Перейти до змісту

NeoN

Рекомендовані повідомлення

Депозит, нормальна тема. Багато зараз розмов на тему, що свої гроші при собі треба тримати і в банки не рипатись. Вовків боятись - до лісу не ходити. Просто треба підходити до вибору банки розумно. В мене депо зараз в гривні, забирати не збираюсь.

а осінню і не віддадуть :)

віддадуть!! Фантіками...або тугриками)) до жовтня можна спати спокійно.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Депозит, нормальна тема. Багато зараз розмов на тему, що свої гроші при собі треба тримати і в банки не рипатись. Вовків боятись - до лісу не ходити. Просто треба підходити до вибору банки розумно. В мене депо зараз в гривні, забирати не збираюсь.

а осінню і не віддадуть :)

Проходили ми вже таке, була вже криза в 2009 р. Був у мене тоді депо і теж у гривні, усі навкруги так нагнітали, що я не втримався і побіг в Хрещатик гроші забирати. Забрав без проблем, а потім ще думав, може не варто було. Зараз ситуація більш передбачена, отже нехай відсотки поки капають.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

вкладати в Хрещатик, Укргаз і т.д. напередодні осінньої ЖО - ну може краще зразу в МММ? :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а шо з Хрещатиком?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Глобально висловлюючись - кожен вклад в в банківський депозит може виявитись в довгостроковій перспективі пірамідою. Так само як і кожна відкрита власна справа (н.п заберуть з пістолетом за безцінь).

В МММ можна заробити за 3 місяці х4, а у банку таке зароблятимеш років 7. Та якщо прикинути, то не знаю, що ризикованіше - чи 3 місяці в МММ чи 7-8 років н.п. у Хрещатику. Та і держава, я так розумію, уже нічого гарантувати не збирається.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Пропоную розглянути варіант ПАММ рахунку.

Ідуть складні відсотки та висока прибутковість. Можна також вибрати консервативний варіант з меншими просадками. Користуюь 1 міс.. Всі статистики по прибутках треба ділити на 2 або й на 2,2 - так як у паммах більша половина прибутку іде управляючому. По 2х названих рахунках в управляючого 4,5млн$ в управлінні. Огляд ПАММів щомісяця друкує журнал Дєньгі. Можна розглянути памми на інших конторах, але далеко не всі надійні, а у надійних не у всміх зрозумілі статистики.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

napalman ти вже мільйон заробив на цих памм -непамм? Догадайся чому досі немає жодного нобелівського лауреата з економіки по темі фінпірамід!?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Barugan В чому проблема? я на форексі торгувати не хочу, хай торгують інші, у кого н.п. це останні 2 роки виходить. Мільон не заробив, і на памі не збирався. Пробую. Відповіді на твоє 2-е питання не знаю - нето економісти пропустили цю тематику, чи не можуть зрозуміти, чи нема що досліджувати.

Ну що ти зробиш, що тримати в гривні гроші стрьомно, а я хочу мати більше 20% річних.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

тримати в гривні гроші стрьомно
клади на 3 місяці. ;)
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Опубліковано · Приховав nickel, 2 Травня, 2012 в 05:51 - Без причини
Приховав nickel, 2 Травня, 2012 в 05:51 - Без причини

Ну що ти зробиш, що тримати в гривні гроші стрьомно, а я хочу мати більше 20% річних.

Тебе тішить цифра - 20%? Нічого, що відсотків 12 з'їдає інфляція і виходить тих самих 8%, що й в доларовому депозиті? А долар в свою чергу теж дешевшає... Банківські депозити - це не заробіток, а збереження грошей.

Посилання на коментар

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...