Перейти до змісту

допоможіть з питанням по інтернету.

Рекомендовані повідомлення

Хочц підключитись до інтернету Київстар або Ого там зараз акції з модемами фай фай. Не знаю який вибрати, може реальні користовачі підскажуть. Можливо є інші варіанти??? Дякую!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

желательно писать почему!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якщо в будинку є Київстар - однозначно краще його - менший пінг, вища швидкість за приблизно ті ж гроші, безкоштовно все підключають, налаштовують, дають скільки треба витої пари по квартирі вести. До квартири ведуть вони, по квартирі вкладаєш сам або вони за додаткову плату. І це все досить оперативно роблять. Крім того за бонуси поповнюєш на халяву мобільний київстар (любий номер), це вважай, як додаткова знижка.

Ого налаштовуєш сам, по квартирі ведеш за власні гроші, сам купляєш кабель, сам обжимаєш... Якщо телефонна лінія стара - високий пінг, обмежена швидкість, погодні глюки...

Якщо власний будинок із уже проведеним телефоном - тоді Ого, без варіантів.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

желательно писать почему!

А патаму,

якщо немае можливості до київстар , то ОГО,а якщо нема міського телекомівського телефону ,то що бог пошле.

PS.питання поставлено вкрай не коректно ,без додаткової інформації.

твоє питання читаеться на зразок , живу у чорта на куличках ,хочу інтернет.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ОГО. Проблеми з Київстаром уже всім принабридли. xpatrikx, пошаруди темами, попіднімай, не лінись, сам зрозумієш. То глючить, то немає, а зараз вже ізоляція полопала на дахах... та й по стінах теж. ОГО має НАБАГАТО меншу швидкість, лінія обмежує, зате надійніший. Глючить нечасто, і то лише вночі, коли перегружають сервери. Але таке буває рідко.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Глючить нечасто, і то лише вночі, коли перегружають сервери. Але таке буває рідко.

Останній місяць дуже не стабільний.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Глючить нечасто, і то лише вночі, коли перегружають сервери. Але таке буває рідко.

Останній місяць дуже не стабільний.

Який у тебе модем? D-Link?
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Який у тебе модем? D-Link?

У мене Zyxel, але Укртелеком налаштований резервним каналом і оживає тільки коли лягає Київстар.

Тому мене глюки УТ не сильно зачіпають.

Правда тільки за вчорашній день зателефонувало 5 людей.

Цікавились чи це тільки у них так нестабільно працює Укртелеком.

За день сесія обривається 5-10 разів, причому зовсім на різних модемах, тарифних планах і районах міста.

01.12.11 - 31.12.11 сумарний аптайм сесій 664 години 41 хвилина

01.01.12 - 31.01.12 сумарний аптайм сесій 138 годин 16 хвилин

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Учора цілий день був на ОГО, нічого такого не було. Тільки увечері виходив на півтори години, приблизно з 17.00 до 18.30. Хіба що у цей період. Увесь інший час все у мене працювало на ура. Живу я у центрі міста.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Останніх пару днів Ого шалить зі швидкістю (юзаю його на роботі), вчора в обід нет взагалі пропав на пару годин, коли з"явився - якість не змінилась, як шалив так і шалить.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

. Проблеми з Київстаром уже всім принабридли

Не всім. У мене взагалі з Київстаром зараз проблем немає - швидкість нормальна, ніяких глюків за останні пів-року (а може й більше), кабель іде не по стіні, а через електрощитки,

Якщо проблем немає, як вони можуть набриднути? :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Не всім. У мене взагалі з Київстаром зараз проблем немає - швидкість нормальна, ніяких глюків за останні пів-року (а може й більше), кабель іде не по стіні, а через електрощитки,

якраз таки з київстаром остатнім часом дуже багато проблем. сам користуюсь тому знаю(район АС-1).

але з київстаром вигідніше. в інтернеті є куча аккаунтів і паролі до них. тому легко можна міняти аккаунти і час від часу не платити за свій ^_^

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

S-driver, написане 11 лютого 2012 - 11:26 порада.. тебе теж стосується, просто почитай. І ще. В електрощитки по-твоєму як він заходить? Тобто спєцом для вашого будинку копали траншею? То тобі крупно повезло..якщо так. Так і бачу розритий траншеями Луцьк! :_07: :_07:

У мене товариш на Київ-Старі, мати гне, аж монітор димиться.. але договір розірвати - собі дорожче.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Останніх пару днів Ого шалить зі швидкістю (юзаю його на роботі), вчора в обід нет взагалі пропав на пару годин, коли з"явився - якість не змінилась, як шалив так і шалить.
Ну хз, хз, в мене ОГО біля 5ї школи тариф 5М стабільно 5 є на прийом 1,5 (модем на більше не підключається) на віддачу.
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

S-driver, написане 11 лютого 2012 - 11:26 порада.. тебе теж стосується, просто почитай.

