EleKtrik Опубліковано 7 Квітня, 2012 в 13:21 #1 Опубліковано 7 Квітня, 2012 в 13:21 Порадьте супутниковий ресивер, хочу замінити свій старенький OpenFox, на щось нове. Цікавлять моделі з вбудованими медіаплеєрами, HDMI, та можливістю шарінгу, хто що порадить?
Volodya2009 Опубліковано 7 Квітня, 2012 в 13:53 #2 Опубліковано 7 Квітня, 2012 в 13:53 Порадьте супутниковий ресивер, хочу замінити свій старенький OpenFox, на щось нове. Цікавлять моделі з вбудованими медіаплеєрами, HDMI, та можливістю шарінгу, хто що порадить?скільки грошей готові потрати? Якщо все в одному флаконі, то нариклад, Medi@link ML9700 - 1620,00 грн.,або інший ресивер на Sigma, наприклад AZBOX. Але не всі медіа файли відтворюють супутникові ресивери, простіше взяти окремо супутниковий ресивер припустимо за 100$ і медіапрогравач,наприклад, Dune.
Savoy Опубліковано 7 Квітня, 2012 в 14:25 #3 Опубліковано 7 Квітня, 2012 в 14:25 Порадьте супутниковий ресивер, хочу замінити свій старенький OpenFox, на щось нове. Цікавлять моделі з вбудованими медіаплеєрами, HDMI, та можливістю шарінгу, хто що порадить?... подивіться на цей http://www.agsat.com...?productID=1016 ....свої гроші відпрацьовує на 100%... є моделі і дешевше.... але сам користуюсь ... так що рекомендую)
EleKtrik Опубліковано 7 Квітня, 2012 в 14:28 Автор #4 Опубліковано 7 Квітня, 2012 в 14:28 скільки грошей готові потрати? готовий платити за функціонал, а не за марку! поки дивлюсь на цеhttp://www.agsat.com.ua./index.php?productID=1007але нема інфи, про здатність відтворення великих mkv файлів
EleKtrik Опубліковано 7 Квітня, 2012 в 14:34 Автор #5 Опубліковано 7 Квітня, 2012 в 14:34 ... подивіться на цей http://www.agsat.com...?productID=1016 ....свої гроші відпрацьовує на 100%... є моделі і дешевше.... але сам користуюсь ... так що рекомендую) анагліфи в mkv непробували дивитись? як з важкими фільмами - більше 8 гб -справляється?
Savoy Опубліковано 7 Квітня, 2012 в 14:37 #6 Опубліковано 7 Квітня, 2012 в 14:37 скільки грошей готові потрати?готовий платити за функціонал, а не за марку! поки дивлюсь на цеhttp://www.agsat.com...?productID=1007але нема інфи, про здатність відтворення великих mkv файлів... уточніть точний розмір... MKW....... а " меню" цих тюнерів бачили...? або цей дешевший http://www.agsat.com...?productID=1068
Volodya2009 Опубліковано 7 Квітня, 2012 в 14:41 #7 Опубліковано 7 Квітня, 2012 в 14:41 подивіться на цей http://www.agsat.com...?productID=1016 вас ще не кинула Сат Системс, тоді ми йдемо до вас. Якби ви знали скільки вже людей потерпіло від прошивок-бомб, то не брали би Опенбокса. Аналог Openbox S6 HD PVR - Gi S8680 да й дешевший. СКажіть мені будь ласка за, що переплачуємо гроші за 2 CI-слота і напис Openbox, GI 8120 на такому ж процесорі (STI 7111) і коштує 100$.
Savoy Опубліковано 7 Квітня, 2012 в 14:43 #8 Опубліковано 7 Квітня, 2012 в 14:43 4Гб MKW дивився.... більших файлів не маю... треба скачати і подивитись)
EleKtrik Опубліковано 7 Квітня, 2012 в 14:44 Автор #9 Опубліковано 7 Квітня, 2012 в 14:44 ... уточніть точний розмір... MKW....... а " меню" цих тюнерів бачили...?фільми в гарній якості 16-25 гб , меню бачити недоводилось? а що там такого?
