jurec77 Опубліковано 1 Березня, 2012 в 19:08 #1 Опубліковано 1 Березня, 2012 в 19:08 Айсанова Неля Степанівна - займається оформленням віз і робочими контрактами за кордон! БУло все так - знайомий поїхав через цю людину в Чехію на роботу,вроді все нормально! Я і собі вирішив поїхати попрацювати! Вона пропонує їхать в держави Європи, вирішив в Німеччину! =) (думав якщо знайомий поїхав то і тут має бути все гаразд)! Відкрила польську робочу візу,так як працювати мав їхати по лізингу польському в НІмеччині! і їхав я в німеччину цілий місяць,замість обіцяних 3 дня після отриманя візи! коли дзвонив то кожен день нова отмазка! після місяця я відмовився і почав забирати гроші,отмазки що гроші будуть сьогодні,завтра вже слухаю 3 місяць! Почав пробивати в міліції,то там сказали шо ця людина рідка шахрайка! і в мене є вся база з міліції по цій людині! багато людей на неї писало заяви,але кримінальної справи не відкривалось! В неї чоловік ментом робить! ДОбре що є розписка що давав гроші,ще й сама дала свій паспорт щоб не переживав!=)))) Зара вирішив подати в суд! І в цій темі застерігаю і шукаю людей хто мав з нею справи! П.С. Ще також знаю двох людей,якіх вона схоже кінула,одному робила візу з документами підробними і не зробила,а задаток не повертає,а другого в Голандію відправляла ,доїхав лише до Польші і гроші не вертає! є всі паспортні дані,індефікаційний код і т.д. Фото в додаток! =)
georg Опубліковано 1 Березня, 2012 в 19:20 #2 Опубліковано 1 Березня, 2012 в 19:20 вроде не дети уже, а как почитаешь...
SunSeth Опубліковано 1 Березня, 2012 в 20:34 #3 Опубліковано 1 Березня, 2012 в 20:34 Почав пробивати в міліції,то там сказали шо ця людина рідка шахрайка!але може перевтілюватись у тверду та газоподібну so beware
nickel Опубліковано 1 Березня, 2012 в 23:07 #4 Опубліковано 1 Березня, 2012 в 23:07 але може перевтілюватись у тверду та газоподібну so beware Забув ще четвертий стан речовини - український
roma7 Опубліковано 9 Березня, 2012 в 06:35 #5 Опубліковано 9 Березня, 2012 в 06:35 [Зара вирішив подати в суд! І в цій темі застерігаю і шукаю людей хто мав з нею справи!В нас така ж сама з нею, Айсановою, ситуація. Будемо звертатися в органи. Ми також шукаємо людей, у яких вона набрала грошей !!! відгукніться. Наш контакт : e-mail: [email protected]
Aldo Опубліковано 9 Березня, 2012 в 07:30 #6 Опубліковано 9 Березня, 2012 в 07:30 Айсанова Неля Степанівна - займається оформленням віз і робочими контрактами за кордон! БУло все так - знайомий поїхав через цю людину в Чехію на роботу,вроді все нормально! Я і собі вирішив поїхати попрацювати! Вона пропонує їхать в держави Європи, вирішив в Німеччину! =) (думав якщо знайомий поїхав то і тут має бути все гаразд)! Відкрила польську робочу візу,так як працювати мав їхати по лізингу польському в НІмеччині! і їхав я в німеччину цілий місяць,замість обіцяних 3 дня після отриманя візи! коли дзвонив то кожен день нова отмазка! після місяця я відмовився і почав забирати гроші,отмазки що гроші будуть сьогодні,завтра вже слухаю 3 місяць! Почав пробивати в міліції,то там сказали шо ця людина рідка шахрайка! і в мене є вся база з міліції по цій людині! багато людей на неї писало заяви,але кримінальної справи не відкривалось! В неї чоловік ментом робить! ДОбре що є розписка що давав гроші,ще й сама дала свій паспорт щоб не переживав!=)))) Зара вирішив подати в суд! І в цій темі застерігаю і шукаю людей хто мав з нею справи! П.С. Ще також знаю двох людей,якіх вона схоже кінула,одному робила візу з документами підробними і не зробила,а задаток не повертає,а другого в Голандію відправляла ,доїхав лише до Польші і гроші не вертає! є всі паспортні дані,індефікаційний код і т.д. Фото в додаток! =) Інформацію додали в "Список аферистів": http://dovidkausa.com/?cat=260
frv Опубліковано 9 Березня, 2012 в 07:34 #7 Опубліковано 9 Березня, 2012 в 07:34 В таких справах потрібно заключати договір, тоді краще і легше буде в суді.Почав пробивати в міліції,то там сказали шо ця людина рідка шахрайка! і в мене є вся база з міліції по цій людині! багато людей на неї писало заяви,але кримінальної справи не відкривалось! В неї чоловік ментом робить!Оце вже підозріло. Невже в нашій країні мєнт мєнту не друг, товариш і брат. Тай дивно, що вони просто так дали всю свою базу по цій людині.
jurec77 Опубліковано 9 Березня, 2012 в 16:09 Автор #8 Опубліковано 9 Березня, 2012 в 16:09 В таких справах потрібно заключати договір, тоді краще і легше буде в суді.Почав пробивати в міліції,то там сказали шо ця людина рідка шахрайка! і в мене є вся база з міліції по цій людині! багато людей на неї писало заяви,але кримінальної справи не відкривалось! В неї чоловік ментом робить!Оце вже підозріло. Невже в нашій країні мєнт мєнту не друг, товариш і брат. Тай дивно, що вони просто так дали всю свою базу по цій людині.Дали всю базу тому , що звертались до знайомих! А вже після виявилось що в неї чоловік мент!
by343 Опубліковано 22 Березня, 2012 в 20:11 #9 Опубліковано 22 Березня, 2012 в 20:11 Чоловік в неї працював в горотделі мого дядю кінула на 1тис євро!!!
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.