Перечитай, будь ласка сам, що ти там написав:

Проблеми з Київстаром уже всім принабридли

Ти і твій товариш,( який чомусь на монітор мати гне :wub: - монітор то тут до чого???) - це далеко не всі користувачі Київстара.

І якщо я пишу, що у мене з цим інтернетом проблем немає - значить їх немає! Так само і у багатьох моїх знайомих немає проблем з Київстаром. Тому не треба за всіх розписуватись. :)

Для мене головне - стабільний інтернет і щоб кабель до квартири був проведений, як належить - все інше мене абсолютно не турбує :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Був в мене ОГО... Боже упасі комусь побажати такий інтернет... З Київстаром навіть не порівняти. Коли пропадала швидкість, чи взагалі інтернет вирубався, я їм звоню, а вони мені " Що ми можемо зробити, потерпіть"... Невтерпів, пішов написав заяву на відключення.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Давайте не будемо плутати неякісну роботу модемів із проблемами Укртелекому. :_14::_07: Причому неважно, що за модеми - Зікселі однаково горять разом із Асусами та Калісто. Не кажучи вже про Д-Лінки.

Коли купив собі 2500Д-Лінк(а саме було літо), спершу грішив також на Укртелеком, навіть писав заяву, приходили майстри, перевіряли лінію. Виявилось, проблема була не у цьому.) Помітив, що гріється мій модем добряче, і саме це напряму впливає на якість нету. Вимкнув, дав вистигнути - і все працює. Отже, розібрав та поставив на дві мікросхеми, що найбільше грілися (візуально схоже на контролер та проц - не мануалив) - радіатор (вистачило одного). Що в сумі: модем працює чотири роки, Інет - бездоганний, і лише ОДИН раз збилися настройки, прийшлось телефонувати до оператора, перенастроювати. Відбулося усе ж із-за того, що працює не вимикаючись, постійно. Оператор же наголосив, що робити холодний рестарт потрібно хоча б інколи. Електроніка усе-таки.

Висновки? Користуйтеся акуратно, і ніяких проблем не буде.

.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я факти не зі стелі беру.

Двом знайомим дома налаштовував резервування каналу.

Основний київстар, резервний укртелеком.

Перший: зник київстар у зв'язку з міграцією, але ж ого то мав працювати.

Почали розбиратись. Виявилось, що остання сесія була півтора місяці тому.

Залишили заявку в сапорті - вже наступного дня зателефонували місцеві сказали, що на лінії був обрив і майстер його усуває, УТ піднявся.

Аналогічна ситуація і у другого, тільки проблема полягала у хибному профілі на DSLAM обладнанні укртелекому та відсутності послуги 2 місяці.

Очевидно, що терміни відсутності послуги зумовлені тим, що цього просто ніхто не помічав, але ж проблема була не на стороні абонента.

модем працює чотири роки, Інет - бездоганний

Бездоганний і глючить не часто це поняття не дуже близькі.

Проблеми з Київстаром уже всім принабридли. xpatrikx, пошаруди темами, попіднімай, не лінись, сам зрозумієш.

Так і про ого не мало написано.

Думаєш там 42 сторінки овацій?

Щось модем постійно реконектиться

теж саме....частенько Reconect. Блін задовбує...вже десь днів 5 так

В мене сьогодні з нетом також біда...

Пропадає регулярно на 20-30 хв.

Перша половина дня і-нет на роботі взагалі був жах.

знайомий, з укртелекома спригнув на київстар і каже що то небо і земля!

і це тільки одна сторінка

Висновки?

Пора хоронить ADSL.

Вичерпна відповідь топікстартеру була дана VadimM ще у #5тому пості.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

snapback.pngMiro (11 лютого 2012 - 11:26) писал:

snapback.pngMiro (20 лютого 2012 - 02:13) писал:

модем працює чотири роки, Інет - бездоганний

Бездоганний і глючить не часто це поняття не дуже близькі.

Tum@n, ти точно хочеш сказати, що Київстар не перезагружає свої серваки?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Такі речі робляться в дуже екстрених випадках.

Є способи до перезавантаження перевести усіх користувачів на робочі сервери.

І Укртелеком такого не робить.

Те що сесія обмежена по часу, або оновлюється інфа в білінгу не значить що перезавантажується якийсь сервер.

В київстара вже взагалі сесій нема, є тільки оновлення ІР кожні 12 годин, але як показує практика вонане змінюється, а значить зв'язок не обривається.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В київстара вже взагалі сесій нема, є тільки оновлення ІР кожні 12 годин, але як показує практика вонане змінюється, а значить зв'язок не обривається.

Помітив, що ІР міняється при тривалих (більше 12 годин) перервах в роботі. Якщо ж перерва між підключенням менше 12 годин (наприклад, виключив комп в 11 вечора, а включив в 9 ранку) - ІР не міняється.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...