Перейти до змісту

Autocad виконую креслення!

Kypidon

Рекомендовані повідомлення

Виконую креслення в Autocad. Якщо потрібно щось накреслити чи перевести з паперового варіанту на електронний звертайтеся!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 7 місяців потому...

АКТУАЛЬНО

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Які розцінки? що можете намалювати?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ціна залежить від складності креслення, креслю все крім 3д

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну наприклад креслення будинку можете зробити, знаючи усі розміри?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну наприклад креслення будинку можете зробити, знаючи усі розміри?

так, якщо всі розміри є то можу, має бути щось типу такого?

post-14751-0-17850100-1350817316_thumb.gpost-14751-0-22923100-1350817317_thumb.jpost-14751-0-47106100-1350817318_thumb.j

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

так

значить можу, якщо треба накреслити то звертайтесь а ткож кажіть на коли треба накруслити і якого формату, ціна залежить від запевнення листка і від швидкості креслення

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

АКТУАЛЬНО!!!

Також виконую креслення 3D деталей у pro engineer

приклад

screen_layout.png

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 7 місяців потому...

Блін, та де ви всі того проінженіра навчились...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Блін, та де ви всі того проінженіра навчились...

В політесі, мабуть

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

мене того там не вчили, тільки розказали шо є така САПР і навіть можна інсталяшку ліцензійну взяти на кафедрі... та я і більшість на той час і АвтоКАДом володіли каряво, так що всі були зайняті вишколом майстерності і вінтажності в АвтоКАДі. про СолідВоркс взагалі не згадували, АрхіКАДи всякі -- то не по спеціалізації, "ковельські" вчили в технікумі Компас, і АвтоКАД їм був китайською грамотою, тому їм дозволялось не вчити АвтоКАД а нам не вчити Компас... а дарма... тепер мені б пригодилися знання Компаса, а вивчити наразі неможливо. але всі ці програмні продукти взагалі то неправильно вважати САПР, хоча вони мають примітивні аналітичні і логічні функції... ці програми є скорше просто "автодесками" (так доречі розробник АвтоКАДа називається), тобто в буквальному перекладі -- "автоматична креслярська дошка" -- просто полегшує працю кресляра. А ПроІнженір -- це є класична САПР -- отримання графіки відбувається шляхом опрацювання заданих розробником параметрів та функції, тобто з аналітики. СолідВоркс, який є суто машинобудівною прогою і активно заполоняє собою голови інженерів теж фактично є САПР і "автодесском" в одночас... кожен обирає собі по знанням -- ботани і інтелектуали користуються аналітикою для побудови зображення, а бездєльнікі і ледача школота -- "чиркає" саму графіку

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 5 місяців потому...

Доброго дня! Скиньте будь-ласка свої контакти.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Доброго дня! Скиньте будь-ласка свої контакти.

це кому адресувалось?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мені потрібно виконати креслення на будинок. Якщо Ви цим займаєтеся, то скиньте свої контакти для більш детального обговорення.

Адресувалося для того хто виконує креслення в автокаді. Я так розумію що Купідону, автору теми.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 1 рік потому...

Мені потрібно виконати роботу в автокаді. На основі растрового зображення накреслити план з експлікацією. Допоможіть за гроші!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...