Перейти до змісту

Вопросы и ответы (ВиО), баги и глюки о работе форума

t0rik

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 1,5 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Можна самому собі + поставити?

Спробував, можна :) Гетто, твій шанс стати "чоткім перцьом" :)

Або

А в мене є ідея! Хто набере (не з команди форуму) 1000 "+" в карму - дати людині шанс стати адміном Хоча б на 1 день. Ну, чи, скажімо на тиждень Модератором із великою "владою".

Хай спробує модераторського "меду".

Опубліковано

Спостерігаю певний час за роботою форуму і не можу зрозуміти що відбувається: чи то команда форуму не готова до роботи чи ще щось ... Жах. То репутація кудись зникає, то плюси можна самому собі ставити .... І наскільки я зрозумів така ситуація постійне явище ... Може це хтось якось пояснити?

Опубліковано

Спостерігаю певний час за роботою форуму і не можу зрозуміти що відбувається: чи то команда форуму не готова до роботи чи ще щось ... Жах. То репутація кудись зникає, то плюси можна самому собі ставити .... І наскільки я зрозумів така ситуація постійне явище ... Може це хтось якось пояснити?

01.11.12. було попереджено:
Очередной апгрейд движка.. Так что готовтесь...

Процесс обновления завершен.

Опубліковано

Чи можна вважати завершення процесу вдалим якщо кожен користувач може плюсуввати сам себе :) ? Чи так було задумано?

Опубліковано

далась вам та репутація

Підтримала пост Оксана04, яка днями раніше виписала "на олівець" усіх хто мінусував :)

Опубліковано

далась вам та репутація

Підтримала пост Оксана04, яка днями раніше виписала "на олівець" усіх хто мінусував :)

Цікаво що десь я бачив її пост в якому вона стверджувала що нікого не плюсує, лише натискає кнопку Поддержал ....

Опубліковано

далась вам та репутація

Там дужки (див. смайли), що означає не робила я цього. Повторюю найцятий раз: +\- мене не цікавить.

Хочу (дуже), щоб у Барахолці було "підтримав".

Цікаво що десь я бачив її пост в якому вона стверджувала що нікого не плюсує, лише натискає кнопку Поддержал ....

ДЕ??? Я й мінусую іноді.

А взагалі, може б ви (всі) вже відчепились від мене?

Опубліковано

Там дужки (див. смайли), що означає не робила я цього. Повторюю найцятий раз: +\- мене не цікавить.

Дужки у вигляді посмішки можуть означати й безмежну радість від отриманої інформації ;)

Опубліковано

ДЕ??? Я й мінусую іноді.

Каюсь, не точно передав зміст того посту. Щооб виправитись цитую:

Ставлю + лише в тому випадку, якщо в якомусь розділі не передбачається "підтримав".
Опубліковано

Процесс обновления завершен. А что за "обкладинка" ?

Бачу оновлення вдало пройшло, бо останніх півроку не міг авторизуватись на сайті. Пробував з півдесятка різних браузерів і з десяток комп'ютерів і з мобільних платформ декількох (Maxthon Browser прорвався, зараз поки-що ще не пробував інші браузери).

Видавалась помилка:"[#1090091] Возникла ошибка при авторизации через Facebook"При тому, що з FB не мав проблем з логінуванням.

P.S. І ще питання: для чого створений зв'язок з адміністрацією форума [email protected], якщо він ігнорується?

• Адміністратори
Опубліковано

P.S. І ще питання: для чого створений зв'язок з адміністрацією форума [email protected], якщо він ігнорується?

Я його ігнорю вибірково :)

Опубліковано
два дня з опери міні зайти на мобільну версію зайти незььья. шО случІлось?

шось случилось с твоим телефоном, всё работает чётко, именно с оперы мини.

Опубліковано
два дня з опери міні зайти на мобільну версію зайти незььья. шО случІлось?

шось случилось с твоим телефоном, всё работает чётко, именно с оперы мини.

З телефоном все ок! На інші заходить без проблем. І взагалі не можу знайти кнопки "перехід на мобільну версію".

Опубліковано

ти ше поговори тут... будешь месяц форум читать... только читать... :0151::0137:

і знов залишив нас на тиждень за офтоп в тематичному розділі, за компанію ще хтось бажає?

Опубліковано

ти ше поговори тут... будешь месяц форум читать... только читать... :0151::0137:

і знов залишив нас на тиждень за офтоп в тематичному розділі, за компанію ще хтось бажає?

Лише вчора Marko стверджував що Гетто залишив нас на тиждень, а вже сьогодні Гетто постить нові повідомлення. Кинулося в очі що реально його забанити зміг лише Маньяк :)

Опубліковано

Які критерії потрапляння в таку категорію юзерів?

troll.jpg

і в них усіх буде ліміт 5 повідомлень на добу чи лише в одного?

reg, не переживай, багато він не напише :)

хоча зможе протягом години (чи анлімітед?) в одне повідомлення напхати відповідей на пару сторінох флуду вперед.

• Адміністратори
Опубліковано

Які критерії потрапляння в таку категорію юзерів?

troll.jpg

і в них усіх буде ліміт 5 повідомлень на добу чи лише в одного?

reg, не переживай, багато він не напише :)

хоча зможе протягом години (чи анлімітед?) в одне повідомлення напхати відповідей на пару сторінох флуду вперед.

Ты хочешь поговорить об этом?

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...