Перейти до змісту

Дурнэв +1 у Луцьку ВІДЕО

staras

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

За кого чи за що вам має бути соромно? За Луцьк? Таких дибілів, включаючи самого Дурнєва розкидано по всій країні, війна не всіх забрала.

Хай народ кайфує, якщо молодість. Життя навчає, а зробити з кота собаки не вийде, поки він сам цього не усвідомить. І все тут.

ТЕТ як і був паршивою помийкою нац. телебачення, так і залишився.

• Відповідей 148
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано
Імхо, людині, яка знає хто така Анна Кареніна, Му-му чи Пітер Пен байдуже де відповідати на питання про них

ну.. вопрос имеет несколько значений... во первых: в ночных клубах атмосфера и состояние человеческого организма бывает такое, что не только спутаешь Тома Соера с писателей, а и Б-га с Дьяволом, будь ты хоть профессором всевозможных академий.:)

Во вторых:вот например я могу по памяти цитировать целые главы творчества Булгакова, или тексты песен Сектора Газа, знаю на память очень много творчества Высоцкого, Башлачёва...

Но математика, начиная от класса 6... физика, химия 7 класса для меня китайская грамота... вот подойдёт ко мне в клубе этот чувак с телевизора и задаст мне вопрос :Что такое "Вычисление относительной молекулярной массы вещества по его формуле ?...

а это 7 класс... и типа я скажу : не знаю, или начну всякую чепуху нести... покажут по телеку меня, и все будут фукать.. и кричать.. быдло !!!! позорит Луцк!!!!!

вот вам и теле шоу... имхо..

Опубліковано
Коли чуєш після словесного поносу кожного: я з Луцька - то аж коробить. Соромно.

Склалось враження що їх спеціально просили казати це на камеру.

Так і є. Країна повинна знати своїх героїв.

От тому і соромно. Можна було б сказати це не Луцьк, в нас розумні, але ж ні...

Як можна судити по даній "програмі" про рівень розуму у луцької молоді !?!

Це те ж що в учасників по КВН визначати рівень - гумору, або по "Що? Де? Коли?" - інтелекту.

На яку обєтивнісь можна розраховувати на телебаченні?

Не будьте такими наївними - це просто шоу.

І дурнев +1 - не найкраще з них.

Опубліковано

Я десь писала, що в Луцьку ВСЯ молодь така??? Я писала виключно про тих, яких показали.

Тобто всі, яких там показали, насправді розумні, просто шифруються?
Опубліковано
Це те ж що в учасників по КВН визначати рівень - гумору, або по "Що? Де? Коли?" - інтелекту.

Це називається "нерепрезентативна вибірка" :)

Оксано, а хіба можна судити чи людина розумна чи ні тільки по тому чи знає вона ху із Пітер Пен / любе інше питання яке там звучало. Може він краще знає що таке "шпур тензора квадрупольного моменту"?

Опубліковано
так, є там такі... але ВСІХ не треба під одну гребінку загрібати

Давайте будемо відверті, Метро скотилось і вже давно... Там не просто такі є, там такі більшість, проте в кожного своя думка.

З.І. Добре, що вони передачу не в Шайбі знімали :lol:

UPD. Так по цих питаннях не можна судити чи розумна людина, по них судять про рівень розвитку, так як це елементарні речі.

Опубліковано

Я десь писала, що в Луцьку ВСЯ молодь така??? Я писала виключно про тих, яких показали.

- А я десь про ВСІХ писав ?

Тобто їх (телевізійників) хліб зробити з тих (принаймі переважної більшості) кого вони показали саме таких.

(Підем від протилехного)

Як Ви собі уявляєте сюжет в якому всі або більшість відповіла б на всі питання вірно або хоча б адекватно?

(І реторичне запитання)

Який би в неї був рейтенг?

Опубліковано

Як Ви собі уявляєте сюжет в якому всі або більшість відповіла б на всі питання вірно або хоча б адекватно?

(І рИторичне запитання)

Який би в неї був рейтИнг?

Мене б потішило, якби Луцьк взагалі не засвітився в такій передачі.

Так, по цих питаннях не можна судити чи розумна людина, по них судять про рівень розвитку, так як це елементарні речі.

+1
Опубліковано
по них судять про рівень розвитку, так як це елементарні речі.

Прочитай внимательней мой пост # 52..

для кого то элементарные вещи это моментально определить в сложном предложении подлежащее и сказуемое, а для кого то нет более элементарной вещи чем "Вычисления относительной молекулярной массы вещества по его формуле"... всё относительно...

Опубліковано
UPD. Так по цих питаннях не можна судити чи розумна людина, по них судять про рівень розвитку, так як це елементарні речі.