Savoy Опубліковано 7 Квітня, 2012 в 14:49 #10 Опубліковано 7 Квітня, 2012 в 14:49 подивіться на цей http://www.agsat.com...?productID=1016 вас ще не кинула Сат Системс, тоді ми йдемо до вас. Якби ви знали скільки вже людей потерпіло від прошивок-бомб, то не брали би Опенбокса. Аналог Openbox S6 HD PVR - Gi S8680 да й дешевший. СКажіть мені будь ласка за, що переплачуємо гроші за 2 CI-слота і напис Openbox, GI 8120 на такому ж процесорі (STI 7111) і коштує 100$.... шановний... ) S6 як і S4 практично невбиваємий апарат!!!!!! скільки вже людей потерпіло від прошивок-бомб,ви його особисто прошивали?... P.S для роботи з цими апаратами потрібні руки " з правильного місця"
Volodya2009 Опубліковано 7 Квітня, 2012 в 14:50 #11 Опубліковано 7 Квітня, 2012 в 14:50 готовий платити за функціонал, а не за марку! поки дивлюсь на це достойний вибір, а також його брати клони: GI8120, а також Golden Media Spark Reloaded. Десь в квітні-травні з'явиться нова модель з трьома тюнерами GI 8820 на процесорі STI 7162. а " меню" цих тюнерів бачили...? і меню бачив і картинку бачив, з конторою Сат системс зв'язуються лише самовбивці. Товариш купив у офіційного дилера Openbox S1 прошив і все ресивер показує лише FTA канали, Сат системс відповів, що лівий ресивер, чоловік плюнув і купив GI8120, а зараз збирається купувати окремо медіапрогравача. Що і вам раджу.
EleKtrik Опубліковано 7 Квітня, 2012 в 14:51 Автор #12 Опубліковано 7 Квітня, 2012 в 14:51 GI 8120 на такому ж процесорі (STI 7111) і коштує 100$.доволі цікавий - ціна якість! а розкажіть по детальніше про проблему з Openbox?
Savoy Опубліковано 7 Квітня, 2012 в 14:52 #13 Опубліковано 7 Квітня, 2012 в 14:52 ... уточніть точний розмір... MKW....... а " меню" цих тюнерів бачили...?фільми в гарній якості 16-25 гб , меню бачити недоводилось? а що там такого?... можу зняти зараз на фото менюшку S6 і скинути вам в лічку)
Volodya2009 Опубліковано 7 Квітня, 2012 в 14:55 #14 Опубліковано 7 Квітня, 2012 в 14:55 ... шановний... ) S6 як і S4 практично невбиваємий апарат!!!!!! скільки вже людей потерпіло від прошивок-бомб, ви його особисто прошивали? ... P.S для роботи з цими апаратами потрібні руки " з правильного місця"а розкажіть по детальніше про проблему з Openbox? читайте пост #11, а також http://openbox-ua.blogspot.com/2010/09/blog-post.html GI 8120=Golden Media Spark Reloaded=AMIKO SHD-8900 Alien
Savoy Опубліковано 7 Квітня, 2012 в 14:58 #15 Опубліковано 7 Квітня, 2012 в 14:58 готовий платити за функціонал, а не за марку! поки дивлюсь на це достойний вибір, а також його брати клони: GI8120, а також Golden Media Spark Reloaded. Десь в квітні-травні з'явиться нова модель з трьома тюнерами GI 8820 на процесорі STI 7162. а " меню" цих тюнерів бачили...? і меню бачив і картинку бачив, з конторою Сат системс зв'язуються лише самовбивці. Товариш купив у офіційного дилера Openbox S1 прошив і все ресивер показує лише FTA канали, Сат системс відповів, що лівий ресивер, чоловік плюнув і купив GI8120, а зараз збирається купувати окремо медіапрогравача. Що і вам раджу.як можна порівнювати Openbox S1 та GI8120?... я точно чогось не розумію.... (
