Перейти до змісту

СРОЧНО продам щенка ХАски

sharifi

Рекомендовані повідомлення

...

Кстати, она уже осознала, что за такую цену она не будет пока иметь Хаски, но детский ум не мог смирится, что причина лишь в цене и дочь мне на днях сказала: "Тато, ти знаєш, я подумала - ті дорогі Хаскі і так хтось купить і вони будуть в теплі, а я краще візьму песика з притулку, вони там самотні і нікому не потрібні. Краще я когось з них ощасливлю"...

Вот так.

дай бог всем таких дочерей и такого воспитаня!!!!

й мушу виразити свою думку на рахунок Хаскі ціна є ринковою,й тут сперечатись можна дуже довго ,вона формувалася вже дуже давно навіть ще коли не було інтернету це точно.А сама порода в нашому чи Вашому місті це понти 100%,тому що кожен обізнаний, скажімо так так форумчанин,зна. ціну на песиків даної породи,АЛЕ собака славиться своєю витривалістю та живучістю й використовується виключно для їзди в пряжці по снігам аляски й т.т.п,тобто то не є її середовище,й виходить собака вмиключно для статусу хазяїна адже користі як з маленьких ручних песиків -0,хіба що естетичне задоволення.але поганяти на санях з хаскі це все-ж таки прикольно......

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

...

Кстати, она уже осознала, что за такую цену она не будет пока иметь Хаски, но детский ум не мог смирится, что причина лишь в цене и дочь мне на днях сказала: "Тато, ти знаєш, я подумала - ті дорогі Хаскі і так хтось купить і вони будуть в теплі, а я краще візьму песика з притулку, вони там самотні і нікому не потрібні. Краще я когось з них ощасливлю"...

Вот так.

дай бог всем таких дочерей и такого воспитаня!!!!

й мушу виразити свою думку на рахунок Хаскі ціна є ринковою,й тут сперечатись можна дуже довго ,вона формувалася вже дуже давно навіть ще коли не було інтернету це точно.А сама порода в нашому чи Вашому місті це понти 100%,тому що кожен обізнаний, скажімо так так форумчанин,зна. ціну на песиків даної породи,АЛЕ собака славиться своєю витривалістю та живучістю й використовується виключно для їзди в пряжці по снігам аляски й т.т.п,тобто то не є її середовище,й виходить собака вмиключно для статусу хазяїна адже користі як з маленьких ручних песиків -0,хіба що естетичне задоволення.але поганяти на санях з хаскі це все-ж таки прикольно......

вот и я про тоже....в наших широтах Хаски исключительно понты

jack74 Вы папа не совсем понимаете предназначение этой собаки и что ребенок с такой собакой может остаться без рук, если собачку содержать не правильно, а похоже Вы вообще не понимаете предназначение таких собак и что они далеко не игрушка. И если у Вас нет денег на ездовую собаку, то это не значит, что ездовая собака дорого стоит. Хаски -это как карликовый конь....купите ребенку коня за 200 грн....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

це теж ззовні схоже на ферарі і недорого вартує

23ea224b6938aa7ae49dc483ebb0683a.jpg

тут я згідний з Сашулею - чиста порода варта грошей.

Але я з нею незгідний в тому, що заводчикам це невигідно. Було б невигідно - стерилізували б нафік, щоб не партися. А раз таки тим займаються - значить вигідно.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну кто-то любит это дело))))) У большинства заводчиков - это просто дорогое хобби, кто-то работает с собаками.......

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...