woodwork Опубліковано 25 Березня, 2012 в 19:59 #1 Опубліковано 25 Березня, 2012 в 19:59 втратив телефон та дуже хочу його повернути, хто може порадити де, через кого його можна знайти (після повернення відповідна винагорода % від вартості апарату) буду вдячний.
Barugan Опубліковано 25 Березня, 2012 в 20:07 #2 Опубліковано 25 Березня, 2012 в 20:07 ти його згубив?
invited Опубліковано 25 Березня, 2012 в 20:42 #3 Опубліковано 25 Березня, 2012 в 20:42 що за телефон? де ти його втратив? Невже важко написати повну інфу? Спробуй звернутись в міліцію
Саня Опубліковано 25 Березня, 2012 в 20:54 #4 Опубліковано 25 Березня, 2012 в 20:54 Спробуй звернутись в міліціюНічого вони самі по собі не шукають. Племінниці три тижні телефон "шукали" і не знайшли, поки випадок не підвернувся. Посиділи файно, на другий день дзвіночок - приїзджай забирай, знайшли твій телефон.
woodwork Опубліковано 26 Березня, 2012 в 06:41 Автор #5 Опубліковано 26 Березня, 2012 в 06:41 я ж і кажу що не за снігерс щоб знайшли...шукаю людину котра допоможе достукатись в "бункер" щоб щось почали робити за відповідну винагороду після повернення...який телефон - то вже хто візьметься то скажу, не дешева модель, а в міліцію звертатись прямо, або офіційно то знаєте шо буде... вашою заявою там дупу підітруть...доречі, документи, чеки, коробки, комплектуючі, і т.д - все присутнє!
Aleska Опубліковано 26 Березня, 2012 в 06:53 #6 Опубліковано 26 Березня, 2012 в 06:53 Мої знайомі через міліцію знайшли, правда шукали більше місяця- але знайшли! Без блатів і зв"язків: просто пішли і написали заяву про втрату телефону.Апарат знайшовся - проти злодія порушена карна справа.Ось так....Раджу вам все таки звернутися, в будь-якому випадку ви нічого не втрачаєте.
woodwork Опубліковано 26 Березня, 2012 в 08:42 Автор #7 Опубліковано 26 Березня, 2012 в 08:42 втрачаю. телефон не вкрали а згубив, після чого його вимкнули і не зателефонували власнику, тобто мені, то того ж то було давно, близько 5-6 місяців тому, за цей час "горе поліціянти" обіцяли знайти і без заяви. вот, шукаю далі...
Саня Опубліковано 26 Березня, 2012 в 08:47 #8 Опубліковано 26 Березня, 2012 в 08:47 ...обіцяли знайти і без заяви. вот, шукаю далі...Ведіться і далі на такі обіцянки. З нашими міліціянтами не можна так. Заяву обов'язково треба писати і домагатися її реєстрації. Тоді хоч якісь шанси є, що будуть займатися. А так - діло випадку. Вспливе телефончик десь, то може згадають і повернуть власнику.
woodwork Опубліковано 26 Березня, 2012 в 13:24 Автор #9 Опубліковано 26 Березня, 2012 в 13:24 тепер заяву не напишеш, раньше писати нада було... зараз шо скажеш, мол згубив давно, заяву забув написати?того й звернувся сюди, може хто шо знає.
AK88 Опубліковано 29 Березня, 2012 в 20:29 #10 Опубліковано 29 Березня, 2012 в 20:29 тепер заяву не напишеш, раньше писати нада було... зараз шо скажеш, мол згубив давно, заяву забув написати?того й звернувся сюди, може хто шо знає.При чому тут "давно"? 6 місяців - психологічно, може це і "давно". А юридично може і не давно.Тому все таки написати не завадить. І зареєструвати, як радили попередні дописувачі. Дійсно, так нічого не втрачається.
