Перейти до змісту

Запрошуємо чоловіків на зустріч!

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Чоловічий клуб запрошує усіх чоловіків на зустріч, яка відбудеться 12 лютого о 17:00 год. в приміщенні церкви «Фіміам» за адресою м.Луцьк р-н. ЛПЗ, вул. Станіславського 15А, на першому поверсі, в їдальні.

Тема зустрічі: «Що таке чоловіча відвага?»

Будуть обговорюватись питання на основі Біблії, як бути справжнім:

• чоловіком для коханої дружини;
  • батьком для своїх дітей;
  • другом для товаришів і т.д.

P.S. Вас чекає щире чоловіче спілкування, роздуми над Писанням :0043: і гарячий чай з печивом :)!

P.P.S. Якщо в когось виникли якісь питання, то задавайте в темі, з радістю постараюсь дати вичерпну відповідь!!!

Опубліковано

От якби коньячок нормальний з бутербродами з червоною ікоркою - то можна було б і поговорити, а на чай - то я і вдома поп'ю і з дружиною буду говорити. :)

Опубліковано

От якби коньячок нормальний з бутербродами з червоною ікоркою - то можна було б і поговорити, а на чай - то я і вдома поп'ю і з дружиною буду говорити. :)

Ех, не відважний ти чоловік, BACbOK. А там би тебе навчили і коня на скаку, і в палаючу хату...

Опубліковано

BACbOK, NetSerpent, звичайно, діло ваше: іти, чи не іти; але давайте без флуду! Що там буде і як, я коротко розписав, якщо хочете написати свій відгук, то сходіть і подивіться, а потім будете вже ділитись враженнями.

Опубліковано

Я кагбе і сам не прихильник подібного роду міроприємств, але давайте будемо висловлюватись у межах етики та моралі.

Скажу простіше - якщо не подобається тема - гортаєм далі. Інакше будете просто читати.

Дискусії не відміняються, відміняється флуд і безглузді понти аля "я атеіст і цім пишаюсь"

Опубліковано

Враховуючи ось це

Якщо в когось виникли якісь питання, то задавайте в темі, з радістю постараюсь дати вичерпну відповідь!!!

ризикну запитати

Будуть обговорюватись питання на основі Біблії, як бути справжнім:

як збірка міфів та легенд древніх євреїв може навчити бути чоловіком у 21 столітті? Особливо якщо брати до уваги старий заповіт?

Опубліковано

Андрій Віталійович, цю, як ви висловились, «збірка міфів та легенд древніх євреїв» писали, хоч і дуже давно, але дуже мудрі люди. І, навіть, в ті древні часи вже існували такі поняття, як кохання, дружба, мужність. І тоді треба було закласти правильні основи у вихованні дітей. Тоді теж люди сміялись і плакали, раділи і сумували і т.д. Від того, що ми пересіли з осла на автомобіль, спілкуємось не віч на віч, а через Інтернет, наші почуття не змінились, ми так само сміємось і плачемо, радіємо і сумуємо.

Повірте, навіть, якщо ви не вірите в Бога, то в цій книзі знайдете багато корисного для себе. Одна Книга Приповістей Соломонових чого варта, який був надзвичайно мудрим і багатим чоловіком.

Опубліковано

Особєнно, Андрій, Віталійович, Пєснь пєснєй.

А ви, ТС, так скромно, про сум і радість. Ні щоб нагадать про вєщі пасєрйознєй: жадобу влади, жадобу наживи, хтивість, байдужість до чужої біди. Вічні теми, Андрій Вітальїч, міжду прочім.

Опубліковано

та справа не втому, вони брешуть з біблією в руках. Біблія підходить для наших часів на всі 100% але вони теж брешуть,.

ладно то я вирішив пофлудити і пожартувати, я взагалі то дуже терпимий православний християнин.

Опубліковано

Ну от наприклад

2. Мета, предмет діяльності та завдання Церкви (мається на увавазі саме цієї феміам)

2.1. Мета Церкви: приводити людей до віри в Христа, приєднувати їх через хрещення до Церкви, в якій кожен духовно зростає, служить іншим, цим самим поклоняючись Богу.

Дуже неоднозначно

Опубліковано
в цій книзі знайдете багато корисного для себе

Багатоженство, інцест, гейство, братовбивство і (моя улюблена "блаж") непорочне зачаття.

Так що ж корисного я знайду в Торі та рецензованих церквою історіях про сина рибака? Що ж там розкаже мені, як бути "справжнім: - чоловіком для коханої дружини? (розумію, якби мова йшла про камасутру).

І тоді треба було закласти правильні основи у вихованні дітей.

Основи - ненависть до іншовірців та тих хто не вірить в старозавітного бога, ненависть до всіх не синів ізраеля))

Опубліковано

Звиняйте, але цю тему я прикрию.

Потрібен модератор у розділ.

Вимоги: адекватність, обізнаність у релігійній літературі, бажано знання Біблії, Корану, основи буддизму, індуізму тощо.

звертатись у ПМ до менe, t0rik, kmd.

Опубліковано

а безпонтово difoto шукати обiзнаного в релiгiйнiй лiтературi, бо кожен читае там, те що його цiкавить, он Андрiй Вiталiйович озвучив своi iнтереси, та й адекватнiсть тут питання вiдносне, практично будьякий вiруючий для атеiста неадекват i навпаки. Так що простiше взагалi роздiл видалити, консенсусу всерiвно не буде, а якщо реально та жорстко модерувати то роздiл перетворится на привiтання з релiгiйними святами та оголошенням релiгiйних новин без коментiв

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...