Перейти до змісту

28 квітня Всеукраїнське прибирання!

difoto

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

kfk.jpg

Шановні Лучани!

28 квітня відбудеться всеукраїнська акція по прибиранню міст.

Не роблю голосувалки про участь, тому що позиція тих, хто не буде приймати - мені не цікава.

Надалі буде просто обговорення.

Опубліковано

Якщо мер міста і депутати вийдуть на вулиці і будуть прибирати місто потрібний час (а не для фото-камер) - я також вийду і буду прибирати.

Тільки скажіть де і коли.

Опубліковано

Особисто мені мер і депутати до дупи. Вони і не бачать міста з тонованих вікон своїх мерседесів і лексусів. А я в ньому живу.

Тому, 28 квітня планую прийняти участь.

Опубліковано

Я піду! І бандьоху з собою візьму :)

Тільки тут треба визначити:

ДЕ? (території прибирання)

НА КОТРУ? (тривалість акції)

ЩО З ІНВЕНТАРЕМ? (рукавички. мішки, хто забиратиме сміття і т.п.)

От і всьо.

Опубліковано
Якщо мер міста і депутати вийдуть на вулиці і будуть прибирати

А якщо не вийдуть, ти теж не вийдеш?

Опубліковано

Особисто мені мер і депутати до дупи. Вони і не бачать міста з тонованих вікон своїх мерседесів і лексусів. А я в ньому живу.

стопудовосагласєн!

Пропоную організувати кілька груп прибиральників. В кожної групи має бути куратор свій.

Кожна група прибиратиме певний регіон міста.

У нас є засраний ЛШК, у нас є парк на Потебні, де теж не дуже чисто.

У нас є ботанічний сад, плюс територія парку на Відродження.

Опубліковано

Значить так: зараз треба прояснити

1. де прибирати?

2. як залучити людей?

3. як залучити ВДУ прибрати свій парк на Потебні?

Машини для вивозу сміття будуть. Рукавички та граблі - потрібно порішати.

Опубліковано

дасте дозвіл калічити тих, хто не може донести 10 метрів обгортку до смітника - я з вами ^_^

вот, *ля, мєньше спама, таваріщь..мєньше спама.

Як ВДУ заставить? Та думаю, Коцану пісьмо счастья напісать.

Хоча ВДУ, здається мені, буде задіяне при піарному прибиранні сам знаєш кого...

Щодо місць прибирання, потрібно в один чудовий день просто проїхатись по місту та й подивитись на сільнозагрязньонниє мєста - плюс визначити час та точку збору на кожному...

А щоб було більше толку від прибирання - можна теоретично на прибраному місці встановити якийсь демотиватор для прийдешніх гавнобидлерів - щоб рука не піднялась пляшку розбити чи пакетики кинути...

Опубліковано

Щоб прийшов народ - все одно потрібно прикрутити голосувалку на кшталт

- 99,9% буду!

- 50/50%

- не прийду

Орієнтуватися, ІМХО, кіко буде народу, треба.

Залучити народ можна також і з допомогою соц. мереж.

Опубліковано

А можна взагалі провести реєстрацію учасників прибирання.

П.І.Б. контактний телефон чи пошта. І який район би прибрали б.

А потім сформували би списочки.

Як з роупджампінгом було.

Чи то я вже гоню?

Опубліковано

Извините, а почему 28 апреля?

Я к тому, что до Пасхи будет логичнее. А на Пасху комуналки и так подсуетятся. Тогда 28-го меньше работы. Тогда понятно :)

Меня лично говна так раздражают, что я и так убираю, когда могу. Я за то, чтобы раньше. Столько срачу после зимы, что не терпится :)

Опубліковано

Извините, а почему 28 апреля?

Я к тому, что до Пасхи будет логичнее. А на Пасху комуналки и так подсуетятся. Тогда 28-го меньше работы. Тогда понятно :)

Меня лично говна так раздражают, что я и так убираю, когда могу. Я за то чтобы раньше. Столько срачу после зимы, что не терпится :)

Я теж хотів поцікавитися датою 28 квітня. Перед Пасхою це варто робити. Зійде сніг, підсохне земля, що б можна було влізти у парк чи сквер і варто прибирати "підсніжники" різні.

Опубліковано

меня можете смело вычеркивать...:)

Опубліковано

Ясно. Кто-то будет пиариться. Но значит - будет транспорт. Поимеем и мы пользу с чьего-то пиара. Мусора много, на руках его не вынесешь.

Ну, а нам что мешает прибраться, в меру сил, раньше? А потом и 28-го.

Опубліковано

ну тойво, як звичайно, йду, беру дітей

але як би по завершенню дійства щось би придумати з багаттям та сосисками на шпажках - ну тра ж мені чимсь затягти дітей :_07:

Опубліковано

Дана акція типу підтримана місцевим осередком, до вашого відома, але осередок з незрозумілих мені та ДІ причин вирішив зробити її 6-го квітня у п*ятницю, що є робочим днем.(Логічно - поженуть на поля та парки тільки студентів, звідси - розрахунок на студентів, на жаль).

Звідси висновок: метою є піар (адже на поприще реклами покладено буде набагато більше зусиль та напрягів, ніж на результат. ІМХО).

меня можете смело вычеркивать... :)

ВСЬО.

ПАКА

Опубліковано
Ясно. Кто-то будет пиариться. Но значит - будет транспорт. Поимеем и мы пользу с чьего-то пиара. Мусора много, на руках его не вынесешь. Ну, а нам что мешает прибраться, в меру сил, раньше? А потом и 28-го.

Странные выводы. Где я, а где пиар...

