ascha Опубліковано 29 Лютого, 2012 в 12:12 #51 Опубліковано 29 Лютого, 2012 в 12:12 на все вопросы у него будет только один ответ: "А я ИПУ?" я просто пишу. © Гето
bodiaMan Опубліковано 29 Лютого, 2012 в 12:23 #52 Опубліковано 29 Лютого, 2012 в 12:23 Заходив на сайт МММ...дивився рекламу де з одного і того ж салону щасливі вкладники виїжають на БМВ ІКС6))) Жесть так тупо знято!!!Типу вступайте на БМВ виїжайте...Це один із видів реклами)))Знаю що в Луцьку рух є...То що? Хтось забрав 20 баксів?
sosna Опубліковано 29 Лютого, 2012 в 12:35 #53 Опубліковано 29 Лютого, 2012 в 12:35 Я почитав цей форум, зрозумів одне що тут не один немає вкладів в ммм а пишуть...... зробіть спочатку хоча б мінімальний вклад на місяць а тоді можна заводити тему. і 20 доларів дають і 25% до вкладу дають так що не потрібно бла бла бла.
Гетто Опубліковано 29 Лютого, 2012 в 12:48 #54 Опубліковано 29 Лютого, 2012 в 12:48 Я почитав цей форум, зрозумів одне що тут не один немає вкладів в ммм а пишуть. Именно на этом форуме вкладныкив МММ точно не будет, а если и найдутся, то они по любэ не подпадают под звание "Бордовчане и Бордовчанки" Не в обиду, а имхо.. .....
sosna Опубліковано 29 Лютого, 2012 в 12:54 #55 Опубліковано 29 Лютого, 2012 в 12:54 Именно на этом форуме вкладныкив МММ точно не будет, а если и найдутся, то они по любэ не подпадают под звание "Бордовчане и Бордовчанки"це цілком зрозуміло. це був загальний опис картини яка на даний час існує в ммм а не та що тут описана на форумі . я нікому нічого не нав'язую я просто описав те як я бачив на свої очі і на свій рахунок.
P4elovek Опубліковано 29 Лютого, 2012 в 13:00 #56 Опубліковано 29 Лютого, 2012 в 13:00 В мене прохання до модерів не прибирайте тему,нехай повісить, лохотрон чи ні покаже час,потім разом посміємось або з сьогоднішніх оптимістів,або з песимістів
artur4ik Опубліковано 29 Лютого, 2012 в 13:07 #57 Опубліковано 29 Лютого, 2012 в 13:07 serg90210 то як ? получив твій знайомий 20$ ? сказав через 2 дні напишеш ,а вже 2 неділі пройшло
invited Опубліковано 29 Лютого, 2012 в 13:14 #58 Опубліковано 29 Лютого, 2012 в 13:14 поки в нашій країні є лохи то стільки буде існувати лохотрон МММ, життя людей так і нічого не навчило... прикро как в том анекдоте про ежиков))) а обіцяні 20 баксів то знову ж таки розвод на малолеток (ібо що таке 20 баксів? а точно це ж 160 грн)
sosna Опубліковано 29 Лютого, 2012 в 13:19 #59 Опубліковано 29 Лютого, 2012 в 13:19 В мене прохання до модерів не прибирайте тему, нехай повісить, лохотрон чи ні покаже час, потім разом посміємось або з сьогоднішніх оптимістів, або з песимістівпідтримую, про те що піраміда колись рухне я в цьому навіть не сумніваюся. державні структури падають наявний приклад піраміди Греція про що це вам говорить .
vampirich Опубліковано 29 Лютого, 2012 в 13:24 #60 Опубліковано 29 Лютого, 2012 в 13:24 я нікому нічого не нав'язую я просто описав те як я бачив на свої очі і на свій рахунок.бачити рахунок це одне, мати можливість забрати щось з цього рахунку - інше
b0rg Опубліковано 29 Лютого, 2012 в 13:26 #61 Опубліковано 29 Лютого, 2012 в 13:26 Я почитав цей форум, зрозумів одне що тут не один немає вкладів в ммм а пишуть...... зробіть спочатку хоча б мінімальний вклад на місяць а тоді можна заводити тему. і 20 доларів дають і 25% до вкладу дають так що не потрібно бла бла бла. все таки дуже прошу не продовжувати розмову в стилі "а ви не клали 20 доларів і не кажіть. от покладіть 20 доларів і тоді поговоримо". розцінюю як знов же спрому заМММезувати читачів. і рука тоді нервово стискає затвор
sosna Опубліковано 29 Лютого, 2012 в 13:31 #62 Опубліковано 29 Лютого, 2012 в 13:31 бачити рахунок це одне, мати можливість забрати щось з цього рахунку - інше свій рахунок контролюю я сам все таки дуже прошу не продовжувати розмову в стилі "а ви не клали 20 доларів і не кажіть. от покладіть 20 доларів і тоді поговоримо". розцінюю як знов же спрому заМММезувати читачів. і рука тоді нервово стискає затвор ок.
