Перейти до змісту

Де в Луцьку Rozetka?

HelloBoy

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Рівненська 44. Це зі сторони автозаводу, під мостом, де Спецторгтракс, вхід центральний.

• 8 місяців потому...
Опубліковано

скажіть будь ласка чи приходить вам товар з розетки цей тиждень? бо мій заказ шось ніяк не дойде…

Опубліковано

Та це піпец, ще в суботу замовив, мало прийти 18 - 20 числа, а віз і нині там... Вже двічі на call-центр телефонував, одні відмовки, мовляв, ми передамо на склад, щоб ваше замовлення швидше відправили. А в замовлення так статус і залишається 'комплектується'...

Воно "комплектуєтьсяс" до того часу, поки ви його не отримаєте. В мене було таке не один раз. Бувають замовлення вже отримані, а на сайті - "Обрабатывается менеджером". Бувало смс не доходило, але знаю дату прибуття. Йду туди зразу, відкриваю двері ногами й починаю питати де мій вантаж))

Опубліковано

шо ви так трясетесь за ту розетку? я вже в декількох інет магазинах відмовлявся від тоівару, коли мене починали так динамити... ви ж їм нічого не винні і не заплатили. Пару днів не відправляють товар - перезамовте в іншому магазині, більшість працює з Нова Пошта і доставка швидша та дешевша...

Опубліковано

Дешевле "розеточных" 35 гривен? Ну-ну.

так дешевше - я купував мікрохвильову піч не в розетці, доставка була 20грн.

Mykola81, а відколи така доставка стала - в мене знайомий десь місяць назад купував телефон там десь за 2000 грн - доставка 50грн була...

мені теоретично все рівно де купувати, я звичайно теж дивлюся і на розетці ціни. Я до того , що якщо щось не подобається, звоните питаєте конкретно, щось не так - відмовляєтесь від замовлення, та замовляєте десь в іншому магазині - головне щоб не було передплати за товар.

Опубліковано

Як я знаю зараз на носі Новий Рік і інші свята, дехто хоче купити комусь подарунок, або собі щось придбати, якщо я не помиляють що ще з 1 числа десь такі затримки були бо також замовляв то прийшло через 5 днів, хоча мене заздалегідь попередили. Але в основному це через свята, та й гляньте стани доріг, як добратись з того Києва до Луцька? А на прошлий новий рік мені з відеокартою прийшла шоколадка, так що може і вам вони життя "підсолодять" :)

Опубліковано

, якщо товар не горить і є можливість почекати, то так - можно і тиждень чекати.

Я відмовлявся від 3 одиниць товару замовленого в одному магазині (причому не дешевого товару), потім все це придбав в двох інших магазинах, ще й дешевше вийшло, бо покі чекав - ціни впали, а магазин якій гальмував з відправкою тиждень не захтів продати дешевше (хоча я пропонував, що почекаю ще троха, але вони продають по цінах на день відправкі товару..)

ну короч вихід є завжди - головне знати що ти хочеш...

Опубліковано

По перше, зараз новий рік на носі, замовлень до усрачки, по друге ви гляньте на стан доріг. Майте терпіння. Я ось теж шкодую, що не замовив раніше дещо.

Опубліковано

Мені майже кожен день йде товар з Києва.Так лише Нова пошта затримує, поки що на день.

Інші перевізники справляються вчасно.

Опубліковано

Кстати, мы в курсе, что местным "предпринимателям" розетка, что называется, как "кость в горле"... не было бы розетки, мы были бы "приятно удивлены" местными ценами... так что, только за это уже розетке три жирных плюса...:)

Опубліковано

та любий інет магазин це та ж сама кістка, не тількі Розетка.

далеко не любой...

розетка выступает и здесь "сдерживающим фактором"...

Опубліковано

Mykola81, а відколи така доставка стала - в мене знайомий десь місяць назад купував телефон там десь за 2000 грн - доставка 50грн була...

5 грудня замовив комплектуючі до компа . Головною причиною купівлі там стала безкоштовна доставка , про що прочитав на головній . Коли зробили -- не знаю

Стоимость доставки по Украине в пункт самовывоза — бесплатно при заказе на сумму от 1500 грн. Стоимость доставки заказов до 1500 грн составляет 35 грн.

