Перейти до змісту

Куди зводити друга в Луцьку?

Dilvish

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

До мене на тижні має приїхати друг з Києва, от думаю, що йому можна в Луцьку показати)

А крім Замку нічого в голову не приходить(

Опубліковано

Влаштуй культурну програму! Старе місто, Адреналін Сіті, якась піцерія, рибалка на стирю, музей військової техніки, меморіал, краєзнавчий музей, на вечір клуб/більярд/боулінг :)

Опубліковано

"Адреналин сити" - :D удивишь киевлянина! Что бы посоветывать надо хотябы знать Ваши интересы Dilvish (а по аналогии это должно понравиться и Вашему другу). Замок - это святое, показать обязательно. Вечером Майдан или Оболонь - будет удивлен как минимум ценами (по сравнению со столицей)

Опубліковано

нещодавно стикнулися з такою ж проблемою - куди повести,що показати?

крім замку та адреналіну нічого на думку не спадало

відвідували ще фелічіту та сауну

Опубліковано

На рахунок адреналін-сіті - повеселили))

Коли приїзджають до мене, то маршрут приблизно такий: замок та околиці, підземелля під костелом (але там не завжди відкрито) будинок скульптора, звідти пішки до кораблика або майдана...

Опубліковано

враховуючи погоду можна поєднати приємне з корисним - взяти велосипеди напрокат і проїхатися до парку на Потебні понад Стиром, заїхати у Жидівський ліс до місця розстрілу євреїв. Ще можна показати нашого славнозвісного слоника :)

Опубліковано

враховуючи погоду можна поєднати приємне з корисним - взяти велосипеди напрокат і проїхатися до парку на Потебні понад Стиром, заїхати у Жидівський ліс до місця розстрілу євреїв. Ще можна показати нашого славнозвісного слоника :)

забула,і ми влаштовували покатушки на роверах )))

Опубліковано
Жидівський ліс

А де це?

Десь посередині поля між заводом дпз і цукровим. Там страхіття, аборигени перетворили той лісочок в звалище сміття.

Опубліковано

В понеділок в час-пік сядьте в маршрутку №15 зробіть три кола і друг твій захоче побачити тільки м"якеньку подушку) :0013:

Опубліковано

В понеділок в час-пік сядьте в маршрутку №15 зробіть три кола і друг твій захоче побачити тільки м"якеньку прдушку) :0013:

Чувак, ти ще 17 і 28 не бачив)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...