1. Транспорт будет потому, что я позвонил друиду и спросил: "А как организовать транспорт?", на что он ответил примерно так:"Нихерассе!!!! Мы(допустим в парке) уберем, а нам транспорт вывезти это не дадут????? Ты гоооонишь!" Так что выводы ложные, спишем на сегодняшний общий нервный срыв велосипедистов. Прийдет Юра - опишет, но в общих чертах - нам просто не имеют права отказать в предоставлении трактора/машины (либо я закоренелый романтик).

2. Нам (велосипедистам и сочуствующим бордовцам) никто не мешает прибрать, к примеру в парке 900-летия раньше, однако я ориентируюсь на www.letsdoit.org.ua и то, что 28-го числа будет убирать вся Украина, больше одного подобного мероприятия в своей голове я удержать не в силах. Если есть предложения, чуть масштабнее, чем "Айда завтра в парке уберем!" - милости прошу в приватные каналы связи.

3. В третьих:

Чому ви плануєте акцію саме на 28 квітня?

Взагалі в нашій країні є що прибирати, і робити це можна хоч щодня. Але все ж вибір дати щорічної акції припав на 28 квітня, бо в цей день ми маємо гарну нагоду прибрати свої улюблені місця відпочинку до початку травневих свят. В той же час, вже закінчаться важливі квітневі релігійні свята.

4.

але як би по завершенню дійства щось би придумати з багаттям та сосисками на шпажках - ну тра ж мені чимсь затягти дітей

абсолютно згоден, слушна думка і не тільки про дітей. Чай/кава + сасіські якісь думаю не проблема.

далі буде.....

• 2 тижня потому...
Опубліковано

Тому, 28 квітня планую прийняти участь.

Я теж тут живу. І хоч депутат, але ні лексусів, ні мерседесів, ні, навіть, тонованих вікон від них не маю. І не хочу мати.

Маю бажання взяти участь у прибиранні і 6 квітня, і 28-го.

Думаю, що долучусь до прибирання парку на Потебні. Бо то найближче до мого дому.

А щодо 6 квітня:

http://www.volynnews.com/page/chisto/

http://www.facebook....28423170538495/

http://vk.com/lets_do_lutsk

Опубліковано

У Парку культури і відпочинку імені Лесі Українки та Парку дозвілля та відпочинку імені 900-річчя міста Луцька постійно відбуваються толоки, санітарні прибирання. Проте кожен понеділок комунальне підприємство «Парки та сквери міста Луцька» віч-на-віч стикається з «результатами відпочинку лучан». Для боротьби із сміттям на території парків вчора було залучено понад 210 учнів та студентів. Прибрали і луцький пляж, вивезли загалом з двох парків дві машини сміття. park_1_1.jpg

Директор підприємства «Парки та сквери міста Луцька» Анатолій Трикуш розповів, що міська влада вірить у підвищення культури лучан та планує «вирішити питання про встановлення контейнерів для роздільного збирання сміття у парках».

У п’ятницю, 23 березня у Луцьку відбудеться санітарно-екологічний день. Відділ екології міської ради організовує прибирання прибережно-захисної смуги річки Сапалаївки.

Була там сьогодні зранку. Приємно погуляти у чистому парку :g15: Поблизу ротонди поспилювали дерева, а на їх місці з"явились чудернацькі фігурки (див. фото)

• 3 тижня потому...
Опубліковано

Ап.

Готовність номер один.

Сьогодні о 14-тій старт.

http://vk.com/lets_do_lutsk

1. Зона «Потебні», місце збору – вул.. Потебні, 43

2. Зона «Старе місто», місце збору – вул. Кафедральна, 6

3. Зона «Парк Лесі Українки», місце збору – вул.. Глушець. 38 (кафе Росинка), та вул. Глушець, 7 (Ротонда)

4. Зона «Дитяча залізниця», місце збору – вул.. Шопена, 18 (Палац учнівської молоді)

5. Зона «Парк 900-річчя Луцька», місце збору – вул.. Відродження, 13

6. Зона «Теремно», місце збору – вул.. Теремнівська, 62а

7. Зона «Університет Україна», місце збору – вул.. Карбишева, 2 (біля університету Україна)

8. Зона «РАГС», місце збору – проспект.. Соборності, 18 (біля Рагсу)

9. Зона «пр.. Перемоги», місце збору – проспект. Перемоги, 34 (під мостом)

10. Зона "Дубки", - місце збору ГПЗ, парк Дубки.

11. Зона «Історичний факультет - стадіон», місце збору – вул. Шопена 22а (біля банку стадіон)

Опубліковано

Є дуже багато людей ,старших , або не інетчиків,які б з задоволенням взяли участь, але не знають.

Треба якісь листівки розвісити, рекламу провести.

Опубліковано

по всьому місту реклама про акцію 6 квітня є - навіть якимсь чином у маршрутках)

єдина проблема - дзвонив вчора по тому телефону і не зміг додзвонитись, ніхто трубку не брав, але всерівно прийду

Опубліковано

Був на цій акції. Виявляється, за рахунок добровільно-примусово залучених кадрів прибирання стартувало ще задовго до 14-ї години.

Ну і таким чином, вже десь до 15-ї у моїй "зоні" (парк на Потебні) акція завершилася. Попри купу зібраного сміття, роботи ще достатньо.

За 15-20 хвилин лише біля одного-кількох кущів можна назбирати мішок сміття.

То ж, думаю, і 28-го прибирання буде не зайвим, і у інші дні. Тим більше, знаючи наш народ, до 28-го на поприбираних місцях ще достатньо насвинячать.

Можливо, започаткувати традицію прибирань? Обирається одне конкретне місце прибирання і час його проведення. І форумчани добровільно прибирають його. Потім наступне. І т.д.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...