P4elovek Опубліковано 29 Лютого, 2012 в 13:41 #63 Опубліковано 29 Лютого, 2012 в 13:41 Тема насправді глибша....Давайте глянемо на все з іншої сторони.Якщо не ммм-лохотрон, то що? Який шлях?Як стати фінансово-економічно (щоб бути в розділі))) незалежним?ПСПрацюю, підприємницьких задатків немає)))
whois Опубліковано 1 Березня, 2012 в 07:41 #64 Опубліковано 1 Березня, 2012 в 07:41 МММ - "не лохотрон ", це - "кто успел - тот на карусел" дубль №2, сучасний варіант російської рулетки,хто встиг - отримає прибуток, якщо навіть Мавроді застерігає від участі в даній схемі,які ще питання? Хочете ризикувати - ризикуйте,вон - на борді купіть якийсь телефон без перевірки ))) тоді хоч можна буде якесь отримати моральне задоволення від своїх постів,а від піраміди на яку свідомо пішли - 0("нуль").За ради спортивного інтересу, вже вкладена зовсім не велика сума (кілька людей по пару гривень), мета - "який буде вихлоп і чи зможемо вчасно спригнути"
whois Опубліковано 1 Березня, 2012 в 07:56 #65 Опубліковано 1 Березня, 2012 в 07:56 Тема насправді глибша....Давайте глянемо на все з іншої сторони.Якщо не ммм-лохотрон, то що? Який шлях?Як стати фінансово-економічно (щоб бути в розділі))) незалежним?ПСПрацюю, підприємницьких задатків немає)))працюєте де? наприклад, робота в державних установах взагалі виключає підприємницьку діяльність та роботу "на стороні"... "лінь",та бажання "швидких" грошей ось основні проблеми з якими потрібно боротись. Це не до ТС - не до Вас і сподівюсь не до інших Бордівчан
Гетто Опубліковано 1 Березня, 2012 в 08:06 #66 Опубліковано 1 Березня, 2012 в 08:06 "лінь",та бажання "швидких" грошейвот и вся суть темы...Якщо не ммм-лохотрон, то що? Який шлях? Як стати фінансово-економічно (щоб бути в розділі))) незалежним? работать надо... работать... и ещё раз работать...а не играть в "пирамидки"...имхо..
P4elovek Опубліковано 1 Березня, 2012 в 08:22 #67 Опубліковано 1 Березня, 2012 в 08:22 Так, система в якій ми живемо, це вдовблює в нас від самого початку, садок, школа, університети... Працьовитість, виконливість, наполегливість, раз-два, лівою...Працювати, працювати, працювати, змінювати здоров"я на грошИ, мати свою "блокадну норму хліба", померти не дотягнувши до пенсії, спи спокійно братчику, ти був непоганим мАлим...Можете називати мене ліньтюхом, я не ображусь,Не нию! , в мене все добре!але я не бачу змісту в біганині по колу...змісту цих щурячих перегонів....мене крутить в чужій системі, від безвиходдя, я її раб,а позбавитись рабства, до недавного часу, можна було тільки самому ставши рабовласником....А це не мій шлях
Zeuss Опубліковано 1 Березня, 2012 в 08:31 #68 Опубліковано 1 Березня, 2012 в 08:31 "Рабы не мечтают о свободе, они мечтают о своих рабах" (с) не знаю хто Зю.. а штампи у них заїзджені - інші піраміди, Грецію бідну тикають скрізь. Хоть би шось толкове придумали
Гетто Опубліковано 1 Березня, 2012 в 08:39 #69 Опубліковано 1 Березня, 2012 в 08:39 P4elovek, извините за банальній вопрос:Вы что то курили недавно?
P4elovek Опубліковано 1 Березня, 2012 в 08:51 #70 Опубліковано 1 Березня, 2012 в 08:51 Дякую)))),намагаюсь "лишити веслування та висунути голову з трюму галери", "веслами" б"ють і знизу і зверху....))))
