fog Опубліковано 15 Червня, 2007 в 09:32 #26 Опубліковано 15 Червня, 2007 в 09:32 ИМХО для любых домашних целей хватит и 100кбит/сек. А от анлім за 300 грн в місяць - яка швидкість передбачена там?
Shura Опубліковано 15 Червня, 2007 в 09:54 #27 Опубліковано 15 Червня, 2007 в 09:54 ИМХО для любых домашних целей хватит и 100кбит/сек. А от анлім за 300 грн в місяць - яка швидкість передбачена там? думаю, в суппорте скажут. но не думаю, что 64 К
Rubak Опубліковано 15 Червня, 2007 в 16:28 #28 Опубліковано 15 Червня, 2007 в 16:28 Ув. Shura! Щоб підключитись до АДСЛ ГОЛДЕНА, то потрібно щоб у тебе був телефон (домашній) від ГОЛДЕНА.Якщо в абонента телефон від укртелекома або фотакома, то хтів би я побачити рахунок, який вони тобі виставлять за підключення (якщо це взагалі реально).Широкополосный доступ в ИнтернетРазовые платежиУслуга Тариф Подключение широкополосного доступа в Интернет (Киев) 99.00 >!!! Подключение широкополосного доступа в Интернет (регионы) 120.00 >!!! Подключение широкополосного доступа в Интернет при наличии телефонной линии 1.00 ЗЫ а за -1 репутацію - вдарся головою ап стінку!-----------------разница в двух последних пунктах видна?понятно, что последний - при наличии "их" телефона>!!! Подключение телефонной линии в киевской области и регионах 200.00 а это чуть выше в тарифахУв. Shura! Ти чув про таку штуку як ТЕХНІЧНА МОЖЛИВІСТЬ !!!Принцип роботи ADSL це передача даних між 2 модемами: 1-ий із сторони абонента а 2-ий із сторони проведйера!!!! Якщо в абонента телефон від укртелекома то необхідно щоб на укртелекомі стояв модем, який буде прозорим мостом між абонентом і ГТ. це можливо тільки теоретично, практично ні, тому що укртелеком цього робить небуде.А на рухунок ТЕХНІЧНОЇ МОЖЛИВОСТІ ЗАГЛЯНИ СЮДИ >>>>-------> http://www.goldentele.com/services/internet/zapros_mgd.html
Fagot Опубліковано 26 Червня, 2007 в 07:02 #29 Опубліковано 26 Червня, 2007 в 07:02 Ув. Shura! Ти чув про таку штуку як ТЕХНІЧНА МОЖЛИВІСТЬ !!!Принцип роботи ADSL це передача даних між 2 модемами: 1-ий із сторони абонента а 2-ий із сторони проведйера!!!! Якщо в абонента телефон від укртелекома то необхідно щоб на укртелекомі стояв модем, який буде прозорим мостом між абонентом і ГТ. це можливо тільки теоретично, практично ні, тому що укртелеком цього робить небуде.А на рухунок ТЕХНІЧНОЇ МОЖЛИВОСТІ ЗАГЛЯНИ СЮДИ >>>>-------> http://www.goldentele.com/services/internet/zapros_mgd.htmlЗ Укртелекомом ніяких роблем не повинно бути, в нас видєлєнка від Укртелекома, а користувались спочатку уар.нетом.