EleKtrik Опубліковано 7 Квітня, 2012 в 15:03 Автор #16 Опубліковано 7 Квітня, 2012 в 15:03 готовий платити за функціонал, а не за марку! поки дивлюсь на це . Десь в квітні-травні з'явиться нова модель з трьома тюнерами GI 8820 на процесорі STI 7162.а навіщо 3 тюнери?готовий платити за функціонал, а не за марку! поки дивлюсь на це достойний вибір, а також його брати клони: GI8120, а також Golden Media Spark Reloaded. Десь в квітні-травні з'явиться нова модель з трьома тюнерами GI 8820 на процесорі STI 7162. а " меню" цих тюнерів бачили...? і меню бачив і картинку бачив, з конторою Сат системс зв'язуються лише самовбивці. Товариш купив у офіційного дилера Openbox S1 прошив і все ресивер показує лише FTA канали, Сат системс відповів, що лівий ресивер, чоловік плюнув і купив GI8120, а зараз збирається купувати окремо медіапрогравача. Що і вам раджу.як можна порівнювати Openbox S1 та GI8120?... я точно чогось не розумію.... (Поясніть будь ласка різницю !! бо я трішкі некомпетентний в цих питаннях
Savoy Опубліковано 7 Квітня, 2012 в 15:08 #17 Опубліковано 7 Квітня, 2012 в 15:08 eleKtrik загляньте в лічку)
EleKtrik Опубліковано 7 Квітня, 2012 в 15:18 Автор #18 Опубліковано 7 Квітня, 2012 в 15:18 eleKtrik загляньте в лічку)відписав
Savoy Опубліковано 7 Квітня, 2012 в 15:19 #19 Опубліковано 7 Квітня, 2012 в 15:19 ... шановний... ) S6 як і S4 практично невбиваємий апарат!!!!!! скільки вже людей потерпіло від прошивок-бомб, ви його особисто прошивали? ... P.S для роботи з цими апаратами потрібні руки " з правильного місця"а розкажіть по детальніше про проблему з Openbox? читайте пост #11, а також http://openbox-ua.bl.../blog-post.html GI 8120=Golden Media Spark Reloaded=AMIKO SHD-8900 Alien.... ваше посилання датоване 11 вересня 2010 року... і гляньте коли стали продавати S6 та S4...і тоді все стане на свої місця!... замучився тиснути клавіатуру.. всі подальші спілкування через лічку або по телефону...... )
EleKtrik Опубліковано 7 Квітня, 2012 в 15:25 Автор #20 Опубліковано 7 Квітня, 2012 в 15:25 GI 8120 на такому ж процесорі (STI 7111) і коштує 100$.доволі цікавий - ціна якість! а розкажіть по детальніше про проблему з Openbox? Из недостатков:- Не реализованы все сервисы в меню ресивера- Неправильное отображение погоды в мини баре ресивера- Отсутствие руководства пользователя в комплектации ресивера- Отсутствие возможности перемотки воспроизведения файлов при помощи ползункатобто я відео незможу перемотувати?... замучився тиснути клавіатуру.. всі подальші спілкування через лічку або по телефону...... )Вибачте але топікі саме для того і створюються, а ПП і телефон для уточнень, і для інфи не для широкого загалу...
Volodya2009 Опубліковано 7 Квітня, 2012 в 15:52 #21 Опубліковано 7 Квітня, 2012 в 15:52 як можна порівнювати Openbox S1 та GI8120?... я точно чогось не розумію... я не порівнюю дані ресивери, поосто навів приклад і попередив людину чим може закінчитися знайомство із запорізькою фірмою Сат Системс.тобто я відео незможу перемотувати?купіть окремо ресивер і медіапргравач на базі процесора Sigma, як це роблять всі люди. Ресивер для перегляду супутникового телебачення.а навіщо 3 тюнери? один канал дивимося, а інший/і пишемо..ваше посилання датоване 11 вересня 2010 року... і гляньте коли стали продавати S6 та S4...і тоді все стане на свої місця!така петрушка була з 800, потім з S1, а де гарантія, що не буде цього і з іншими моделями.Якщо так сильно хочете Openbox S6, то візьміть краще повний аналог GI S8680, да й дешевше обійдеться.Я також замучився писати, порада вам беріть, що хочете, перший вибір ресивера завжди важкий, а далі легше. Щось захочете вточнити або запитати пишіть в лічку або шукайте людину, яка знає мій e mail.