Гетто Опубліковано 1 Березня, 2012 в 08:59 #71 Опубліковано 1 Березня, 2012 в 08:59 "веслами" б"ють і знизу і зверху....И снизу лед, и сверху - маюсь между: Пробить ли верх иль пробуравить низ? Конечно, всплыть и не терять надежду! А там - за дело в ожиданьи виз. Лед надо мною - надломись и тресни! Я весь в поту, хоть я не от сохи. Вернусь к тебе, как корабли из песни, Все помня, даже старые стихи. Мне меньше полувека - сорок с лишним, - Я жив, тобой и Господом храним. Мне есть что спеть, представ перед Всевышним, Мне будет чем ответить перед Ним.Это вам не МММ..
whois Опубліковано 1 Березня, 2012 в 11:16 #72 Опубліковано 1 Березня, 2012 в 11:16 це цілком зрозуміло. це був загальний опис картини яка на даний час існує в ммм а не та що тут описана на форумі . я нікому нічого не нав'язую я просто описав те як я бачив на свої очі і на свій рахунок. На жаль, "лохотронять" по-повному... всі застереження - марні. Мінімальна обізнаність,чи,хоч "прислухатись" до рекомендацій (та хоть тут на борді) - допоможе уникнути неприємних ситуацій, все-одно лізуть в МММ...извините за банальній вопрос:Вы что то курили недавно? работать надо... работать... и ещё раз работать...Вы Ленина - не курили? А,Маркса, Энгельса? Вкурите,Вам понравиться...
serg90210 Опубліковано 2 Березня, 2012 в 23:04 Автор #73 Опубліковано 2 Березня, 2012 в 23:04 які тут всі розумні... а самі вже давно положили гроші, тільки признатись соромно...маршрутка - моя робота, скоро будуть ще маршрутки і тролейбуси, і бігборди, і газети, і кожному в скриньку флаер принесуть, і офіс скоро буде... (але разом з тим будуть і соціальні проекти, тому що ммм це не тільки заробіток, це в першу чергу допомога тим хто її потребує) і всі ви підете і вложитесь, бо жадність вас змусить... перш ніж тут філософствувати розберіться про те шо говорите... і чи в загалі це у вашій компетенції, а задля свого рейтинга пофлудіть у іншій темі.... та то ваше право..на запитання чи забрав мій знайомий 20$, забрав і я вже забра, гроші виводять в гривнях (173 грн.) на особистий картковий рахунок, без ніяких бла бла бла на протязі добигрошей ніяких я не вкладав, працюю в системі і отримую за це свої бонуси (на життя вистачає), бо вступив не для "наживи", а за для того щоб людям допомагати....
Андрій Віталійович Опубліковано 3 Березня, 2012 в 05:49 #74 Опубліковано 3 Березня, 2012 в 05:49 Жесть...Цього разу емемемовці ще й "соціально" активні))Мавроді хоч й хворий на всю голову, але навчився людську необізнанність та жадобу використовувати на повну котушку.
paksivatova Опубліковано 3 Березня, 2012 в 06:29 #75 Опубліковано 3 Березня, 2012 в 06:29 які тут всі розумні... а самі вже давно положили гроші, тільки признатись соромно...маршрутка - моя робота, скоро будуть ще маршрутки і тролейбуси, і бігборди, і газети, і кожному в скриньку флаер принесуть, і офіс скоро буде... (але разом з тим будуть і соціальні проекти, тому що ммм це не тільки заробіток, це в першу чергу допомога тим хто її потребує) і всі ви підете і вложитесь, бо жадність вас змусить... перш ніж тут філософствувати розберіться про те шо говорите... і чи в загалі це у вашій компетенції, а задля свого рейтинга пофлудіть у іншій темі.... та то ваше право..на запитання чи забрав мій знайомий 20$, забрав і я вже забра, гроші виводять в гривнях (173 грн.) на особистий картковий рахунок, без ніяких бла бла бла на протязі добигрошей ніяких я не вкладав, працюю в системі і отримую за це свої бонуси (на життя вистачає), бо вступив не для "наживи", а за для того щоб людям допомагати....а можна я запишуся в список тих,кому Ви допомагатимете?мене втомили вже пости про допомогу хворим людям,дітям ще комусь на форумі ,радіо ,в інтернетія за допомогу молодим сім'ям,талановитим дітям
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.