Перейти до змісту

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Коротше кажучи, на своєму IBM ThinkPad T21 я щось намутив колись з настройками інфрачервоного порта - тепер він не бачить інших пристроїв. Фізично він включений, конфліктів з драйверами немає, діод в ньому мигає тихенько (і на око в темноті видно, і через камеру телефону прекрасно видно). Але не коннектиться - взагалі ніяк не реагує на наявність пристрою поряд з активованим ІЧ.

Може, в когось є ноутбук IBM ThinkPad T21 під ВінХР, щоб подивитися настройки інфрачервного порта - які там є? А може, хтось ще щось підкаже?

Опубліковано

а в біосі настройок ірди нема часом?

або як варіант попробувати забекапити систему чимось аля acronis true image і поставити з нуля нову. глянути параметри, відновитись з бекапа і глянути шо не так.

розумію шо метод радикальний але все ж варіант....

Опубліковано

В біосі точно немає. А вот забекапити... Трабла в тому, що на ноутбуці лише один вінт, і один логічний диск. Реврайтера немає. Нортон Ґхост потребує іншу партицію, щоб на неї скинути образ забекапленої. А яка програма може створити бекап системи на тому ж диску, на якому система встановлена? Ну, і відновити її з того ж диску?

Опубліковано

true image дозволяє бекапити по мережі - дуже зручна штука

а відновлення системи відключати це зло, воно канешо всякі "кулцхакери" в інтернеті радять це робити щоб систему не засирало, але скільки мене раз рятувала ця чарівна функція - я б їй медаль дав :)

Опубліковано

В мене немає проблем з системою... їх я вирішую. В мене непонятки з інфрачервоним портом, які я сам викликав.

Якщо тру імейдж дозволяє бекапити систему по мережі - то як він її збирається відновлювати? Теж по мережі? Щось не ясно...

Опубліковано

А файрвол стоит? Какие настройки безопасности - жесткие?

Просто это отнюдь не фантастика, в опциях файрвола можно такого намудрить, что некоторые дивайсы не будут работать или будут, но некорректно. Так что советую посмотреть.

И еще. Как правило, в комплекте с ноутом есть еще родной диск с дровами. Ты с него драйвер обновлял, да?

Опубліковано

Файрвол ні при чому. Диска з дровами не було, і смисла в ньому не бачу, тому що під ВінХР драйвера на сайті виробника немає, вінда сама прекрасно бачила порт...

Опубліковано

Ну, тогда может конфликты какие аппаратные, хотя сама история с портом, который "мигает, но ничего не обнаруживает" уже обретает какую-то мистику :P

Я бы все же покопался сначала в Device manager (менеджер устройств, кажись, точно не помню уже), а потом и в опциях файрвола. Если проблемма софтовая, а не хардовая, проблемма должна рано или поздно решиться... Ведь работал же ИК-порт, как ты говоришь! Может оборудование какое новое устанавливал, после чего перестал работать? Ну не падал же твой ноут, думаю...

Опубліковано

Яка фігня... щойно включив Nokia PC Suite - і він прекрасно зконнектився з телефоном через інфрачервоний порт! Але стандартний віндосовський апплет "Инфракрасная связь" в панелі інструментів, не задіюється під час підключення нового пристрою через ІФЧ. Хоча в ньому виставлені галочки навпроти "Запускать при обнаружении", "Принимать подключения" чи як там...

І як модем трубка підключається через ІФЧ. А от так, як раніше - вибрав файл, нажав "Передати по ІФЧ", і передав - хрєн там... Не бачить комп трубу. Скоріш за все, це щось в самій Вінді поїхало - вона перестала реагувати на сигнали з ІФЧ.

Опубліковано

Все ясно ))))

Грохни Nokia PC Suite и попробуй тогда :P

Хотя эта зараза свои корни глубоко в реестре оставлять любит, так что может и не решит твою проблему...

Опубліковано

Так отож... знесенням Сьюіта можна ніц і не добитись. Але головне - це те, що порт таки працює. Всім дякую!

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...