Товары из раздела "Активный отдых и туризм", "Дом, сад", "Детский мир" и "Програмное обеспечение" доставляются бесплатно при сумме заказа от 500 грн

Подробнее:http://rozetka.com.ua/payments-and-deliveries/

http://rozetka.com.ua/payments-and-deliveries/

та любий інет магазин це та ж сама кістка, не тількі Розетка.

далеко не любой...

розетка выступает и здесь "сдерживающим фактором"...

Так і є . Я дивлюсь товар в Розетці і , якщо різниця значна , говорю про це продавцеві . В основному приходимо до прийнятної ціни , якщо продавець має право торгуватись

Опубліковано

я замовив ще минулої п'ятниці. вже більше тижня жду… писав маляву їм:

Проблемы с заказом написал:

Контактные данные: хххххх@gmail.com

Номер заказа: 22ххххх50

У мене виникли наступні проблеми:

Тиждень тому я зробив замовлення. після чого протягом декількох годин передзвонив ваш менеджер і повідомив, що замовлення буде укомплектоване і вислане з наступного тижня. Орієнтовна доставка в моє місто — середа.

Пройшов вже тиждень, результату ніякого. В статусі замовлення пише "комплектується", а в 2 з 6 позицій позначки "продано" і "нет в наличии". Притому, що на момент замовлення товар був в достатній кількості.

Скажіть будь ласка в чому така велика затримка?

Дата: 21/12/2012 - 10:14:42

Добрый день, ххххх!

Мы уточнили детальную информацию по Вашему вопросу.

Позвольте принести свои извинения за доставленные неудобства, связанные с задержку доставки.

По предварительным данным, Ваш заказ будет отправлен ориентировочно 21.12.12 по адресу: г.Луцк, улица Ровенская №44.

Сергей, пожалуйста, обратите внимание на то, что в связи в погодными условиями, курьерская служба работает в жёстких условиях, по - этому возможны незначительные задержки грузов. Как только Ваш заказ будет доступен, Вы получите СМС уведомление.

Сергей, хотим обратить Ваше внимание, что отправлен будет весь товар, который Вы заказывали, а именно:

- ххх

- ххх

- ххх

- ххх

- ххх

Пожалуйста, позвольте еще раз принести свои извинения за то, что своевременно не связались с Вами.

Хотим заверить Вас в том, что мы предпринимаем максимум усилий для того, чтобы постоянно совершенствовать качество нашей работы и предотвратить подобные ситуации в дальнейшем.

Надеемся на Ваше понимание и дальнейшее сотрудничество.

--

С уважением,

Мария

Менеджер по работе с клиентами

найбільше напрягає ця неопридільонка і беззмістовні відмазки. уточнили детільну інформацію, і не змогли дати конкретну відповідь коли товар приїде.

я уже думав брати тут у луцьку та інших магазин*х. але то займе ще пару днів часу поки замовиш, тай думаю вже почекаю день-два, авось завтра прийде … так і сидиш авоськаєш тиждень.

інша причина яка стримує шоб не послати їх, то це те що я замовив товар більше ніж на 1,5к різних категорій. тобто по-перше тут доставка безкоштовна буде, і по-друге якщо купляти на стороні, то мені тре 3-4 магазини різних обійти.

offtopic

Новорічний слоган перевізників товару і пошти: "Здравствуй, жопа, Новый год!"

Опубліковано

В Розетці безкоштовна доставка , якщо сума замовлення більше 1500 грн

єрунда. особисто робив замовлення на більшу суму, але платив за доставку

Опубліковано

Для покупки мелочевки (флешки салфетки и т.д и т.п. ) и не только, очень неплохой вариант:

Сторонними службами доставки (безналичная оплата)

Все товары, кроме бытовой техники мы доставляем с помощью служб доставки "Автолюкс" (список городов) и "Ночной экспресс" (список городов).

Доставка товаров бесплатная.

Доставка осуществляется только после полной предоплаты товара по безналичному курсу.

Оплата возможна по безналичному расчету.

http://rozetka.com.ua/payments-and-deliveries/

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...