Перейти до змісту

Скарга на продавця chukatabra


uagav

Рекомендовані повідомлення

В Темі проДам Core2Duo-E8400/Asus P5K-Deluxe/G.Skill 4 GB (2x2GB) DDR2 1200 MHz (http://board.lutsk.u...entry1052565396) 21 березня 2012р. я придбав материнську плату з процесором. Продавець пообіцяв стандартний манібек. На перший погляд все було безпроблемно, хоча повинно було насторожити те що людина далеко не бідна і приїхала на джипі, т.я. саме ці люди зазвичай є кидалами. В той самий вечір(ніч) продавець закрив тему.

Перевіривши поверхнево материнку з процем в роботі було виявлено значний нагрів плати, про що мною були задані питання в лічку. Продавець відповів на всі питання. Під кінець закінчення манібеку вже почав очищати плату і виявив надломаний транзистор біля роз'єму IDE, який при звичайному огляді знайти важко. Відписав chukatabra в лічку - він признав цей факт на що відповів варіантами вирішення проблеми. Після остаточних перемов я вимушений був іти на його попередню умову

Відправлено 24 березня 2012 - 01:31

не вопрос. но материнка без процесора сам понимаешь не пойдет. т.ч. или полный возврат без проблем. у меня в личку люди спрашивали, прада всем сказал что забрали, но не страшно. или если не сильно принципиально - что бы не возится и мне и тебе - могу сделать скидку, т..ч и тебе и человеку было приятно.думаю 100грн будет вполне достаточно.

сообщи какое решение принял.

- повернення придбаного товару. Продавець почав мене кормити "завтраками", після чого взагалі перестав відповідати в лічку та брати слухавку. А вартість немала - 1150 грн.

Відповідно до вищенаведеного і через те що на попередження про розміщення мною скарги ще 28 березня 2012 - 17:08 продавець не відповів, маю повне право попередити всіх форумчан про те що :excl: chukatabra є кидалою. Для його визначення в разі зміни ніка навожу номер мобільного 050 3399127 (050-339-91-27 Филипп).

Будьте уважними і вирішуйте самі чи мати справу з подібними людьми!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ну як би не схоже особливо на кидалу, поломку признав, хоча мiг ще на цьому етапi *вiдморозитись*, запропонував декiлька варiантiв вирiшення проблеми. Може ви не все договорюете ?

ЗЫ одне лише порiвняння, що коли на джипi то кидала вже в шок заганяе :_09: Гасло: Продай 100500 бракованих *мамок* та купи собi джип, пiпець :0155:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

  • 1 місяць потому...
ну як би не схоже особливо на кидалу

А як це вірно назвати, Ви маєте інший варіант? Якщо людина, дійсно, пропонує різні варіанти і перестає відповідати як на мобільний, так і в ПМ? Все що тут написано 100% правда! А щодо джипа, то це просто показник відсутності в людини будь-якої порядності - черговий доказ.

Тут написно попередження, а мати з ним якусь справу чи не мати - вирішувати кожному самостійно.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну ось тепер всі задумаються купувати джип чи залишатись порядним?

Я б чоловіка кидалою не називав, пропонував тобі скидку потрібно було брати. Купуючи щось б/у майже завжди маєш справу з котом у мішку і скільки воно пропрацює невідомо. Домовленості на борді сугубо усні і з'ясувати всю правду неможливо. У мене був випадок, коли через 2 дні заявили, що продана мною материнка перестала включатись і її хочуть повернути. Я, звичайно, забрав і кошти повернув, хоча, на мою думку, манібек - це не гарантія, коли взяв річ у робочому стані, а повернув поломану; кошти повинні повертатись за річ у такому стані в якому вона була отримана (тобто в робочому). Якщо ти не помітив дефект відразу, не попросив за нього знижку, то продавець може і не визнати поломку. Крім того під час перевезення, тестування ти і сам міг щось пошкодити. Попробуй тут знайди крайнього. Моя порада: проси повернути 100 грн і більш не купуй дорогих речей б/у, якщо боїшся попасти на кидалу.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

:)

все ,зробив для себе висновок ,купую тільки у продавців ,які приїздять на зустріч на ровЕрах ,,Україна ,,і ,,Аист,,

даже в кого є запорожець то вже підозріла людина ,а хуле ж , ще не олігарх но вже куркуль.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.


Hosting Ukraine
AliExpress WW


×
×
  • Створити...