Перейти до змісту

Чи є в Луцьку майстерні, які приймають принтери на запчастини

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Власне є принтер HP Photosmart C4683. Хочу продати його на запчастини, або в користування. Чи є в Луцьку місця де приймають принтери на запчастини?

Опубліковано

та будь який сервіс центр по ремонту принтерів...їм запчастини полюбе тра...

а можна конкретніше які саме, а то я в Луцьку небагато сервісцентрів знаю

Створіть тему в барахолці, може хто купить.

за скільки його можна продати, якщо в ньому не працює чорний картридж?

Опубліковано

якщо то не є терміновою справою, то я можу завтра звернутись до знайомого, він саме займається цим, запитаю, чи потрібно йому той принтер, або де можна вирішити це питання.

Хоча, як варіант, попроси модерів, нехай перенесуть тему сюди, можливо хтось відгукнеться.Тут ремонтників офтехніки вистачає )))

Опубліковано

А як на рахунок того, щоб переіменувати цю тему в, наприклад, "Принтери на запчастини", перемістити у відповідний розділ,

по можливості закріпити для того щоб ті хто хоче продати принтер на запчастини могли залишити повідомлення у цій темі і не плодили нові.

Відповідно майстри з ремонту офісної техніки, при потребі, могли б заглянути в тему у пошуках потрібних деталей.

Опубліковано

Извините за пару дневное молчание (только разбанился) Значит на ул. Стрілецькой, с торца здания военой прокуратуры есть фирмочка по ремонту оргтехники, принтеров в том числе, можно обратится к ним. Берут они только лазерники, струйники не берут.. Если нужно что то конкретно, задавайте вопросы, я радом с ними работаю, могу узнавать

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...