Jump to content

Відбулось! "Google Chrome обогнал Internet Explorer, - StatCounter"

Dream

Recommended Posts

По данным сервиса статистики StatCounter, Internet Explorer потерял лидерство на рынке интернет-браузеров, впервые уступив Chrome

Браузер Chrome в середине марта впервые обогнал по популярности в мире своего основного конкурента - Internet Explorer. Об этом свидетельствуют данные сервиса статистики StatCounter.

Доля интернет-браузера Chrome достигла 32,7%, Internet Explorer - 32,5%, Firefox - 25,8%.

Напомним, браузер Google Chrome впервые обошел по популярности Mozilla Firefox в ноябре 2011 года, заняв второе место на мировом рынке. Доля Chrome по итогам ноября составила 25,69%, а Firefox - 25,23%. Microsoft Internet Explorer продолжил сохранять лидирующую позицию с 40,63% рынка.

ц

"Король умер. Да здравствует король!"...

• Replies 54
  • Created
  • Last Reply

Зручно усе зберігати прив"язуючи до пошти акаунту хроміка... працює швидше мабуть ізза того що на кожну вкладку створюється окремий процес... оперативки так жре мабуть більше...але швидкість ліпша...

Internet Explorer - програма, що міститься в дистрибутиві операційних систем Windows, яка призначена для завантаження браузера Mozilla Firefox з всесвітньої мережі Інтернет. ©

Internet Explorer - програма, що міститься в дистрибутиві операційних систем Windows, яка призначена для завантаження браузера Mozilla Firefox з всесвітньої мережі Інтернет. ©

Ты хотел сказать Опера вместо Мозилла, я знаю-ты просто опечатался

Я думав багато хто знає про це...

Колись, один програміст розказав про те що через Хром, якось там, обшарюють твій комп і збирають інфу, десь ~ рік назад, з того часу й перейшов з Хрому на Оперу...(просто по функціоналу, чогось, вона мені більше подобається за Мозіллу!)

Колись, один програміст розказав про те що через Хром, якось там, обшарюють твій комп і збирають інфу, десь ~ рік назад

Розвелось зараз тих програмістів пруд пруди.

Ті хто надто переймається безпекою особистої інформації дуже часто самі публікують її у соціальниї мережах.

обшарюють твій комп і збирають інфу

А мені немає що приховувати (я ж не олігарх, чи параноік). :0162:

А хром найшвидший і це для мене головний аргумент. :0155:

Та ну! Скачує ваші документи і висилає в гугл? Жартуєте. максимум що висилається то дані на які сайти заходите, що шукаєте та й то зі згоди користувача. Звісно, якщо все ставити методами "Далее, далее, далее" то таке відбувається.

Ты хотел сказать Опера вместо Мозилла, я знаю-ты просто опечатался

А я скачиваю оперу, чтобы потом через него скачать фаерфокс.

Хром - став зараз єдиним броузером, який більш менш сносно скролить(лаги рідко) борду на моїй інтеграшці GF8300. Так, що це відкладає вкладення в дискретну графіку і економить мені кошти. Чудовий броузер (йому й тема присвячена)

Хром - став зараз єдиним броузером, який більш менш сносно скролить(лаги рідко) борду на моїй інтеграшці GF8300. Так, що це відкладає вкладення в дискретну графіку і економить мені кошти. Чудовий броузер (йому й тема присвячена)

Якраз в плані скролу сторінок то Firefox робить це найкраще. У інших браузерах сторінки прокручуються не так плавно.

Але для цього треба в налаштуваннях поставити галочку навпроти "Викоростовувати плавну прокрутку"

Firefox.png

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...