Перейти до змісту

Спільне замовлення радіодеталей

Coding

Чи потрібні мені радіодеталі?  

136 проголосували

Ви не маєте дозволу голосувати в цьому опитуванні або переглядати його результати. Будь ласка, войдите або зареєструйтесь для можливості голосування у цьому опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
22 годин тому, Deemon сказано:

такий покатить?

Так, походу таке саме, ось випаяв своє

2016-10-0718-18-16.png

Де і коли можна його у Вас купити?

• Відповідей 533
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Опубліковано
19 часов назад, лейтенант сказал:

Куплю конденсатри 40 мкФ 400v 

Треба 2 шт пропонуйте в лс. 

точно 40мкф не 4?

і уточніть, що саме за кондесатор..(CBB60, CBB61 і  т. д.)

Опубліковано

на 40 не маю... вони бувають круглі з виводом під клємму, бувають з двума гнучкими проводами на вихід, бувають прямокутні з проводами.. уточніть, а то можливо той у кого є просто не захоче розбиратись у питанні.. задавайте питання більш інформативно.. тоді можливо, щось знайдеться... знаю що вони вартуюють в районі 100грн чи варто довго чекати, може краще замовити?  :)

Опубліковано

Придбаю запобіжник керамічний 20 А (6х30)
такого типу  

Запобіжник.JPG

Hide  
вигляд  

Запобіжник.JPG

Hide  

пропозиції в ПП

Опубліковано

Доброї ночі всім.

Хтось найближчими днями буде робити замовлення у Вороні чи Радіомазі ? Цікавить FSDM0365RN та PC817C. Може хто у Луцьку би продав?

Опубліковано
22 годин тому, ava297 сказано:

Доброї ночі всім.

Хтось найближчими днями буде робити замовлення у Вороні чи Радіомазі ? Цікавить FSDM0365RN та PC817C. Може хто у Луцьку би продав?

Придбав в EL-MIX

• 2 тижня потому...
Опубліковано

Заплутався...

Показать содержимое  

2016-10-25 12-00-31.JPG

Hide  

Онлайн калькулятор каже що це резистор з опором 0,5 Ома, тестер і продавець - 0,1 Ома. Гугл і калькулятор каже, що 0,1 Ома виглядає отак.

Показать содержимое  

1525_big.jpg  

Hide  

Купили на 0,1 Ома, він також з зеленою полоскою, а не коричневою. Що я пропустив?

Опубліковано

коричнева +-1%

червона +-2%

золота +-5%

срібна +-10%

швидше всього - зелена крайня полоса - це вигорівший колір з тих що вище...

Опубліковано
1 минуту назад, Deemon сказал:

коричнева +-1%

червона +-2%

золота +-5%

срібна +-10%

швидше всього - зелена крайня полоса - це вигорівший колір з тих що вище...

Сьогодні-куплений резистор з такою ж зеленою полосою.

Опубліковано
17 хвилин тому, nickel сказано:

Онлайн калькулятор каже що це резистор з опором 0,5 Ома, тестер і продавець - 0,1 Ома. Гугл і калькулятор каже, що 0,1 Ома виглядає отак.

Гугл не говорив, що в Китаї є купа "напівпідвальних" виробництв комплектуючих, є продаж відбраковки задешево, і т.п.?

Опубліковано
1 минуту назад, rrid сказал:

Гугл не говорив, що в Китаї є купа "напівпідвальних" виробництв комплектуючих, є продаж відбраковки задешево, і т.п.?

Яка ймовірність, що в ліхтарику і в продавця з Луцька будуть ідентичні відбраковані резистори, з однаковим маркуванням і однаковим опором?

Опубліковано

не срочно, але є пару позицій для замовлення на Вороні... якщо зацікавить можемо обговорити в особистих, але на всяк випадок відпишіть тут в темі бо можу не помітити в лічці..

Опубліковано

не срочно, але є пару позицій для замовлення на Вороні... якщо зацікавить можемо обговорити в особистих, але на всяк випадок відпишіть тут в темі бо можу не помітити в лічці..

Опубліковано
On 27.10.2016 at 22:05, Ridec7 сказано:

завтра скину ссилку на товар

• 3 місяця потому...
Опубліковано

Ніхто не бажає долучитись до замовлення на космодромі? Потрібен 1 товар на суму 30 грн, а мінімальне замовленя 150грн

Опубліковано
2 часа назад, Oli сказал:

@sirgo @antoxas

може приєднаюсь.

до коли замовити?

Ну незнаю, я сам чекаю поки хтось буде замовляти, ібо мені на 30 грн всього то треба

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти

• Створити...