Shura Опубліковано 26 Червня, 2007 в 07:12 #30 Опубліковано 26 Червня, 2007 в 07:12 Ув. Shura! Ти чув про таку штуку як ТЕХНІЧНА МОЖЛИВІСТЬ !!!Принцип роботи ADSL це передача даних між 2 модемами: 1-ий із сторони абонента а 2-ий із сторони проведйера!!!! Якщо в абонента телефон від укртелекома то необхідно щоб на укртелекомі стояв модем, який буде прозорим мостом між абонентом і ГТ. це можливо тільки теоретично, практично ні, тому що укртелеком цього робить небуде. А на рухунок ТЕХНІЧНОЇ МОЖЛИВОСТІ ЗАГЛЯНИ СЮДИ >>>>-------> http://www.goldentele.com/services/internet/zapros_mgd.html очень познавательно маны куришь? только что ты хотел сказать я так и не понял если ГТ пришел в Луцк, то "ТЕХНІЧНА МОЖЛИВІСТЬ " будет появляться. не везде и не сразу, но будет. причем тут укртелеком? не думаю, что ГТ телекомовские шнуры будет юзать, а тем более их телефоны.
Адміністратори serega Опубліковано 26 Червня, 2007 в 09:04 Адміністратори #31 Опубліковано 26 Червня, 2007 в 09:04 Ув. Shura! Ти чув про таку штуку як ТЕХНІЧНА МОЖЛИВІСТЬ !!! Принцип роботи ADSL це передача даних між 2 модемами: 1-ий із сторони абонента а 2-ий із сторони проведйера!!!! Якщо в абонента телефон від укртелекома то необхідно щоб на укртелекомі стояв модем, який буде прозорим мостом між абонентом і ГТ. це можливо тільки теоретично, практично ні, тому що укртелеком цього робить небуде. А на рухунок ТЕХНІЧНОЇ МОЖЛИВОСТІ ЗАГЛЯНИ СЮДИ >>>>-------> http://www.goldentele.com/services/internet/zapros_mgd.html очень познавательно маны куришь? только что ты хотел сказать я так и не понял если ГТ пришел в Луцк, то "ТЕХНІЧНА МОЖЛИВІСТЬ " будет появляться. не везде и не сразу, но будет. причем тут укртелеком? не думаю, что ГТ телекомовские шнуры будет юзать, а тем более их телефоны. Почему не будет? Просто за каждый шнурок ГТ прийдется заплатить телекому что-то около 800 грн. , если телеком согласится конкуренту дать в аренду линию БЗ.
Shura Опубліковано 26 Червня, 2007 в 09:08 #32 Опубліковано 26 Червня, 2007 в 09:08 не думаю, что ГТ телекомовские шнуры будет юзать, а тем более их телефоны.Почему не будет? Просто за каждый шнурок ГТ прийдется заплатить телекому что-то около 800 грн. , если телеком согласится конкуренту дать в аренду линию БЗ.думаю, что не 800, а могет и поболе.причем эти затраты могут лечь на потребителявозможен вариант, как вся сеть в аренду...но, как-то слабо верится.по практике в Киеве - ГТ тягает свои шнуры.
Адміністратори kmd Опубліковано 26 Червня, 2007 в 09:21 Адміністратори #33 Опубліковано 26 Червня, 2007 в 09:21 Є державні тарифи.І телеком неможе брати дешевше чи дорожче.Лінія "Б.З." - Безпосереднього зв'язку Фізична пара, без якого небуть обладнання на кінцях.Коштує порядку 800 грн, у всіх операторів зв'язку.І абонплата в місяць. для юріків і фізиків різна. Для фізиків вроді 17 грн в місяць.
Shura Опубліковано 26 Червня, 2007 в 09:35 #34 Опубліковано 26 Червня, 2007 в 09:35 Коштує порядку 800 грн, у всіх операторів зв'язку.кстати, господа связисты, а возможно ли предоставление этой линии в субаренду?
Адміністратори kmd Опубліковано 26 Червня, 2007 в 10:31 Адміністратори #35 Опубліковано 26 Червня, 2007 в 10:31 Впринципе.Думаю по согласию сторон.
Shura Опубліковано 26 Червня, 2007 в 10:35 #36 Опубліковано 26 Червня, 2007 в 10:35 Впринципе.Думаю по согласию сторон.нет положения под рукой.а ваще там ИМХО такое описанои это может быть ответом на вопрос
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.