Jump to content

цікавить послуга визначення місцезнаходження абонента МТС

Recommended Posts

Posted

Підскажіть, будь-ласка, чи є така можливість визначити де знаходиться абонент МТС, без його згоди. Мається на увазі не конкретна вулиця, чи будинок, а місто України, чи хоча б область. Можливо хтось може допомогти у цій ситуації. Дякую)

Posted

Щось подібне є в МТС.Не пам'ятаю,як називається.Здається 'Дитина під наглядом'.Треба відправити смс на телефон за яким слідкують,відповідно на іншому підтвердити це смс.За один запит знімається,здається,2 грн..Передзвоніть до оператора.

Posted

в київстара точно є така послуга. в мтс тоже має бути.

і як ця послуга називається?

Posted

Знаю телефон людини, ім"я та прізвище, але маю підозру, що інформація неправдива і людина не з того міста взагалі....коротше кажучи історія надто заплутана.

Якщо хтось може допомогти, буду дуууже вдячна.

Posted

інших методів крім запиту з прокуратури ні у МТС ні у Київстару не існує, а ось щодо незаконних методів, то тут уже, де і як домовитесь...

gigant в київстара точно є така послуга. в мтс тоже має бути... - немає такої послуги, крім вище описанних (дитина під наглядом; або ж за згодою іншого абонента)

Posted

Підскажіть, будь-ласка, чи є така можливість визначити де знаходиться абонент МТС, без його згоди. Мається на увазі не конкретна вулиця, чи будинок, а місто України, чи хоча б область. Можливо хтось може допомогти у цій ситуації. Дякую)

Забудьте і не плекайте марних надій, ніхто такого Вам не зробить. Це тільки в кіно і по запиту прокуратури (і то не так просто)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...