Перейти до змісту

Пропонуємо роботу в ФОКСТРОТІ

Virineya

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Запрошуємо на роботу в Фокстроті!

Є вакансія касира торговельного залу.

Бажано мінімальний досвід роботи, вік орієнтовно до 35 років, графік роботи 5 роб 2 вих.

Пропонуємо офіційну стабільну заробітну плату, компенсаційний пакет, дружний молодий колектив :)

Офіційне оголошення можна переглянути на rabota.ua

Резюме або просто інфо можна скинути на [email protected]

Приходьте працювати до нас :)

Опубліковано

а денюг, дєнюг то скільки?

Не можу озвчити це на форумі, з/п середня по місту, ну і звичайно залежно від досвіду, якщо будемо навчати з нуля, почнемо з мінімальної.

Фокстрот- клондайк для першої роботи. :0034:

Опубліковано

Занадто самовпевнено. Я б краще до переваг додав можливість придбання техніки, яка продається Фокстротом, зі знижкою. Вона ж передбачена? Доречі, який розмір цієї знижки для працівників?

Опубліковано

Занадто самовпевнено. Я б краще до переваг додав можливість придбання техніки, яка продається Фокстротом, зі знижкою. Вона ж передбачена? Доречі, який розмір цієї знижки для працівників?

Давайте по суті, я ж не створювала тему, обговорити переваги і недоліки роботи в Фокстроті, для цьогоє певні сайти :0151: Можна і тут звичайно, але віншій темі:)

Опубліковано

Якщо я маю досвід роботи касиром,знаю всі базові касові операції,маю відповідну освіту, на яку зарплату я можу розраховувати?Яка середня з/п по місту у вашому розумінні?

Опубліковано

5 робочих днів з ранку до ночі за нещасну тисячу....:( а ще питають чому молодь втікає звідси..... Питання по суті: через який час людині, що починала з нуля можна чекати підвищення зарплати до 2300грн(сер. по місту)?

Опубліковано

Фокстрот по тєкучці кадрів пасує напевно тільки Крошу

Не згідна, я володію більш достовірними даними і аналітикою.

Опубліковано

Правила розділу кажуть, що роботодавець повинен вказати хоча б орієнтовну зарплату.

Повідомлення такого змісту без конкретного зазначення заробітної плати разом зі своїми достовірними даними і аналітикою публікуйте у себе на дошках об'яв у фокстроті, а не на форумі.

Опубліковано

5 робочих днів з ранку до ночі за нещасну тисячу.... :( а ще питають чому молодь втікає звідси..... Питання по суті: через який час людині, що починала з нуля можна чекати підвищення зарплати до 2300грн(сер. по місту)?

Молодь тікає по вашому, але цікаво куди?

Правила розділу кажуть, що роботодавець повинен вказати хоча б орієнтовну зарплату.

Повідомлення такого змісту разом зі своїми достовірними даними і аналітикою публікуйте у себе на дошках об'яв у фокстроті, а не на форумі.

ок

Повідомлення такого змісту разом зі своїми достовірними даними і аналітикою публікуйте у себе на дошках об'яв у фокстроті, а не на форумі.

ок

Опубліковано

так скільки часу пройде, щоб від мінімальної з/п дійти до отримання середньої по місту? Рік? Два? Десять?

Опубліковано

так скільки часу пройде, щоб від мінімальної з/п дійти до отримання середньої по місту? Рік? Два? Десять?

Середня з/п по місту для посади касира буде через 1 місяць.

Тема була створена з метою донести інфо не в сухому офіційному форматі для тих, кому треба робота.

Кого зацікавила все таки пропозиція, підходьте в магазин, заповніть анкетку, я з вами звяжусь. Дякую.

Тему можете закрити.

Опубліковано
Середня з/п по місту для посади касира буде через 1 місяць.

А середня, дозвольте поцікавитись, це скільки?

Опубліковано
Тема була створена з метою донести інфо не в сухому офіційному форматі для тих, кому треба робота.

специфика этого форума такова... если уж выкладываешь инфу, будь готов ко всем вопросам..

и кстати...вопрос от меня... моя знакомая заинтересовалась этим предложением, но меня насторожило вот это..

Бажано мінімальний досвід роботи, вік орієнтовно до 35 років, графік роботи 5 роб 2 вих.

как это понимать ?

не хочу никого обидеть, но такое впечатление, что на фирму нужны студенты, которых легко обманывать, ибо матёрые кассиры со стажем быстренько обоснуют, что.. как.. и по чём..... имхо....

Опубліковано

Затролили тему ) Питання до роботодавця - а э можливо у вас робота для дівчини 21р продавець чи щось подібне ?

Опубліковано

та просто треба видаляти такі тупі теми. Людям цікава реальна інформація, а про дружній колектив і стабільну ЗП пишуть де не ліньки.

Опубліковано

Це точно, шкода що все так туманно описано, ніяких конкретних фактів чи даних(

Моя сестра 2-юрідна хоче знайти роботу, але зараз це дуже складне завдання.

Опубліковано

Це точно, шкода що все так туманно описано, ніяких конкретних фактів чи даних(

Моя сестра 2-юрідна хоче знайти роботу, але зараз це дуже складне завдання.

Та ну народ, пишу вже не як автор теми, а якби я просто "мимо шел". Ви що? Для того, щоб знайти роботу, тим більше першу роботу, потрібно спочатку підняти зад, прийти написати анкетку в магазин. Або, хоча б сидячи в інеті скинути резюме чи на сайті робочому, чи на форумі. Я не знаю, чому така реакція, загризли би. В Ковелі на міському сайті 200 переглядів за 4 години, і спокійно передають інфо один одному, в кожного є сестра , брат, друг і т.д.

Дійсно, звиняйте, що потривожила ВАШЕ болото, кому треба робота, сам знайде інфо.

та просто треба видаляти такі тупі теми. Людям цікава реальна інформація, а про дружній колектив і стабільну ЗП пишуть де не ліньки.

Хай видаляють, я вже не проти.

Опубліковано

...потрібно спочатку підняти зад, прийти написати анкетку в магазин.

Волі чи Рівненська?

Рівненська.

Вирішив згадати молодість?

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...