Перейти до змісту

Хто може привезти меблі від IKEA з Польщі?

MOTOROLLLA

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

А чому саме з Польщі? Хіба вийде дешевше? А розмитнення, доставка?

В Києві також продають. Жирок однако.

Опубліковано

А чому саме з Польщі? Хіба вийде дешевше? А розмитнення, доставка?

В Києві також продають.

І в Луцьку продають. Це не має відношення до питання.

Опубліковано

Справа твоя, звичайно, звідки везти, то може поділись секретом чому саме звідти? Ніпанятна...

Сорі що офтоплю в твоїй темі.

Опубліковано

Справа твоя, звичайно, звідки везти, то може поділись секретом чому саме звідти? Ніпанятна...

Сорі що офтоплю в твоїй темі.

А ти думаєш звідки їх до Києва та Луцька возять? З Росії, Польщі... І Купуючи до 200 євро ніякого розмитнення не потрібно, на скільки я знаю. Накрут ціни в Луцьку у 2,5 рази, а в Києві десь 3,5.

Малогабаритні меблі та речі для побуту може привезти людина, яка буде їхати з Польщі в Луцьк навіть легковим авто, ясно що за винагороду. Окрім того, як повідомило бібісі, купуючи в Польщі, покупець отримує картку де є 20% від суми на яку купували раніше. На цю суму можна взяти будьщо при наступних відвідинах магазину.

Рахуй.

ПС: інформація не достовірна))

Опубліковано

Ніхто цим паритись не буде, тим більше меблями. Для прикладу, всі хто повертаються додому щось собі везуть куплене там і нічого лишнього нехочуть брати в багаж, щоб не перевищити 1000ойро і 50кг товару. Я часом тарюсь так що беру одного-двох пасажирів, які хочуть переїхать кордон, щоб не перевищити дозволений ліміт.

Добавлю не такої вже суперової якості ті меблі, щоб перти їх с Польщі, а потім отримати розчарування. Закажіть на місці.

Опубліковано

Ніхто цим паритись не буде, тим більше меблями. Для прикладу, всі хто повертаються додому щось собі везуть куплене там і нічого лишнього нехочуть брати в багаж, щоб не перевищити 1000ойро і 50кг товару. Я часом тарюсь так що беру одного-двох пасажирів, які хочуть переїхать кордон, щоб не перевищити дозволений ліміт.

Добавлю не такої вже суперової якості ті меблі, щоб перти їх с Польщі, а потім отримати розчарування. Закажіть на місці.

Об этом пока тока мечтают, в силе старые 200 ойро.

По сути, в основном все, кто возит мебель, тарятся в Дорохуске, Хелме и , на крайняк, в Люблине.

Имхо: Был в Икеа видел и щупал я эту мебель - г*вницо.

А что конкретно интересует из мебели?

• 1 місяць потому...
  • 8 місяців потому...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...