mister_lol Опубліковано 31 Березня, 2012 в 15:10 #11 Опубліковано 31 Березня, 2012 в 15:10 Місяці два тому я теж втратив телефон,коли писав заяву розказував все що було, ну і сказав що скорій всього втратив ніж викрали, оскільки дуже поспішав до маршрутки, так мені слідчий в грубій формі відповів; "Так ти його про*бав". І тоді зрозумів я що шансів побачити свій тел вже точно не буде(, А далі відмовав карній справі і т.д..... так шо я дуже впевнений що кому допомогли найти телефон це чисто випадок, і якщо справді телефон потрібно найти то краще звернутись до людей ніж в нашу мілцію
HelloBoy Опубліковано 31 Березня, 2012 в 18:07 #12 Опубліковано 31 Березня, 2012 в 18:07 я ж і кажу що не за снігерс щоб знайшли...шукаю людину котра допоможе достукатись в "бункер" щоб щось почали робити за відповідну винагороду після повернення...За такі послуги платять вперед це раз!друге : Шукати людину яка домовится з іншою людиною шоб найшли ВАШ телефон? де логіка???ідеш в міліцію, пишеш заяву, і домовляєшся з тим хто в тебе буде ту заяву приймати(це як правило або літьоха або капітан)П.С. якщо телефон включений і він находиться в межах області найти його це 2-3 дня діло...Зовсім інша справа якшо ваш телефон вже покинув Україну(переважно в сторону Білорусії) то тут вже ніхто не поможе.... ше може таке бути шо тел тупо розібрали на запчастини.... тоді тоже не найдете...моя вам порада ідти в міліцію писать заяву і домовляться
hyrurg Опубліковано 31 Березня, 2012 в 20:55 #13 Опубліковано 31 Березня, 2012 в 20:55 Місяці два тому я теж втратив телефон,коли писав заяву розказував все що було, ну і сказав що скорій всього втратив ніж викрали, оскільки дуже поспішав до маршрутки, так мені слідчий в грубій формі відповів; "Так ти його про*бав". І тоді зрозумів я що шансів побачити свій тел вже точно не буде(, А далі відмовав карній справі і т.д..... так шо я дуже впевнений що кому допомогли найти телефон це чисто випадок, і якщо справді телефон потрібно найти то краще звернутись до людей ніж в нашу мілціюВсе правильно тобі сказали, міліція це ж не бюро находок, а якщо ти сам його про"бав, то сам і шукай. Про яку ж кримінальну справу може йти мова.
VeryFate Опубліковано 31 Березня, 2012 в 23:01 #14 Опубліковано 31 Березня, 2012 в 23:01 Про яку ж кримінальну справу може йти мова.А про таку...случай со мной...Надибав (нашол) мабілу біля суду в грязі, екран коцнут, цена їй на то время 300 грн б/у. Как нормальний мен с пазітівним воспітанієм і соціальним умом позвонив на декілька номероф із мобіли і сказал - "я нашол мабілу, хачу вернуть, свяжитесь с владельцем, отдам там і там во столько то часов за 50 грішек как бонус за сознательность". Жопа чуствовала подвох, позвал корішей, попросіл fedota отдать челу, а ми на стрьоме рядишком. Вот настал вечер, падашол мен, і через мінуту ісчо 2 мена, і павелі друга к тачке. Я окуєл малость, і на веліке гналса за машиной, со слов Федота - корочку под нос, под белие ручкі і поєхалі. ....мені і сейчас стидна за невольную подставу..... На хвосте Ваза до Грібоєдова докатілі, а там дяді Федору давай туліть - кража + вимогательство + шантаж....владельцем мент сцуко оказалса. Отпустілі, но на карандаш взялі.Для себе зделал вивод, менти на добро злом отвечают.....а когда то веріл в детстве в доброго дядю Стьопу.
hyrurg Опубліковано 1 Квітня, 2012 в 05:28 #15 Опубліковано 1 Квітня, 2012 в 05:28 Те, що тобі попався підлий мент, ще не характеризує всю міліцію.
woodwork Опубліковано 1 Квітня, 2012 в 15:25 Автор #16 Опубліковано 1 Квітня, 2012 в 15:25 тут вот яка проблема, телефон якбито сказати, вже знайшли, в Луцьку він, вобочий і все таке, навіть пробили на які номери з нього телефонували, виявляється, у правоохоронні органи деяким посадовцям і т.д... проблема у тому - як блеать його забрати у того чорта? ніхто не знає хто він і шо з себе представляє, і заяви на тел.нема, і мол на підставі чого...з моменту втрати пройшов вже рік, якщо бути точним...