AHDPYXA Опубліковано 7 Квітня, 2012 в 15:54 #22 Опубліковано 7 Квітня, 2012 в 15:54 Порадьте супутниковий ресивер, хочу замінити свій старенький OpenFox, на щось нове. Цікавлять моделі з вбудованими медіаплеєрами, HDMI, та можливістю шарінгу, хто що порадить?я те ж би радивби брати OpenBox s4 чи s6 от подобаються мені все ж таки дані моделі.на рахунок вище згаданих клонів нічого хорошого і поганого не можу сказать, але клон є клон, сьогодні випустили завтра забули про нього тобто ніякого софта нового нічого.З опеном таких проблем не буде, постійно все оновлюється.На рахунок прошивки як вище говорилося, якщо когось рукі криві не лізьте ви прошивати апаратуру, а потім говорять про бомби.
Volodya2009 Опубліковано 7 Квітня, 2012 в 16:02 #23 Опубліковано 7 Квітня, 2012 в 16:02 на рахунок вище згаданих клонів нічого хорошого і поганого не можу сказать, але клон є клон, сьогодні випустили завтра забули про нього тобто ніякого софта нового нічого. ці клони випускаються для різних країн і під різними торговими марками, але на одному заводі.З опеном таких проблем не буде, постійно все оновлюється. одне лічим - інше калічим. Фортіси профукали ринок, їхнє місце зайняв Fulan.На рахунок прошивки як вище говорилося, якщо когось рукі криві не лізьте ви прошивати апаратуру, а потім говорять про бомби тобто якщо на всіх форумах через одного пишуть про це, то значить у всіх руки криві? А на опенбоксфан, відразу дають пожиттєвий бан і видаляють пости. Почитайте форуми по сат тематиці і побачите, да і сама Сат системс призналася, що роблять прошивки-бомби спеціально.
AHDPYXA Опубліковано 7 Квітня, 2012 в 16:04 #24 Опубліковано 7 Квітня, 2012 в 16:04 Товариш купив у офіційного дилера Openbox S1 прошив і все ресивер показує лише FTA канали, Сат системс відповів, що лівий ресивер, чоловік плюнув і купив GI8120, а зараз збирається купувати окремо медіапрогравача. Що і вам раджу.Звичайно не буде показувать, крім прошивки потрібно ключі закінуть емулятор вімкнуть
AHDPYXA Опубліковано 7 Квітня, 2012 в 16:15 #25 Опубліковано 7 Квітня, 2012 в 16:15 на рахунок вище згаданих клонів нічого хорошого і поганого не можу сказать, але клон є клон, сьогодні випустили завтра забули про нього тобто ніякого софта нового нічого. ці клони випускаються для різних країн і під різними торговими марками, але на одному заводі.З опеном таких проблем не буде, постійно все оновлюється. одне лічим - інше калічим. Фортіси профукали ринок, їхнє місце зайняв Fulan.На рахунок прошивки як вище говорилося, якщо когось рукі криві не лізьте ви прошивати апаратуру, а потім говорять про бомби тобто якщо на всіх форумах через одного пишуть про це, то значить у всіх руки криві? А на опенбоксфан, відразу дають пожиттєвий бан і видаляють пости. Почитайте форуми по сат тематиці і побачите, да і сама Сат системс призналася, що роблять прошивки-бомби спеціально.я бачу ви дуже обізнані в в даній галузі, в курсі справи всього ринку і тому подібного.А ви думаєте на форумах одні специ сидять? там основному пишуть новачкі які прошили погратися скачали фіг зна де софт вбили свого апарата а потім вже проблему вирішить хочуть. Звичайно в софті новому є бомбби але ці бомби на оригінальні тюнера не діють,Скільки мав справу з опнами оригіналами так і не, ніколи з прошивкою не було проблем
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.