Перейти до змісту

Вкрали автомобільні номери АС 6934 ВА

Sandro

Рекомендовані повідомлення

Були викрадені номерні знаки АС 6934 ВА в ніч з 11 на 12.02.12 р. по вул. Г.-Артемовського.

Прохання повернути за винагороду чи надати будь-яку інформацію.

067тритри2 09 1один

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я думаю той хто вкрав і так звернеться до Вас за матеріальною "допомогою". Інакше кому і для чого вони потрібні? Хіба можливо Ви комусь,щось завинили і це,як спосіб вибити борг.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Варто терміново звернутися у правоохоронні органи. А раптом номерні знаки "засвітяться" у негарній історії.

Крім того, може бути бюрократія з отриманням дозволу на дублікати.

Дублікати, до речі, бачив пропонують виготовити в районі 23 школи, пр. Відродження, за магазином "Бджілка".

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Чекаємо :)

Варто терміново звернутися у правоохоронні органи. А раптом номерні знаки "засвітяться" у негарній історії.

дякую, звернулися

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Новий бізнес? Блін...моя теж на вулиці на Гулака ночує :(

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я колись загубив задній номерний знак. Передній довелося віддати на утилізацію.За три дні зробили пару нових номерних знаків.Потрібно було якись бумаги заповнювати і вартувало це задоволення 300 грн.. Правда років 4-ри тому.

До речі,робив

Дублікати, до речі, бачив пропонують виготовити в районі 23 школи, пр. Відродження, за магазином "Бджілка".
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Інакше кому і для чого вони потрібні?

За кордоном пара українських номерних знаків 50 Евро)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

І що там з ними роблять?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

І що там з ними роблять?

Там дуже дорого страховка, щоб зареєструвати машину. Тому українці їздять на наших номерах, а перевіряти чи правильно зареєстрована машина в Україні ніхто не буде. Саму схему я не знаю, але в загальному так.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В Люблине на площади снимают номера и под дворник бамашку с номером телефона оставляют. 50 у.е.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

кілька днів назад бачив авто, не памяютаю яке правда чи мерс чи беха зі старіших, стояло на вулиці конякіна в дворах, там передній номерний був прямо вирвани з живцем (частинами бампера) і навіть осколки валялися.....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Все нове-давно забуте старе.Буремні 90-ті повертаються.Дивися скоро колеса почнуть знімати і акум. тирити.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Проблему вирішив.

Прошу закрити тему.

P.S. злодій нехай йде з Богом.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...