Перейти до змісту

Шукаю місце для відпочинку на природі для 15 чоловік

Дмитро Кінах

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Шукаю місце для відпочинку на природі для 15 чоловік. із зручностуй має бути Хатинка(бісєдка) на таку кількість людей, місце для костра, якісь розваги(наприклад волейбольний майданчик)... було б добре якби з боку був ліс і якась водойма(річка, озеро). Також шлях до місця відпочинку від маршрутної зупинки має становити не більше 30хв. пішком.

Порадьте будь ласка.

Опубліковано

село Жабка.ліс волейбол та зручні бісєткі. від 10 до 24 місць

цю пропозицію зараз обговорюємо.

c. Озеро (велика бесідка + декілька невеличких столиків, волейбольний майданчик, озеро)

можна детальніше ? село називається Озеро чи як ?

Опубліковано

c. Озеро (велика бесідка + декілька невеличких столиків, волейбольний майданчик, озеро)

можна детальніше ? село називається Озеро чи як ?

с. Озеро Ківерцівського району, розташоване за с. Сокиричі

Опубліковано

Воротнев, большие беседки, поле аолейбольное, ставок классный (покупаться, порыбачить) - хазяин не фонтан..но договориться можно, единственное - не знаю до куда маршрутка доезжает

Опубліковано

В Ківерцівському напрямку ще є "Дубок" - на в"їзді в Ківерці. Оренда бесідки вроді платна, або треба щось замовити з кафе (наприклад картоплю фрі). За Ківерцями ще є зона відпочинку, біля повороту на Муравище. Абсолютно безкоштовно, але місце треба займати раніше. І там і там водойм поряд нема.

Опубліковано

Проїзджала сьогодні поруч. Народ сидить :0049: шашлики смажаться....

Опубліковано

с. Боголюби, бесідки, "хатинки", місця для приготування шашлику, волейбольної площадки немає, але багато місця і біля самісінького ставка з рибою. Від маршрутки №31,47 1-2 хвилини пішки. Оренда бесідки платна, ящо знайду номер-відпишусь.

Опубліковано

Де саме?

Їхати по Ківерцівській трасі, зліва від дороги розташована ця зона відпочинку

Опубліковано

Мальованка, смт.Дбуище (Рожищенський район)

Маршрутка їде, хотьба туди мінімальна, поле, поряд копанка,бесідки, пейнтбол. Ціни помірні на все, у них там все своє.

Опубліковано

Пгт. Рокини по Ковельской трассе, не доезжая до Копачовки. Там места (вход/беседки) платные, но цены были демократичные, как сейчас не знаю.

Дополнительно, если есть желание (я бы рекомендовал) попробуйте там различные кушанья, приготовленные в печи.

Вот некоторые ссылки:

http://www.castles.com.ua/rokyni.html

http://v.lutsk.ua/catalog/rest/active/skansen-muzej-pid-vidkrytym-nebom-v-s-rokyni.html

Опубліковано

сьогодні був у Сирниках (зі сторони Луцька 3й поворот наліво) ставок з бесідками прямо на воді - дуже круто, оренда 150 грн

Опубліковано

сьогодні був у Сирниках (зі сторони Луцька 3й поворот наліво) ставок з бесідками прямо на воді - дуже круто, оренда 150 грн

В Сирниках є озеро??? Це напевно ставок в Рокинях, про який написано в попередньому пості

Опубліковано

В Сирниках є озеро??? Це напевно ставок в Рокинях, про який написано в попередньому пості

ні, штучний ставочок, але кльово всерівно там)

Опубліковано

Я би також рекомендував Рокині. Свіже повітря, неподалеку є лісок, озеро, футбольне поле. Місце чудове. Є Бесідки, можна замовити різні страви ( доречі там дуже смачний куліш). Ніхто не заважає, дорога відносно далеко. На скільки я знаю, це територія музею. Там також дуже цікаві екскурсії проводять, які коштують копійки.

• 1 рік потому...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...