Перейти до змісту

Оплата парковок з 1 квітня відміняється?

Plum

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Прочитав ось таку статтю (і ось таку)і подумав, що в Луцьку ж немає жодного паркомату, а відповідно, і гроші ніхто брати не матиме права. Виходить, всі стоянки біля базарів, біля Гостинця і т.д. -- стануть безкоштовними?

Опубліковано

Навряд. Біля гостинця мені заявили, що це приватна територія і на ній паркомати ставити не обов'язково.

Опубліковано

А я плачу всю жизнь редко - когда хорошее настроение и если парковщик не хамло (определяю на глаз :). В основном не плачу - незахер им платить. Деньги в бюджет не идут, налоги не платятся, за машину не отвечают, места не оборудованы, квитанции отпечатаны на куске туалетной бумаги.

Опубліковано

Так можна прийти і застати свою машину, розписану цвяхом тим же парковщиком... і нічого не доведеш :(

Опубліковано

Прочитав ось таку статтю (і ось таку)і подумав, що в Луцьку ж немає жодного паркомату, а відповідно, і гроші ніхто брати не матиме права. Виходить, всі стоянки біля базарів, біля Гостинця і т.д. -- стануть безкоштовними?

Мали їм дати ще одну відстрочку, але постанова дійсна, паркомати повинні бути.

Так можна прийти і застати свою машину, розписану цвяхом тим же парковщиком... і нічого не доведеш :(

З постанови:

31. У разі повної або часткової несплати вартості послуг з утримання майданчиків для платного паркування оператор має право перешкоджати виїзду транспортного засобу з майданчика шляхом застосування спеціальних пристроїв-шлагбаумів або технічних засобів для перешкоджання виїзду.

За три роки користувався платною парковкою три рази: щоб не сунути новий акумулятор в руках, щоб встигнути до людини, яка мала за 10 хвилин від'їзджати, щоб показати гостям з Запоріжжя замок. А так, для моїх потреб вистачає безкоштовних парковок, головне, їх не меншало.

Опубліковано

Біля гостинця мені заявили, що це приватна територія і на ній паркомати ставити не обов'язково.

Тут вони не праві. Супермаркти теж приватна територія, але на ній діють закони України. І покупки мають йти через касовий апарат. Аналогічно і з парковками. Він теж задуманий для контролю сплати податків від підприємницької діяльності.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...