Перейти до змісту

цікавить послуга визначення місцезнаходження абонента МТС

nataljka

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Підскажіть, будь-ласка, чи є така можливість визначити де знаходиться абонент МТС, без його згоди. Мається на увазі не конкретна вулиця, чи будинок, а місто України, чи хоча б область. Можливо хтось може допомогти у цій ситуації. Дякую)

Опубліковано

Щось подібне є в МТС.Не пам'ятаю,як називається.Здається 'Дитина під наглядом'.Треба відправити смс на телефон за яким слідкують,відповідно на іншому підтвердити це смс.За один запит знімається,здається,2 грн..Передзвоніть до оператора.

Опубліковано

Знаю телефон людини, ім"я та прізвище, але маю підозру, що інформація неправдива і людина не з того міста взагалі....коротше кажучи історія надто заплутана.

Якщо хтось може допомогти, буду дуууже вдячна.

Опубліковано

інших методів крім запиту з прокуратури ні у МТС ні у Київстару не існує, а ось щодо незаконних методів, то тут уже, де і як домовитесь...

gigant в київстара точно є така послуга. в мтс тоже має бути... - немає такої послуги, крім вище описанних (дитина під наглядом; або ж за згодою іншого абонента)

Опубліковано

Підскажіть, будь-ласка, чи є така можливість визначити де знаходиться абонент МТС, без його згоди. Мається на увазі не конкретна вулиця, чи будинок, а місто України, чи хоча б область. Можливо хтось може допомогти у цій ситуації. Дякую)

Забудьте і не плекайте марних надій, ніхто такого Вам не зробить. Це тільки в кіно і по запиту прокуратури (і то не так просто)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...