Перейти до змісту

Продам ICQ 123-604

MegaTrololo

Рекомендовані повідомлення

Продам ICQ UIN 123-604 .

Ціна - 15WMZ

Причина продажу - купив пятизнак.

Для звязку стукайте на вище вказаний номер.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Це було актуально років 5 назад. А нік, прямо таки спонукає до купівлі ЮІН-а.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Людина, просто, не знає, що ICQ не актуально)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Людина, просто, не знає, що ICQ не актуально)

а підкажіть чому? я от користуюся. Номер звісно мені наф не треба, проте чому "не актуально" ???

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

4iter, точно не актуально. Тепер всі туплять фкантактє. Ну і в скайпі. Розквіт аськи пройшов. Тим більше гонитва за ЮІН-ами.

в свій час, свій 6-знак за пиво взяв :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

та все актуально, просто моди такої як гонитва за номерами аськи (4, 5 чи 6) знаків давно вже нема, тому оголошення ТС дивне як на мене. Номер аськи нині це просто номер з ніком котрий використовує людина для спілкування, роботи та інше.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Перш за все минули часи комунізму, коли в контакт листі аськи було 15-20 людей і люди трусилися над гарними короткими номерками.

Я наприклад крім свого UINа більш жодного не пам"ятаю і не намагаюсь, та і продиктувати бажаючим 9 цифр - не в аблом.

ТС - ти запізнився років так на 5-8 :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Раз уж пошел флейм, то я свой шестизнак получил нахаляву... ну типа за пиво, а история очень замечательная:

как-то пару лет назад у торика угнали его шестизнак, ну а я вам скажу - злой сисадмин страшнее обезьяны с гранатой и даже страшнее Чака Норриса! торичек разозлился, сам взломал несколько шестизнаков и раздарил друзьям :))))

ЗЫ не злите админа, ведь для него узнать.... не, не так.... для него "Я ТЯ СУКА ПО ОЙПИ ВЫЧЕСЛЮ!!!!" - совсем не смешная фраза :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Перш за все минули часи комунізму, коли в контакт листі аськи було 15-20 людей

Нє сагласєн. В мене в квіпі зараз набагато більше. Я просто не люблю сидіти по всяким однокласнікам/фкантактам/твітерофейсбукам, але ж хочеться бути на зв'язку з тими друзями та родичами, яких тільки там і можна застати. Загнав всі аккаунти в одне місце :) (квіп) і вуаля, вони всі разом в алфавітному порядку :).

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...