Перейти до змісту

Новий стадіон у Луцьку

Panterka22

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Стадіон будуватиметься за приватні гроші, при чому тут дитсадки?

Може Там там,чи Адреналін, чи Ювант щось забрали від дитсадків?

Я тільки за .щоб освітних закладів було більше, але з цим треба йти до Клімчука та його partei genosse.

Опубліковано
Може Там там,чи Адреналін, чи Ювант щось забрали від дитсадків?

А скільки можна було побудувати дитсадків на їхньому місці! :D

Опубліковано

Цивілізація вимагає.

Щоб не бути зулусами.

Ну так у не зулусів уже є стадіон. Його з головою вистачає.

Тому питання відкрите, нафіга?

Опубліковано

На наступний сезон перед командою поставили завдання виходу у єврокубки, якщо все-таки потраплять туди, то постає питання де грати? Нинішній стадіон не підходить під вимоги.

Опубліковано
На наступний сезон перед командою поставили завдання виходу у єврокубки

Звідкіля така інформація?

Тут би від вильоту вберегтися!

Опубліковано

Цивілізація вимагає.

Щоб не бути зулусами.

Ну так у не зулусів уже є стадіон. Його з головою вистачає.

Тому питання відкрите, нафіга?

Уточни, для кого питання відкрите?

Опубліковано

В зулусів теж є стадіони, але якщо ти не бачив які, то це питання тобі до кінця життя буде відкритим.

Послухай пісню Висоцького ,.О пересєлєнії душ,, там де про баобаби....

Опубліковано

Nokian, мені так подобається, коли в людей закінчуються аргументи й вони намагаються "хамити" у вічливий спосіб. В таких випадки люди виглядають особливо нікчемними))

А не простіше визнати, що ви також не знаєте для чого Луцьку ще один стадіон?

Опубліковано

Мова йде про корінну реконструкцію Авангарду, а не про будівництво нового, який дійсно нікому не потрібен,і який звісно ніхто й не будуватиме.

А якщо мого голосу про перебудову старого стадіону недостатньо, то ще можна спитати ті 15 000, що заповнюють арену на цікавих матчах.

Опубліковано
Мова йде про корінну реконструкцію Авангарду, а не про будівництво нового, який дійсно нікому не потрібен

Дивно :_07: Проте, коли я запитав для чого місту ще один стадіон, ви почали розповідати про зулусів й про вимоги цивілізації...

А тепер - Вот оно как, Михалыч (с)

Опубліковано

Бо напевно тільки дуже недалекі люди можуть будувати в Луцьку новий стадіон, маючи прекрасне поле в центрі міста.

Опубліковано

На чвертьфінальному матчі Кубка України з Таврією напевно не менше було.За мною стояли рівненські , розказували як проходили через знайомих шишок та заздрили чорно, що в них нема такої команди.

Тоді тільки з Сімферополя тисячі півтори приїхало.

Опубліковано

Взагалі-то "Авангард" легкоатлетичний стадіон спочатку був. А "Підшипник", мабуть, хочуть суто футбольним робити. Той же "Уемблі", власне, на окраїні Лондона, не в центрі, а вболівальників там...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...