимпочка Показать инструменты модератора нажимаеш і з права ще одна пимпочка зявляеться,

Опции модератора ,нажимаеш і вибираеш

Закрыть тему

Удалить тему

так що судьба холівара залежить від вас:)

Опубліковано

Закрию тему, бо почнеться срач. Це все одно, що порівнювати чорний і білий хліб.

Але по темі все ж відповім, про хронологію. Ніколи не юзав АМД. Тільки Інтел. у хронології Сокетів: 478 (кілька поколінь) - 775 (кілька поколінь, від 1 до 4-х ядерного) - 1155 (наразі і5).

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...