yurafffaaaa Опубліковано 29 Лютого, 2012 в 15:55 #1 Опубліковано 29 Лютого, 2012 в 15:55 Привіт, сьогодні сказали, що приблизно в квітні практика і вже треба повідомити інститут де буду її проходити, можливо хтось знає де можна її пройти по спеціальності системний адміністратор, адмін комп'ютерних мереж або програміст чи щось схоже. Мені хоча б просто поставити печатку, що я ніби її проходив, можливо є люди які можуть чимось допомогти.
GraysonPierce Опубліковано 29 Лютого, 2012 в 16:07 #2 Опубліковано 29 Лютого, 2012 в 16:07 Як варіант, можеш в школу свою попроситись. Там без проблем тобі печатку поставлять.В мене так багато одногрупників практику проходить.
sed1991 Опубліковано 29 Лютого, 2012 в 16:26 #3 Опубліковано 29 Лютого, 2012 в 16:26 мені це теж актуально так що приєднуюсь "буду другий в черзі" як то кажуть.
difoto Опубліковано 29 Лютого, 2012 в 16:45 #4 Опубліковано 29 Лютого, 2012 в 16:45 Альо, адміни! Шо, картриджі у прінтерах у всіх заправлені? Пиво у холодильнику стоїть?? Нє, ну тоді питань нема.
Zevs_Isver Опубліковано 29 Лютого, 2012 в 16:51 #5 Опубліковано 29 Лютого, 2012 в 16:51 Людоед кого-то тащит. Навстречу идет его друг.- Кого это ты к себе тащишь?- Студента.- Кого? Студента? Выбрось его. Я вчера одного студента варил, так он, пока вода кипела, всю картошку съел.
yurafffaaaa Опубліковано 29 Лютого, 2012 в 16:59 Автор #6 Опубліковано 29 Лютого, 2012 в 16:59 Як варіант, можеш в школу свою попроситись. Там без проблем тобі печатку поставлять.В мене так багато одногрупників практику проходить.Можна буде попробувати в школу, просто одногрупники які проходили в школі сиділи там всю практику. Я думав може знайдеться хтось хто просто печатки поставить ,краще час практики на якусь роботу піду ніж просиджу 2 тижні, але якщо нічого не знаду то піду в школу може візьмуть.мені це теж актуально так що приєднуюсь "буду другий в черзі" як то кажуть. де навчаєшся???
I-Com Опубліковано 29 Лютого, 2012 в 17:04 #7 Опубліковано 29 Лютого, 2012 в 17:04 треба не так ставити питання )скільки хто візьме грошей за "поставити печатку" про проходження практики )
yurafffaaaa Опубліковано 29 Лютого, 2012 в 17:08 Автор #8 Опубліковано 29 Лютого, 2012 в 17:08 треба не так ставити питання )скільки хто візьме грошей за "поставити печатку" про проходження практики )Ну це само собою якось віддячу)))
Witiok Опубліковано 29 Лютого, 2012 в 17:19 #9 Опубліковано 29 Лютого, 2012 в 17:19 Ага, скільки хто візьме грошей за "поставити печатку" про проходження практики А потім ті ж люди будуть казати - немає фахівців - кого на роботу брати, не приходьте вчитися до мене - мені потрібні фахівці. З досвідом роботи, а не вчорашні студенти. Багато студентів хочуть працювати на практиці(до того ж нахаляву). Такі бувають. .Раджу ТС самостійно іти і напрошуватися. Хай хтось щось покаже. Та той же Візор, InternetDevels. Бажаєте щось знати - дійте самі.
prg Опубліковано 29 Лютого, 2012 в 17:29 #10 Опубліковано 29 Лютого, 2012 в 17:29 во народ пішов............ вчитись нехочуть, отримувати цінні знання на практиці теж.....Ось так і виростають "спеціалісти"
yurafffaaaa Опубліковано 29 Лютого, 2012 в 17:36 Автор #11 Опубліковано 29 Лютого, 2012 в 17:36 во народ пішов............ вчитись нехочуть, отримувати цінні знання на практиці теж.....Ось так і виростають "спеціалісти"я не проти піти на нормальну практику на якій мене чогось навчать, просто не кожен хоче навчати, робити свою роботу і ще вчити мене, а печатку поставити легше всього.
prg Опубліковано 29 Лютого, 2012 в 17:46 #12 Опубліковано 29 Лютого, 2012 в 17:46 я не проти піти на нормальну практику на якій мене чогось навчать, просто не кожен хоче навчати, робити свою роботу і ще вчити мене, а печатку поставити легше всього. Поставити пчатку простіше всього,, але коли людина щось скоїть, чи попаде в лікарню - а втой момент вона ніби проходила практику на якомусь підприємстві,, от тоді той що поставив і зрозуміє що так робити неможна. Краще трішки поморочитись - та знайти організацію що візьме. Все тобі ніхто непокаже це точно - але отримати дросвід роботи в колективі, якісь знання ітд ітп можливо. Крім того як писав Діфото - любому сисадміну лишні чорноробочі руки небувають . І сисадмін буде задоволений - і практикант щось да взнає
sed1991 Опубліковано 29 Лютого, 2012 в 18:02 #13 Опубліковано 29 Лютого, 2012 в 18:02 де навчаєшся??? Не там де ти(( Назвіть хочаб одну контору яка взяла б мене з другом тобто одногрупником до себе щось навчати і я неодмінно туди піду. Звісно у межах центру міста якщо дальше тоді нехай повернуть мені лише кошти на дорогу. І ще одне добавлю хотілось би щоб з перспективою тобто якщо добре себе зарекомендую то взяли б працювати після навчання Але я певно багато прошу...