От я, наприклад, знаю лише що Пітер Пен - літературний герой (з ним ще Венді була) - і не більше (може я не люблю літературу?) за те добре знаю теорему Піфагора, то що, в мене низький рівень розвитку? Мо" я просто не настільки різнострононньо розвинута особистість, але ж не дурний! Та й взагалі, судити по одному питанню про розвиток людини - неправильно. На Борді теж не кожен (особливо випимши чи курнувши) скаже чому небо голубе.

Опубліковано

(І рИторичне запитання)

Який би в неї був рейтИнг?

Мене б потішило, якби Луцьк взагалі не засвітився в такій передачі.

Для мене ця програма не авторитет, хоча результат її перегляду потішив. :0161:

З.І. Oksana04, а Ви часом не вчитель укр. мови?

Опубліковано

От я, наприклад,...

Так я теж не знаю всієї біографії Пітера Пена. Але ж Ви не сказали, що це відомий письменник/поет/діяч))) Ніколи не читала Анни Кареніної, але знаю, хто це. Франко, Шевченко - улюблені літературні герої. І т.д.

З.І. Oksana04, а Ви, часом, не вчитель укр. мови?

ні
Опубліковано

взяти б того дурачка.. ой, Дурнєва, набухати добре, щоб лика не в'язав, запустити на якесь паті і спитати напам'ять гімн України :_07:

Опубліковано
Але ж Ви не сказали, що це відомий письменник/поет/діяч)))

Пол жизни был уверен, что Леонардо да Винчи клёвый художник... а тут бац !!! узнал что он

Цитата из вики

великий итальянский художник (живописец, скульптор, архитектор) и учёный (анатом, естествоиспытатель), изобретатель, писатель, один из крупнейших представителей искусства Высокого Возрождения, яркий пример «универсального человека» (лат. homo universalis). Леонардо осмысливался в последующей традиции как личность, наиболее ярко очертившая диапазон творческих исканий своей эпохи.

Какое же я позорище !!!! :0023:

не знал такой элементарной информации !!!! :_09:

Мизансцена:

Вопрос в ночном клубе от Дурнева :

- Кто первый изобрёл телефон ?

- Ответ накуренно - бухого чувака, танцюущего себе беспокойно в ночно клубе: Александр Белл, в 1876 году.

Реакция Дурнева на ответ чувака: Ты, придурок !!!! в 1876 году Белл всего лишь запатентовал своё изобретение!!!!

Занавес !!! :D

Опубліковано

Що ми сперечаємось? У всіх опитаних інтелект на обличчі написаний. Не може людина нести такі дурниці, незалежно від свого стану.

Ніхто не говорить, що в Луцьку вся молодь така, є і нормальні які заклавши добряче в змозі вести себе як людина, а не як бидло.

Того вечора там таких було десь 80%.

Гетто, Вы давно були в клюбах Луцька?)

Опубліковано

Не може людина нести таку хуйню, незалежно від свого стану.

може, ще й як) це якраз від стану залежить... бо та вся дрянь, включаючи і сіньку, б'є по мозгах в першу чергу

Опубліковано

Географія - звідки виникла назва міста Луцьк, (можливо - Історія? їхня "правильна відповідь" злизана з вікі - нам розказували трошки інші варіанти походження, але щоб не впасти в грязь потрібно було б коментувати Вікі)

Етикет - як вічливо пояснити другу що він рагуль? (невчив етикет, незнаю чи взагалі потрібно йому про це говорити, хоча якщо твій друг рагуль (бидло), то виходячи з "Скажи хто твій друг і я скажу хто ти" маємо, що ти сам рагуль, тоді - звідки рагулю знати етикет??)

Зоологія (що таке клоака?) + Анатомія (про гланди) - визначення списані з Вікі - мабуть у самих проблеми із точним визначенням.

Логіка - сама найстаріша професія в світі? (незнав, що збиральництво то професія, і мабуть це питання більше з історії ніж логіки)

Право - навіщо в автомобілі презирватив? - No comment

Фізика і геометрія - претензій немає.

Опубліковано
може, ще й як) це якраз від стану залежить... бо та вся дрянь, включаючи і сіньку, б'є по мозгах в першу чергу

Муму - це коровка, а Араміс - це хімік, ой сумніваюсь :lol:

Ну а Іван Франко і Українка - літературні герої :lopata:

Опубліковано

Муму - це коровка, а Араміс - це хімік, ой сумніваюсь :lol:

Ну а Іван Франко і Українка - літературні герої :lopata:

ще й не таке можуть плести сіні рожі, яким в той момент явно не до літератури)

Опубліковано
Ніколи не читала Анни Кареніної, але знаю, хто це. Франко, Шевченко - улюблені літературні герої. І т.д.

Добре, але є особи, які з певних об"єктивних причин, до прикладу, підручник з укр літератури в очі не бачили (знаю таку людину особисто) - запитайте в неї хто такий Іван Франко - вона не відповість, то що, вішати табличку "дурень" - і в ефір?

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...