Перейти до змісту

Поможіть вибрати термос.

aroma

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Сабж. Планую взяти літровий.

Поділіться досвідом шо брати, шо не варто, на яку марку кинути око???

Опубліковано

Зайди в магазин ''Альпинист'' ,там тебе помогут выбрать !

підскажіть будь ласка адресу?

Опубліковано

Зайди в магазин ''Альпинист'' ,там тебе помогут выбрать !

підскажіть будь ласка адресу?

м.Луцьк, вул.Виниченка 26 а

(050) 378 21 05 Олександр, (050) 130 47 39 Игорь

Опубліковано

В кого є термос Татонка? (Або мо інший) Там кришечку можна використовувати як кружку чи пити з неї галяк?

Опубліковано

В кого є термос Татонка? (Або мо інший) Там кришечку можна використовувати як кружку чи пити з неї галяк?

Я слышал, что 'Tatonka как-то не очень хвалят.

Опубліковано

В любому випадку Tatonka краща за весь китайський базарний непотріб, разом взятий. А ще є Primus, Stanley, Thermos, Campus, Fjord Nansen та багато інших. Погугліть, почитайте відгуки, є багато різних хороших термосів на любий смак і бюджет.

Опубліковано

Ахаха, прям ностальгія нахинула, як побачим фотки цього чудо-термоса ))) Дякую

А шо ви скажете про фірму Kovea ?

• 2 року потому...
Опубліковано

апну темку, так як для мене вона стала актуальною. Шукаю невеликий термос на 0,5л. Але щоб було безпечно наливати туди дитячу суміш. Бо колись мала недорогий, то як наливали чай-каву, то смерділо те все потім чортом.

Може за цей час ті, хто користувався термосами вищезгаданими можуть поділитись новими відгуками за цей час на чому варто зупинити свій вибір

Опубліковано

Мабуть варто придбати термос окремо для дитячих сумішей. Самий хороший і якісний термос утримуватиме запах, і навіть чай буде пахнути кавою, налитою в термос перед тим.

Для дитячого харчування як варіант термосумка для пляшечки.

Якщо по темі, то термоси Tatonka, Vinzer, Tramp найбільше подобаються.

Опубліковано

sweetlena, та я хотіла придбати термосумку для дитячих пляшечок, але вони, нажаль, тримають тепло тільки до двох годин, тому вирішили купити звичайний термос. Не планую наливати в нього щось крім суміші, тому тут запахи не змішуватимуться. Головне, щоб сам термос не додавав запахів (типу нагрітої пластмаси як це було з попереднім - будь-яка рідина налита в термос перетворювалась просто на гидоту)

Опубліковано

Найкраще тримають тепло термоси зі скляною колбою.Але вони не зовсім практичні і можуть тримати запахи.

Найпрактичніші для мене(часто в роз'їздах і беру їжу з собою) термоси з нержавійки і широкою горловиною.

Для дитячого можна подивитись щось типу цього:

http://www.loftshop.com.ua/lanchboksy/detskij-termos-dlya-edy-foogo-290-ml-salatovyj-detail.html

Опубліковано

Для термоса, особливо з нержавійки, важливо, щоб після кожного використання ретельно мили його елементи, висушували і зберігали розібраним (не закупореним). Тоді сторонніх запахів, грибків і ржавіння не буде.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...