ferryman Опубліковано 29 Лютого, 2012 в 18:05 #14 Опубліковано 29 Лютого, 2012 в 18:05 Але я певно багато прошуНет. У тебя нет желания, рвения и цели
Oksana04 Опубліковано 29 Лютого, 2012 в 18:05 #15 Опубліковано 29 Лютого, 2012 в 18:05 Звісно у межах центру міста якщо дальше тоді нехай повернуть мені лише кошти на дорогу.Круто)))Дайте мені соцпакет та знання і тоді я МОЖЕ до вас приїду)))
sed1991 Опубліковано 29 Лютого, 2012 в 18:09 #16 Опубліковано 29 Лютого, 2012 в 18:09 Але я певно багато прошуНет. У тебя нет желания, рвения и целипросто не хочеться бути принеси/подай/збігай купи/поприбирай....А просто перебувати біля адміна то не цікаво
prg Опубліковано 29 Лютого, 2012 в 18:12 #17 Опубліковано 29 Лютого, 2012 в 18:12 Назвіть хочаб одну контору яка взяла б мене з другом тобто одногрупником до себе щось навчати і я неодмінно туди піду. Звісно у межах центру міста якщо дальше тоді нехай повернуть мені лише кошти на дорогу. І ще одне добавлю хотілось би щоб з перспективою тобто якщо добре себе зарекомендую то взяли б працювати після навчаннянда.... а колись на практику - сказали завод такийто, друга зміна - і все..... і ніхто тебе непитав, чи тобі це зручно чи ні - головне, що підприємство погодилось взяти до себе неотесаних і зелених студентівДля того щоб стати Спецом з великої букви - спочатку потрібно зголовою влізти вибачте мене в гувно, і побути деякий час головним менеджером по : принеси, подай, збігай, поприбирай ітд. ітп.
sed1991 Опубліковано 29 Лютого, 2012 в 18:15 #18 Опубліковано 29 Лютого, 2012 в 18:15 нда.... а колись на практику - сказали завод такийто, друга зміна - і все..... і ніхто тебе непитав, чи тобі це зручно чи ні - головне, що підприємство погодилось взяти до себе неотесаних і зелених студентівДля того щоб стати Спецом з великої букви - спочатку потрібно зголовою влізти вибачте мене в гувно, і побути деякий час головним менеджером по : принеси, подай, збігай, прприбирай ітд ітпЯкщо нічього не знайду зараз то так і буде, завод якийсь друга зміна...
ferryman Опубліковано 29 Лютого, 2012 в 18:17 #19 Опубліковано 29 Лютого, 2012 в 18:17 просто не хочеться бути принеси/подай/збігай купи/поприбирай....Таких не берут в космонавты©
prg Опубліковано 29 Лютого, 2012 в 18:18 #20 Опубліковано 29 Лютого, 2012 в 18:18 Якщо нічього не знайду зараз то так і буде, завод якийсь друга зміна...Це вже інший підхід.Визначся що ти хочеш отримати на практиці, пройдись по організаціям/виложи тут на форумі - я впевнений що ой як багато хто може взяти...
sed1991 Опубліковано 29 Лютого, 2012 в 18:23 #21 Опубліковано 29 Лютого, 2012 в 18:23 спочатку потрібно зголовою влізти вибачте мене в гувно, і побути деякий час головним менеджером по : принеси, подай, збігай, прприбирай ітд ітп я рахую що обовязково хтось знайдеться хто цим скористується і буде міняти "прибиральників" як шкарпетки.просто не хочеться бути принеси/подай/збігай купи/поприбирай....Таких не берут в космонавты©Та я і не хочу бути космонавтом я просто вже починаю думати де я буду практику проходити хоча ще ніхто не наступає на п'яти за ту практику.
sed1991 Опубліковано 29 Лютого, 2012 в 18:29 #22 Опубліковано 29 Лютого, 2012 в 18:29 Хоча скажу чесно я би не проти набратись нових знань тому, що після навчання хочу піти десь цьому напрямку.Маю вже Електромеханік з ремонту і обслуговування компютерної та офісної техніки, наразі вчусь на програміста, по тому який я програміст можна визначити по цій темі, проте вчитись ніколи не пізно як то кажутьЯ завжди радий новим занням у сфері ПК та ІТ.
Harvester Опубліковано 1 Березня, 2012 в 08:41 #23 Опубліковано 1 Березня, 2012 в 08:41 сьогодні сказали, що приблизно в квітні практика і вже треба повідомити інститут де буду її проходити, Хіба інститут не направляє на практику?Крім того, одною печаткою певно справа не обмежиться — потрібна буде куча паперів — направлення, звіти і т.д?
yurafffaaaa Опубліковано 1 Березня, 2012 в 08:56 Автор #24 Опубліковано 1 Березня, 2012 в 08:56 сьогодні сказали, що приблизно в квітні практика і вже треба повідомити інститут де буду її проходити, Хіба інститут не направляє на практику?Крім того, одною печаткою певно справа не обмежиться — потрібна буде куча паперів — направлення, звіти і т.д?може і направить просто того року посилали в володимир а мені це не вигідно 2 тижні туди їздитиа з паперів то здається тільки договір і направлення ну і печатки в щоденнику.
Harvester Опубліковано 1 Березня, 2012 в 09:33 #25 Опубліковано 1 Березня, 2012 в 09:33 того року посилали в володимир а мені це не вигідно 2 тижні туди їздити Чому б не пожити 2 тижні в іншому місті Правда, зараз все приходиться робити за свій рахунок Максимум — дорогу оплатять .
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.