HelloBoy Опубліковано 1 Квітня, 2012 в 18:55 #17 Опубліковано 1 Квітня, 2012 в 18:55 тут вот яка проблема, телефон якбито сказати, вже знайшли, в Луцьку він, вобочий і все таке, навіть пробили на які номери з нього телефонували, виявляється, у правоохоронні органи деяким посадовцям і т.д... проблема у тому - як блеать його забрати у того чорта? ніхто не знає хто він і шо з себе представляє, і заяви на тел.нема, і мол на підставі чого...з моменту втрати пройшов вже рік, якщо бути точним...Якщо звонили посадовцяв в правоохорнні органи то велика ймовірність шо телефон в руках мента!В даному випадку шкурка вичінки не стоїть!!Запить водою той тел і жити далі...
woodwork Опубліковано 2 Квітня, 2012 в 14:59 Автор #18 Опубліковано 2 Квітня, 2012 в 14:59 от і кажи після цього що працівникі міліції не "гів.."
woodwork Опубліковано 30 Березня, 2013 в 22:11 Автор #19 Опубліковано 30 Березня, 2013 в 22:11 ящо хто цікавиться - актуально!
Соромітник Опубліковано 30 Березня, 2013 в 22:25 #20 Опубліковано 30 Березня, 2013 в 22:25 .. через 2 роки ? то шо, Верту якась за 10к баксів ? чи просто питання принципу ?
Plum Опубліковано 30 Березня, 2013 в 23:56 #21 Опубліковано 30 Березня, 2013 в 23:56 50 грішек как бонус за сознательностьЯкось я не побачив раніше цю тему... а процитоване вище -- вершина жлобства і мудацтва. Якось так сталось, що 4 рази я знаходив чужі телефони і віддавав їх власникам без будь-якої винагороди, двічі навіть дякую не сказали. Тому абсолютно не згідний, що тинормальний мен с пазітівним воспітанієм і соціальним умом
jack74 Опубліковано 31 Березня, 2013 в 07:05 #22 Опубліковано 31 Березня, 2013 в 07:05 ящо хто цікавиться - актуально! чим цікавиться? хтось пошуком твоєї мобіли столітньої давності? шо курнув? давно вже треба було запити холодною водою. Розумні люди заяву в мєнтовку в першу чергу пишуть. Навіть незважаючи на те, що там нею будуть підтирати. Є заява - є можливість повернути, якщо десь знайдеш (а тим більше, якщо мєнти випадково знайдуть), а не було заяви - заспокойся і забудь.
DarkMonk Опубліковано 31 Березня, 2013 в 07:16 #23 Опубліковано 31 Березня, 2013 в 07:16 Якось я не побачив раніше цю тему... а процитоване вище -- вершина жлобства і мудацтва. Якось так сталось, що 4 рази я знаходив чужі телефони і віддавав їх власникам без будь-якої винагороди, двічі навіть дякую не сказали. Тому абсолютно не згідний, що тиНаходил один раз (телефон был ребёнка - в записнухе были мама, бабушка, папа). Созвонились, сказал чтобы пришли и забрали у меня - без всяких вознаграждений. И что вы думаете..... бля чуть ли грабителем не сделали. Ну его нахер в следующий раз добро такое делать."Сделай добро — доброй палкой тебя за него и наградят!"
jack74 Опубліковано 31 Березня, 2013 в 07:34 #24 Опубліковано 31 Березня, 2013 в 07:34 Не знаю, як ви з людьми спілкуєтесь і де таких знаходите... І я телефон знаходив, і просто віддав, і мені подякували. І мала в мене два рази вже губила. Обидва рази дзвонили люди з того телефону, нічого не просили. Я приїжджав, для подяки давав хоч шоколадки, апельсини... І все нормально, все по-людські. Хороших людей більше
DarkMonk Опубліковано 31 Березня, 2013 в 07:37 #25 Опубліковано 31 Березня, 2013 в 07:37 Не знаю, як ви з людьми спілкуєтесь і де таких знаходите... І я телефон знаходив, і просто віддав, і мені подякували. І мала в мене два рази вже губила. Обидва рази дзвонили люди з того телефону, нічого не просили. Я приїжджав, для подяки давав щоч шоколадки, апельсини... І все нормально, все по-людські. Хороших людей більше А мы специально ищем самых хреновых, потом тырим у них телефон, грубим и после этого стараемся вернуть.
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.