Перейти до змісту

Підкажіть хорошого майстра по ремонту мобільних

Zeuss

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Підтримую питання ато частенько чую зробили телефон там-то там-то через кілька місяців знову поламався...

А ще знаю що практикують заміну комплектуючих... а про захмарні ціни я взагалі мовчу.

Опубліковано

DarkMonk. На моїх очах в "Кораблику" ремонтував мертві телефони за допомогою однієї зубочистки. Це - лише один епізод, побачений особисто.

Був також ряд інших епізодів з іншими трубками моїх знайомих, відремонтовані були всі апарати, які йому передавалися.

Опубліковано

DarkMonk. На моїх очах в "Кораблику" ремонтував мертві телефони за допомогою однієї зубочистки.

у него есть еще специально заточенный ноготь....

Опубліковано

DarkMonk. На моїх очах в "Кораблику" ремонтував мертві телефони за допомогою однієї зубочистки.

Підтримую. Сам особисто користуюсь його послугами.

Опубліковано

Ну если мертвые телефоны ремонтировал не разбирая, то это точно была не зубочистка, а волшебная палочка. )))

Нисколько не сомневаюсь в профессионализме Даркмонка, но зубочисткой не разбирая, можно только грязные зарядные контакты в Сони-Эрикссонах почистить, или на старых аккумуляторах, а все остальное из разряда фантастики.

Опубліковано

Ну если мертвые телефоны ремонтировал не разбирая, то это точно была не зубочистка, а волшебная палочка. )))

был свидетелем

за столом, ДМ только пришол, ему сразу тел передают чтобы завтра глянул, спрашивает что с ним, получает ответ

дальше диалог:

- передай зубочистку

берет зубочист, что-то копупает в телефоне, отдаёт телефон

- включай

- о работает!!!

- я пью стелу

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...