Перейти до змісту

Реконструкція ЦУМа

Atarax

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Якщо подивитись на проект, там видно стару частину зі сходовими клітками без змін - і зараз саме її не зносять. Її, я так розумію, залишать - а отже, висота поверхів залишиться такою як в строму цумі. Як на мене, невдале рішення.

Розібрали технічний поверх і мають добудувати 2 поверхи .

Опубліковано

Хвилин 15-20 тому Цум (його залишки) завалився. Напевно заблизько розкопали фундамент з тилу. Сильні пориви вітру та дощі розмили грунт. Не можу дістати фото з телефону (розрядився акумулятор).

А якщо хтось повірить?

Опубліковано
А якщо хтось повірить?

и шо ? ЦУМ всё равно згорел, какая уже разница, обвалился или нет ? разве что кто нить ломанётся собственными глазами посмотреть... имхо...

Не можу дістати фото з телефону (розрядився акумулятор).
:)
Опубліковано

Хвилин 15-20 тому Цум (його залишки) завалився. Напевно заблизько розкопали фундамент з тилу. Сильні пориви вітру та дощі розмили грунт. Не можу дістати фото з телефону (розрядився акумулятор).

А якщо хтось повірить?

Нє, уже й пошутити не можна?

Усі такі серйозні!

• 2 тижня потому...
Опубліковано

Вчора бачив, що встановили кран ЛІБХЕР здається. Так стріла навісає над житловими будинками... Хіба це нормально?

Опубліковано

Вчора бачив, що встановили кран ЛІБХЕР здається. Так стріла навісає над житловими будинками... Хіба це нормально?

такий самий біля ТамТама поставили - стрьомно по дорозі їхати коли над тобою така купа заліза висить...

• 3 тижня потому...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...